Αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα στην υποβολή μιας παραγγελίας; | Fotisti kosmos
Το νέο σύστημα αποθεμάτων λειτουργεί ήδη με επιτυχία και αποστέλλουμε και πάλι με την ταχύτητα που είχατε συνηθίσει. Ζητούμε συγγνώμη για την προηγούμενη καθυστέρηση. Περισσότερα εδώ.
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα στην υποβολή μιας παραγγελίας;

Περιοδικό

Ζωή

Εάν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα στην ολοκλήρωση μιας παραγγελίας, στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτό οφείλεται στο πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο (browser) που χρησιμοποιείτε.

Σας συνιστούμε να κάνετε τις παρακάτω ενέργειες:
 
1. Η πιο γρήγορη λύση είναι να χρησιμοποιήσετε διαφορετικό πρόγραμμα περιήγησης. Σας προτείνουμε τα παρακάτω: Google Chrome, Opera και Mozilla Firefox.
2. Εναλλακτικά, διαγράψτε το ιστορικό περιήγησης και τα cookies στο τρέχον πρόγραμμα περιήγησής σας.
3. Εάν αντιμετωπίζετε ακόμα προβλήματα, χρησιμοποιήστε το πλήκτρο PrtSc για να πάρετε ένα στιγμιότυπο οθόνης (screenshot) της ιστοσελίδας μας. Έπειτα, μπορείτε να μας το στείλετε μέσω της  φόρμας επικοινωνίας. Ακολούθως, εμείς θα υποβάλουμε την παραγγελία σας αμέσως και θα σας στείλουμε με e-mail την επιβεβαίωση της.
4. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω του helpdesk@fotistikosmos.gr
 

Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.

Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

Πνευματικά Δικαιώματα © 1990 – 2022 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων.