Φωτιστικά για Πίνακες - Azzardo | Fotisti kosmos
Το νέο σύστημα αποθεμάτων λειτουργεί ήδη με επιτυχία και αποστέλλουμε και πάλι με την ταχύτητα που είχατε συνηθίσει. Ζητούμε συγγνώμη για την προηγούμενη καθυστέρηση. Περισσότερα εδώ.
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Φιλτράρισμα

Φόρτωση φίλτρου...

Φωτιστικά για πίνακες εσωτερικού χώρου - Azzardo

  • Κορυφαία σε πωλήσεις
  • Καλύτερες προσφορές της εβδομάδας
  • Περισσότερες προβολές
Ένας άλλος μπεστ σέλερ

Υποκατηγορία: Φωτιστικά για Πίνακες - Επόμενη υποκατηγορία

Περιγραφή της κατηγορίας

Φωτιστικά για πίνακες εσωτερικού χώρου - Φωτισμός για το σαλόνι & το υπνοδωμάτιο


Ένας ειδικός τύπος φωτιστικών είναι τα φωτιστικά που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να φωτίζουν πίνακες ζωγραφικής ή άλλα αξεσουάρ και διακοσμητιά σπιτιού. Πρόκειται λοιπόν για τα φωτιστικά για πίνακες, όπως επίσης απλίκες τοίχου με σκοπό τον κρυφό φωτισμό. Κατάλληλα για φωτισμό σε διαμερίσματα, σπίτια, εταιρείες, αλλά και για γκαλερί, βιβλιοθήκες, αυτά τα φωτιστικά για πίνακες ζωγραφικής προσφέρουν μοναδικά χαρακτηριστικά. Τα φωτιστικά πινάκων εσωτερικού χώρου τονίζουν ένα φωτεινό μέρος κάθε δωματίου ή διαδρόμου από μεμονωμένες φωτογραφίες. Για την καλύτερη απόλαυση των έργων τέχνης, ένας λάτρης της σύγχρονης τέχνης και ένας λάτρης των κλασικών θα επιλέξει το ιδανικό φωτιστικό πίνακα ή μια εξαιρετική απλίκα τοίχου για πίνακα ζωγραφικής. Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να αγοράσετε απλίκα για πίνακα ή φωτιστικό πίνακα με μπαταρία ή αντίστοιχα με πρίζα. Τα φωτιστικά πίνακα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της εσωτερικής διακόσμησης, είτε πρόκειται για ένα απλό φωτιστικό για πίνακες με μπαταρία, είτε για περίτεχνες λύσεις που περικλείονται στον όρο «κρυφός φωτισμός πίνακα» με έκπτωση έως 70%!

Πνευματικά Δικαιώματα © 1990 – 2022 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων.