Philips Hue - έξυπνο και τηλεχειριζόμενο σύστημα φωτισμού | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Philips Hue - έξυπνο και τηλεχειριζόμενο σύστημα φωτισμού

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει
ΖωήΖωή

Απάντηση:

Συμπορευτείτε με τις τεχνολογικές εξελίξεις χρησιμοποιώντας προϊόντα Philips Hue.

Σας παρουσιάζουμε τη Philips Hue, την τεχνολογία φωτισμού LED που συνδέεται με τον έξυπνο χειρισμό των εσωτερικών σας φωτιστικών. Η επανάσταση βρίσκεται στον τέλειο συνδυασμό λαμπτήρων, φωτιστικών, αξεσουάρ, ασύρματου ελέγχου και έξυπνων εφαρμογών. Θα μπορείτε να έχετε πάντα τα πάντα στα χέρια σας μέσω του κινητού σας τηλεφώνου ή του tablet σας.


Το σύστημα Hue ισοδυναμεί με ένα σύγχρονο και έξυπνο σύστημα φωτισμού LED και με στοιχεία χειρισμού. Σας επιτρέπει να ελέγχετε όλα τα φωτιστικά από μία μόνο συσκευή ή μέσω έξυπνων ασύρματων διακοπτών. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μονόχρωμους λαμπτήρες με δυνατότητα ρύθμισης του φωτισμού τους, λαμπτήρες με δυνατότητα αλλαγής της θερμοκρασίας χρώματος τους, λαμπτήρες RGB ή ταινίες LED με 16 εκατομμύρια χρώματα. Δεν μπορούμε να παραλείψουμε τις λάμπες, τα φωτιστικά και τα αξεσουάρ με τη μορφή τηλεχειριστηρίων και αισθητήρων. Χάρη στη έξυπνη και ξεκάθαρη εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα και tablet διαθέτετε μια απεριόριστη γκάμα σχεδίων φωτισμού, λειτουργιών και εφαρμογών για τον οικιακό σας φωτισμό.



Ο τύπος του φωτισμού έχει σημασία


Προτού περάσουμε στην επιλογή κάποιου προϊόντος, θα αναφέρουμε εν συντομία ένα σημαντικό στοιχείο που αφορά την επιλογή του κατάλληλου τύπου φωτισμού. Λευκό, Λευκό White Ambiance, White και Color Ambiance. Ακούγεται περίπλοκο. Αλλά δεν είναι. Μιλάμε για τους τύπους φωτισμού και οι γραμμές που ακολουθούν θα σας τα ξεκαθαρίσουν όλα.


Λευκός (δυνατότητα αυξομείωσης της έντασης του φωτός): Απαλό λευκό φως. Καθορίζεται σε ένα ευχάριστα ζεστό λευκό χρώμα και προσφέρει άμεση ασύρματη ρύθμιση της έντασης.


White Ambiance (δυνατότητα αυξομείωσης και αλλαγής της θερμοκρασίας του λευκού χρώματος): Από θερμό έως ψυχρό λευκό φως. Σας προσφέρει 50. 000 αποχρώσεις του λευκού με το πάτημα ενός κουμπιού. Από ζεστό σε ψυχρό.


White and Color Ambiance (δυνατότητα αυξομείωσης της έντασης του φωτισμού, αλλαγή της θερμοκρασίας του λευκού χρώματος και επιλογή από 16 εκατομμύρια χρώματα): Λευκό και έγχρωμο φως. Θα φωτίσει το σπίτι σας με εκατομμύρια χρώματα. Μια ευρεία γκάμα χρωμάτων θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια υπέροχη ατμόσφαιρα. Μια ρομαντική βραδιά ή ένα πάρτι γενεθλίων; Μπορείτε να επιλέξετε τον κατάλληλο φωτισμό για τις πολύτιμες στιγμές σας.


Ξεκινάμε! Το κιτ εκκίνησης Starter Kit είναι μια ξεκάθαρη επιλογή

Αν σας δελεάσαμε να αγοράσετε το σύστημα Hue στις προηγούμενες παραγράφους, ίσως αναρωτιέστε πώς να ξεκινήσετε. Για αρχή, σας συνιστούμε να αγοράσετε ένα από τα κιτ εκκίνησης. Περιέχουν τη συσκευή ελέγχου Hue Bridge και δύο ή περισσότερες πηγές φωτός. Και είναι επίσης συμφέρουσες. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για όλη τη σύνδεση και την αντιστοίχιση των εξαρτημάτων. Σας υποσχόμαστε ότι ο καθένας μπορεί να το κάνει.


Έχετε ήδη το Starter Kit στο σπίτι σας; Απλά ξεπακετάρετε το, βιδώστε τον λαμπτήρα σε ένα φωτιστικό ή έναν πολύφωτο και ανάψτε το φως χρησιμοποιώντας έναν διακόπτη. Εάν το σετ σας περιέχει τη συσκευή Hue Bridge, συνδέστε την στο δρομολογητή Wi-Fi. Στη συνέχεια, πάρτε το τηλέφωνο ή το tablet σας και βρείτε την εφαρμογή Philips Hue στο App Store ή στο Google Play. Ανοίξτε την και συνδέστε την με τη συσκευή Bridge. Η συσκευή Bridge είναι έξυπνη, οπότε θα βρει αυτόματα όλους τους φωτισμούς στο σπίτι σας. Και το παιχνίδι αρχίζει! Μπορείτε να προσθέτετε σταδιακά τα φωτιστικά. Η συσκευή Bridge μπορεί να χειριστεί έως και πενήντα φώτα ταυτόχρονα.


Αν δεν διαθέτετε μεγάλο τεχνικό ταλέντο, μην ανησυχείτε. Η εφαρμογή είναι απλή, θα σας καθοδηγήσει σε όλη τη διαδικασία και θα σας παρέχει χρήσιμες συμβουλές. Και όταν δεν έχετε κοντά σας κινητό τηλέφωνο ή tablet, μπορείτε επίσης να ελέγχετε τα φώτα μέσω του υπολογιστή σας στο meethue.com.


Η ρύθμιση έχει γίνει, αλλά ποιο Starter Kit θα πρέπει να επιλέξουμε; Λίγες παραγράφους νωρίτερα, εξηγήσαμε τις διαφορές μεταξύ των τριών τύπων φωτισμού. Και αυτός είναι ο πιο σημαντικός δείκτης κατά την επιλογή του σωστού Starter Kit. Μην ξεχάσετε να επιλέξετε τη σωστή βάση. Τα αξεσουάρ είναι αυτονόητο στοιχείο κάθε Starter Kit.


Προϊόντα παντού


Μια διακριτική προσθήκη σε μια ρομαντική ταινία με καλό κρασί ή ένας ευπρόσδεκτος βοηθός στο νυχτερινό ταξίδι προς το ψυγείο. Ακριβώς αυτοί και άλλοι τέτοιοι σκοποί αποτελούν έναν αδιαμφισβήτητο λόγο για την αγορά ταινιών φωτισμού Hue Lightstrip. Δεν χρειάζεται καν να αναφέρουμε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον έξυπνο χειρισμό Hue Bridge και για αυτές. Η θέση τους δεν είναι μόνο στο σπίτι σας αλλά και στους εξωτερικούς χώρους. Η ταινία Lightstrip θα κάνει τον κήπο σας να ξεχωρίζει ακόμα και τις σκοτεινές νύχτες.


Και τώρα το πιο σημαντικό. Η επιλογή του φωτιστικού. Το τεχνολογικό μαργαριτάρι Philips Hue διαθέτει πολλούς τύπους εσωτερικών και εξωτερικών φωτιστικών. Από επιτραπέζιες λάμπες, φωτιστικά τοίχου, σποτάκια, φωτιστικά οροφής, φωτιστικά δαπέδου, μέχρι κρεμαστά και χωνευτά φωτιστικά οροφής. Πιστέψτε μας, με αυτά τα φωτιστικά, θα κάνετε το σπίτι σας πιο όμορφο και έξυπνο από ποτέ.


Έχει κρύο έξω, είστε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι σας, έτοιμοι να κοιμηθείτε και ξαφνικά παρατηρείτε ,ότι έχετε αφήσει αναμμένο το φως στο μπαλκόνι σας; Με την κατοχή εξωτερικού φωτισμού Philip Hue, δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα. Απλά το σβήνετε ή το χαμηλώνετε μέσω του τηλεφώνου σας, ενώ είστε ξαπλωμένοι στο ζεστό σας κρεβάτι. Τα φωτιστικά εξωτερικού χώρου διατίθενται σε έκδοση κανονικής τάσης, την οποία συνδέετε στο οικιακό δίκτυο ή σε παραλλαγή χαμηλής τάσης. Μπορείτε να τα συνδέσετε στην πρίζα σε οποιοδήποτε σημείο. Ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους.


