Η Fotistikosmos εφαρμόζει ένα νέο σύστημα αποθεμάτων και ολοκληρώνει δύο νέες αίθουσες αποθήκευσης |
Το νέο σύστημα αποθεμάτων λειτουργεί ήδη με επιτυχία και αποστέλλουμε και πάλι με την ταχύτητα που είχατε συνηθίσει. Ζητούμε συγγνώμη για την προηγούμενη καθυστέρηση. Περισσότερα εδώ.
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Η Fotistikosmos εφαρμόζει ένα νέο σύστημα αποθεμάτων και ολοκληρώνει δύο νέες αίθουσες αποθήκευσης

Η Fotistikosmos εφαρμόζει ένα νέο σύστημα αποθεμάτων και ολοκληρώνει δύο νέες αίθουσες αποθήκευσης
Τα νέα του fotistikosmos.gr

Η Fotistikosmos, ο δεύτερος μεγαλύτερος διαδικτυακός πωλητής φωτιστικών στην Ευρώπη, εφαρμόζει το νέο Σύστημα Διαχείρισης Αποθήκης (WMS) και ολοκληρώνει δύο νέες αίθουσες αποθήκευσης.

Χάρη στις νέες τεχνολογίες, το Fotistikosmos θα μπορεί να αποστέλλει παραγγελίες πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά από πριν. Το νέο σύστημα αποθεμάτων mySTOCK® WMS, που παρέχεται από την Kvados a.s. εταιρεία, θα χρησιμοποιήσει τεχνητή νοημοσύνη και μηχανική μάθηση για τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών της αποθήκης. Αυτό θα επιτρέψει την ταχύτερη και ακριβέστερη προετοιμασία των εμπορευμάτων και θα απλοποιήσει επίσης την επιμελητεία.

Η Fotistikosmos έχει παραδώσει με επιτυχία περισσότερες από 4 εκατομμύρια παραγγελίες, πουλά περισσότερες από 200 μάρκες φωτιστικών και έχει επί του παρόντος 50 000 είδη προϊόντων, πάνω από 2 εκατομμύρια τεμάχια σε απόθεμα σε μια έκταση 21 000 m² αποθηκευτικού χώρου. 

Η νέα αίθουσα αποθήκευσης με εμβαδόν άνω των 9 000 μέτρων και η νέα αίθουσα δίπλα της με χώρο για 4 500 παλέτες ύψους 19 μέτρων θα επιτρέψουν στο Fotistikosmos να αποθηκεύει μεγαλύτερες ποσότητες αγαθών και να αντιδρά πιο γρήγορα στη ζήτηση.

 

"Η επένδυση στο νέο σύστημα WMS και στις νέες αίθουσες αποθήκευσης είναι ένα στρατηγικό βήμα για εμάς. Θέλουμε να γίνουμε ο ηγέτης στην ηλεκτρονική πώληση φώτων στην Ευρώπη", δήλωσε ο Darek Matwikow, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Donoci s.r.o., που διαχειρίζεται το Fotistikosmos.

Η εφαρμογή του νέου συστήματος αποθεμάτων προκαλεί προσωρινά καθυστέρηση στην αποστολή των παραγγελιών, η οποία αυτή τη στιγμή είναι 5-8 ημέρες. Η Fotistikosmos ζητά συγγνώμη από τους πελάτες για αυτό και τους διαβεβαιώνει ότι όλα τα παραγγελθέντα προϊόντα θα αποσταλούν.

      

«Πιστεύουμε ότι οι νέες τεχνολογίες θα μας επιτρέψουν να προετοιμάζουμε τις παραγγελίες ακόμα πιο γρήγορα από πριν», πρόσθεσε ο Matwikow.

Το Fotistikosmos βρίσκεται στην αγορά εδώ και 25 χρόνια και με 27 e-shops είναι ένας από τους κορυφαίους πωλητές φωτιστικών στην Ευρώπη. Παραδίδουν περισσότερα από ένα εκατομμύριο δέματα το χρόνο.


Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

Πνευματικά Δικαιώματα © 1990 – 2022 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων.