Ηλιακός φωτισμός | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Ηλιακός φωτισμός

Οικιακός φωτισμός εξωτερικών χώρων

Ζωή

Θέλετε ένα όμορφο και λειτουργικό φωτισμό για το εσωτερικό αλλά και το εξωτερικό σας χώρο; Επιθυμείτε να επενδύσετε στην αγορά φωτιστικών που θα σας προσφέρουν απεριόριστη οικονομία; Δοκιμάστε τον ηλιακό φωτισμό.

Ποιά είναι τα πλεονεκτήματα των ηλιακών φωτιστικών

Ένα πλεονέκτημα των ηλιακών φωτιστικών είναι ότι δεν χρειάζεται να νοιάζεστε για τη φόρτιση και την εγκατάσταση καλωδίων.Η ιδιότητα αυτή θα ενδιαφέρει ιδιαίτερα τους ιδιοκτήτες κήπων χωρίς κάποια ηλεκτρική ενέργεια. Οι γονείς και οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων θα εκτιμήσουν την ασφάλεια της χαμηλής τάσης 12V.  Ο ηλιακός φωτισμός δεν είναι έντονος και δεν κουράζει τα μάτια, έχει μια μακρά διάρκεια ζωής, εύκολη εγκατάσταση και χαμηλή συντήρηση. Τα ηλιακά φωτιστικά είναι επίσης πολύ φιλικά προς το περιβάλλον.


Απο τι αποτελούνται και πως λειτουργούν

Πρόκειται για μια πολύπλοκη ηλεκτρονική συκευή όπου τα κύρια μέρη της είναι το ηλιακό πάνελ,η αυτο-επαναφορτιζόμενη μπαταρία, ο αισθητήρας αυξομείωσης φωτισμού, τα LED,οι αισθητήρες κίνησης και η κατασκευή. Τα μεμονωμένα κομμάτια φωτισμού έχουν το δικό τους ηλιακό πάνελ, το οποίο συλλέγει  την ηλιακή ενέργεια όλη την ημέρα, στη συνέχεια τη μετατρέπει σε ηλεκτρική ενέργεια και στη συνέχεια τη συσσωρεύει σε μπαταρίες με μεγάλη αποδοτικότητα. Αφού σκοτεινιάσει, το φωτιστικό ανάβει.


 

Ηλιακή και LED τεχνολογία

Σήμερα, η τεχνική πρόοδος γίνεται συνεχώς καλύτερη. Το ίδιο συμβαίνει με τα ηλιακά φωτιστικά. Οι παλαιότεροι τύποι, προσέφεραν δυνατότητες περιορισμένες όπως η ενεργοποίηση του φωτιστικού στο σκοτάδι ή κάποια ανίχνευση κίνησης. Σήμερα, η πιο σύγχρονη και αποτελεσματική τεχνολογία φωτισμού LED με ανιχνευτή κίνησης εξοικονομεί στο έπακρο ενέργεια. Η γωνία ανίχνευσης μπορεί να είναι έως και 140 ° και όταν εγκαταλείπετε την περιοχή που βρίσκεστε, τα φωτιστικά σβήνουν ξανά. Στη συνέχεια, υπάρχει ένας διακόπτης σούρουπο, ο οποίος είναι ουσιαστικά ένα φωτιστικό με έναν αισθητήρα. Μόλις σκοτεινιάσει, αυτόματα ανάβει και απενεργοποιείται από μόνος του κατά την αυγή. Επιπλέον, μπορούμε να έχουμε ηλιακά φωτιστικά με ξεχωριστή ηλιακή μονάδα, η οποία προσφέρει επίσης πολλά πλεονεκτήματα.



Η καλύτερη τοποθέτηση και η αντοχή των φωτιστικών

Το καλύτερο μέρος είναι εκεί όπου οι ακτίνες του ήλιου πέφτουν όσο το δυνατόν περισσότερο. Αυτές τις μέρες, τα ηλιακά φωτιστικά έχουν μια ισχυρή μπαταρία, έτσι ώστε ένας σκοτεινός ουρανός να μην αποτελεί πρόβλημα. Για τη φόρτιση αυτού του ηλιακού πάνελ δεν χρειάζεστε άμεση ηλιοφάνεια. Μπορούν να ανάβουν για περίπου 6-8 ώρες. Εξαρτάται από τις ηλιακές συνθήκες, η πηγή LED που χρησιμοποιείται και η μπαταρία.