Μπορεί να φαίνονται λιγότερο σημαντικά, αλλά συχνά είναι πολύ απαραίτητα. Ρίξτε μια ματιά στα αξεσουάρ Hue, τα οποία περιλαμβάνουν καλώδια επέκτασης, διακόπτες, τροφοδοτικά και αισθητήρες.  Από όλα αυτά, θέλουμε να αναφέρουμε τον διακόπτη Dimmer (V2), με τον οποίο θα αποκτήσετε τον έλεγχο των φωτιστικών στο σπίτι σας. Εύκολα μπορείτε να τον τοποθετήσετε στον τοίχο χρησιμοποιώντας αυτοκόλλητη ταινία, η οποία αποτελεί μέρος της συσκευασίας. Επιπλέον - μπορείτε επίσης να τον χρησιμοποιήσετε ως τηλεχειριστήριο. Το αποκορύφωμα της τεμπελιάς; Καθόλου, απεναντίας πρόκειται απλώς για έναν τέλειο βελτιωτή. Ας αναφέρουμε και τον αισθητήρα κίνησης. Περνάτε με ένα φλας από μπροστά του και το φως ανάβει. Ταιριάζει οπουδήποτε στο σπίτι. Και πρέπει επίσης να γράψουμε για ένα άλλο προϊόν για εσάς. Το βύσμα Smart plug θα μετατρέψει οποιοδήποτε φωτιστικό (και ναι, ακόμη και αυτό στο οποίο δεν θα πάρετε λαμπτήρα Hue) σε έξυπνο φωτιστικό. Ελέγξτε τα άνετα μέσω της εφαρμογής Hue ή με τη φωνή σας.


Πώς να συνδέσετε το σύστημα Hue; Δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερο από αυτό


Χρειάζεστε μόνο τέσσερα βήματα για να συνδέσετε το σύστημα Hue στο σπίτι σας με τον τρόπο που το χρειάζεστε.


1) Αποκτήστε τα προϊόντα Hue που θέλετε. 


2) Ενεργοποιήστε τα φωτιστικά σας. Είτε πρόκειται για λαμπτήρες στα αρχικά σας φωτιστικά, είτε για φωτιστικά Philips Hue. Απλά συνδέστε τα στην πρίζα και ενεργοποιήστε τα.


3) Εάν έχετε συσκευή Bridge, συνδέστε την στο Wi-Fi.


4) Εγκαταστήστε την εφαρμογή Philips Hue. Μπορείτε να τη βρείτε στο App Store ή στο Google Play. Εξαρτάται από τον τύπο του τηλεφώνου σας. Η εφαρμογή υπάρχει σε δύο εκδόσεις. Μια τυπική έκδοση που λειτουργεί σε μια εγκατάσταση φωτισμού με γέφυρα Bridge. Η δεύτερη είναι η Hue Bluetooth, την οποία μπορείτε να κατεβάσετε αν θέλετε να ελέγχετε τα φωτιστικά μόνο μέσω αυτής της τεχνολογίας.

Bridge ή Bluetooth; Και τα δύο λειτουργούν καλά


Είτε επιλέξετε Bluetooth, είτε συσκευή Bridge για τη σύνδεση, και οι δύο επιλογές είναι εντελώς ξεκούραστες. Αν ξεκινήσετε με Bluetooth, μπορείτε αργότερα να προχωρήσετε στην ακόμα πιο εξελιγμένη εφαρμογή Bridge.