Πως λειτουργούν στην πράξη;

Ο ηλιακός φωτισμός, δυστυχώς, δεν έχει την ίδια απόδοση με άλλα φωτιστικά. Η χρήση τους είναι η πλέον κατάλληλη για ένα επιπλέον ή διακοσμητικό φωτισμό. Είναι απολύτως ιδανικά ως λαμπτήρες προσανατολισμού στο σκοτάδι. Με τα LED υψηλής φωτεινότητας, είναι δυνατόν να επιτευχθεί καλύτερη φωτεινότητα στον ηλιακό φωτισμό, ώστε να φωτίζουν έναν μεγαλύτερο χώρο. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν απόλυτα ως φωτισμός για διάφορα πεζοδρόμια, δρόμους, πισίνες, για την μπροστινή πόρτα, για να φωτιστούν οι αριθμοί του σπιτιού κλπ.



Προσφέρουμε κλασικά φωτιστικά με pin γείωσης, κρεμαστές ηλιακές λάμπες, λάμπες δαπέδου ή πόλους, φωτιστικά τοίχου και προβολείς. Ο ηλιακός φωτισμός με διαφορετικά σχέδια μπορεί να είναι μια διακόσμηση που θα τονίσει άψογα τον εξωτερικό σας χώρο και θα σας εξυπηρετεί κατά τη διάρκεια της ημέρας όταν δεν ανάβει. Πολλά ενδιαφέροντα κομμάτια με διαφορετικά μοτίβα μπορούν να τοποθετηθούν γύρω από τον κήπο σας, όπου θα κάνουν εσάς και τα παιδιά σας χαρούμενους. Θα βρείτε διάφορους χαρακτήρες, ζώα ή διαφορετικά έγχρωμα κομμάτια.

Για τους πιο απαιτητικούς, υπάρχουν ειδικοί ηλιακοί ανακλαστήρες τοίχου με αισθητήρα, οι οποίοι είναι κατάλληλοι για τοποθέτηση σε τοίχους κήπου και ηλιακοί ανακλαστήρες LED με αισθητήρα, οι οποίοι είναι ιδανικοί για το δρόμο, τη βεράντα, αλλά και τον κήπο. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε ειδικούς υποβρύχιους ανακλαστήρες. Μπορείτε να τους χρησιμοποιήσετε για την πισίνα, τη λίμνη ή τον καταρράκτη.


Κατανάλωση

Για ένα φωτιστικό 12 V, χρειάζεστε έναν μετασχηματιστή για φωτισμό χαμηλής τάσης (μετατροπέας AC / DC 230 / 12V). Μπορείτε να το αγοράσετε με το φωτιστικό ή ξεχωριστά. Η φόρτιση είναι επίσης δυνατή μέσω μπαταρίας 12V, όπου δεν χρειάζεστε έναν μετατροπέα και μπορεί να επαναφορτιστεί με ένα ηλιακό πάνελ.

Ο ήλιος και η ακτινοβολία του είναι ανεξάντλητες πηγές ενέργειας και δεν σας κοστίζουν τίποτα. Έτσι, αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε κάποια φυσική ενέργεια, ο ήλιος είναι ο καλύτερος για εσάς. Με τη χρήση του, δεν θα βλάψετε το περιβάλλον, θα εξασφαλίσετε απόλυτη ασφάλεια και δεν θα ξοδεύετε μια περιουσία! Επιπλέον, εάν χρειάζεστε μόνο ένα φωτιστικό που δεν ζαλίζει με το φως του, και χαρίζει στυλ και φινέτσα, το ηλιακό φωτιστικό είναι το σωστό.


 

Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.

Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

Πνευματικά Δικαιώματα © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i