Ποιες είναι οι βασικές διαφορές μεταξύ αυτών των δύο επιλογών σύνδεσης;


Με το Bluetooth, μπορείτε να συνδέσετε έως και 10 φωτιστικά, αλλά με τη συσκευή Bridge, μπορείτε να συνδέσετε έως και 50 φωτιστικά. Με τη Bridge σε όλο το σπίτι, αλλά με το Bluetooth μόνο σε ένα δωμάτιο. Με τη γέφυρα Bridge, μπορείτε να ελέγχετε εκτός των τοίχων του σπιτιού σας ή να συγχρονίζετε το φωτισμό με βιντεοπαιχνίδια, ταινίες ή μουσική. Και με τα δύο συστήματα, έχετε φωνητικό έλεγχο, ρύθμιση της έντασης του φωτισμού χωρίς εγκατάσταση ή ρύθμιση χρονοδιακόπτη.

Θα είστε πάντα στην επικαιρότητα με τις ενημερώσεις


Η εφαρμογή Philips Hue τροποποιήθηκε πρόσφατα σημαντικά και, εκτός από τον όμορφο σχεδιασμό της, φέρνει επίσης πολλές νέες χρήσιμες λειτουργίες. Και θα παραμείνει το ίδιο και στο μέλλον. Υπάρχουν τακτικές ενημερώσεις της εφαρμογής, οι οποίες θα σας φέρουν νέες επιλογές και επεκτάσεις των υφιστάμενων λειτουργιών. Με τη βοήθεια της εφαρμογής, μπορείτε να εξατομικεύσετε όλες τις ρυθμίσεις, οι δυνατότητες είναι σχεδόν απεριόριστες. Και είναι πραγματικά διασκεδαστικό.


Η Philips Hue είναι ευέλικτη, η εφαρμογή δεν στερείται συμβατότητας


Η Hue δεν συνεργάζεται μόνο με τα δικά της προϊόντα, αλλά και με μια σειρά από άλλες πλατφόρμες, βοηθούς και προϊόντα, που συνδυαστικά διαμορφώνουν άψογα το έξυπνο σπίτι σας.


Έχει την τέλεια συνεργασία με την εφαρμογή Apple HomeKit. Αυτή η σύνδεση θα σας επιτρέψει να ελέγχετε όλα τα φώτα στο σπίτι σας με τη φωνή σας. Σοβαρά. Δεν χρειάζεστε καν το τηλέφωνο ή το tablet σας στο χέρι σας. Απλά καλέστε τη συσκευή Siri για βοήθεια. Και αυτό δεν είναι το τέλος. Μπορείτε να ελέγχετε το σύστημα Hue απευθείας μέσω του iOS. Απλώς δημιουργείτε ένα τέλειο οικοσύστημα έξυπνου σπιτιού, συνδεδεμένο με άλλες συσκευές.


Και αν δεν έχετε iPhone ή iPad; Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Η Hue λειτουργεί επίσης άψογα με το πρόγραμμα Google Assistant. Ακόμα και με αυτό, το μόνο που χρειάζεστε είναι η δική σας φωνή για να φέρετε την τέλεια ατμόσφαιρα στο σπίτι σας.


Τέλος, μπορείτε επίσης να συνδέσετε το σύστημα Hue μέσω του IFTTT και να το αντιστοιχίσετε, για παράδειγμα, με τα κοινωνικά δίκτυα που χρησιμοποιείτε. Λάβατε ένα μήνυμα από τη μητέρα σας στο Messenger; Τα φώτα στο σαλόνι θα αναβοσβήνουν με κόκκινο χρώμα. Και όμως αυτό είναι η πραγματικότητα, όχι επιστημονική φαντασία.


Χρειάζεται να αναφέρουμε περισσότερους λόγους για να αγοράσετε το Philips Hue; Υπάρχουν ακόμα πολλοί!


Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.

Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

ΣΧΕΤΙΚΑ προϊόντα

218,90

195,90
Πάνω από 50 τεμάχια σε απόθεμα
- διαθέσιμο προς πώληση
τμχ

P3741

180,90

143,90
Πάνω από 50 τεμάχια σε απόθεμα
- διαθέσιμο προς πώληση
τμχ

P3548

185,90

174,90
Πάνω από 50 τεμάχια σε απόθεμα
- διαθέσιμο προς πώληση
τμχ

P4791

287,90

261,90
Πάνω από 50 τεμάχια σε απόθεμα
- διαθέσιμο προς πώληση
τμχ

P3735

396,90

374,90
Πάνω από 50 τεμάχια σε απόθεμα
- διαθέσιμο προς πώληση
τμχ

P4685

τμχ

P3736

τμχ

P3540

Πνευματικά Δικαιώματα © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i