Πώς να επιλέξετε φωτιστικά σε boho στυλ | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Πώς να επιλέξετε φωτιστικά σε boho στυλ

Νέα και ανακοινώσεις

Ζωή

Ελευθερία, ανεμελιά και διάθεση για δημιουργικότητα. Ολοκληρώστε το σπίτι σας με φωτιστικά εμπνευσμένα από το στυλ boho.

Χαλαρός τρόπος ζωής ή αλλιώς μποέμικος τρόπος ζωής. Αυτό ακριβώς μπορείτε να περιμένετε αν ακολουθήσετε τα χνάρια του boho στυλ στη διακόσμηση του σπιτιού σας. Προσδιορίζεται κυρίως από την ανεμελιά και την ελευθερία του, που παραπέμπει στους εκπροσώπους του, τους μποέμ. Από τον 18ο αιώνα βαδίζουν στον πλανήτη μας και η εξέχουσα θέση τους ήταν η αντίστασή τους στους κανόνες. Αυτό αντικατοπτρίζεται από τους λάτρεις αυτού του στυλ και στις μέρες μας. Αφήστε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από τον ενθουσιασμό και απλά πάρτε αυτό που σας αρέσει για το σπίτι σας. Συμπεριλαμβανομένων των boho φωτιστικών.


Πώς να αναγνωρίσετε το boho στυλ;

Όπως έχουμε ήδη πει, μπορείτε να ξεχάσετε τους καθορισμένους κανόνες. Στο boho στυλ ξεχωρίζει η παιχνιδιάρικη διάθεση στην τοποθέτηση, και τα υλικά, αλλά και οι απεριόριστες δυνατότητες στην επιλογή των επίπλων και των διακοσμητικών. Ωστόσο, μπορούμε να βρούμε έναν χαρακτηριστικό γνώρισμα: ιδιαίτερες αναφορές στη φύση, τα φυσικά υλικά, και τα χειροποίητα artistic στοιχεία. Ως εκ τούτου, το ξύλο, τα φυσικά χρώματα, τα διάφορα υφάσματα ή η συχνή χρήση λουλουδιών και αρωματικών φυτών παίζουν σημαντικό ρόλο στους boho εσωτερικούς χώρους.

Boho φωτιστικά 

Το e-shop μας είναι το κατάλληλο μέρος για να ρίξετε μια ματιά αν θέλετε να προσθέσετε μια ωραία λάμψη στο boho εσωτερικό σας.

Ποσότητα και χωροθέτηση

Αναρωτιέστε πόσα φωτιστικά πρέπει να πάρετε για κάποιο boho εσωτερικο χώρο; Δεν ξέρουμε την απάντηση γιατί το boho στυλ δεν ορίζει συγκεκριμένα πλαίσια. Δεν υπάρχει όμως λόγος να το παρακάνετε. Η ιδανική λύση είναι να τοποθετήσουμε ένα μεγαλύτερο αριθμό λιγότερο έντονων φωτιστικών γύρω από το εσωτερικό, ώστε να πετύχουμε μια πραγματικά ζεστή ατμόσφαιρα. Ένα κεντρικό ή κρεμαστό φωτιστικό, το οποίο θα κυριαρχεί στο δωμάτιο, θα μας βοηθήσει να φωτίσουμε επαρκώς, αλλά ταυτόχρονα να μην καταστείλουμε την ομορφιά των άλλων διακοσμητικών στοιχείων. Μπορείτε να το συμπληρώσετε με ένα επιδαπέδιο ή επιτραπέζιο φωτιστικό σε χώρους όπου χρειάζεστε μια πιο οικεία ατμόσφαιρα. Διαφορετικά είδη φωτεινών αλυσίδων ή γιρλάντες θα φωτίσουν επίσης τους χώρους γύρω σας.


Αποχρώσεις του φωτισμού

Πρώτα, πρέπει να σκεφτείτε το σκοπό του χώρου, τον οποίο θα συμπληρώσουν τα boho φωτιστικά. Οι πιο τυπικές και κομψές λύσεις είναι γενικά οι θερμότερες χρωματικές αποχρώσεις. Η τέλεια επιλογή είναι μια πηγή φωτός, όπου μπορείτε να μεταβάλλετε την ένταση του φωτισμού με την πάροδο του χρόνου. Για παράδειγμα, λάμπες με δυνατότητα αυξομείωσης φωτισμού, που μπορούν να αλλάξουν τη κατάσταση εργασίας σας σε δευτερόλεπτα σε ένα χαλαρωτικό βράδυ με το αγαπημένο σας βιβλίο.

Υλικά

Οι φυσικές boho διακοσμήσεις πρέπει να συνδυάζονται με φωτιστικά με παρόμοιο στυλ. Αναζητήστε εκείνα που δεν θα διαταράξουν το κόνσεπτ του χώρου. Τα φωτιστικά, τα οποία περιέχουν ξύλινα ή μεταλλικά στοιχεία, είναι η καλύτερη επιλογή. Αλλά δεν χρειάζεται να εστιάσετε αποκλειστικά σε αυτόν τον κλασικό συνδυασμό και εμπνευστείτε επίσης από φωτιστικά σε σχέδια από μπαμπού, καλάμι ή φυσικά υφάσματα.

Χρώματα

Το χρώμα των φωτιστικών boho αντικατοπτρίζει τη λειτουργικότητά τους καθώς και τα υλικά που έχουν επιλεγεί. Έτσι, τα φυσικά (nude) χρώματα αντιπροσωπεύονται κυρίως από μπεζ, αμμώδη ή καφέ χρώματα. Αν σκέφτεστε πιο έντονες αντιθέσεις στο εσωτερικό σας, μη φοβηθείτε να χρησιμοποιήσετε πιο πλούσιες και τολμηρές χρωματικές αποχρώσεις.

Οι καλύτερες συμβουλές μας για boho φωτισμούς

Κεντρικός φωτισμός

Αν ο χώρος σας είναι μεγάλος, επικεντρωθείτε ιδιαίτερα στην επιλογή ενός φωτιστικού που θα φωτίζει κάθε γωνιά του χώρου. Ένα παράδειγμα είναι ένα σαλόνι που συνδέεται με την κουζίνα και την τραπεζαρία. Ο πολυέλαιος Boho σε κορδόνι μπορεί εύκολα να το κάνει αυτό. Χάρη στη διάμετρο των 45 cm και την ισχυρή ένταση φωτισμού του, θα διακοσμήσει και μεγαλύτερους χώρους. Το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι ο μεγάλος αριθμός εναλλακτικών επιλογών, καθώς διαθέτει σήμερα δεκατέσσερις χρωματικές παραλλαγές, που στις περισσότερες περιπτώσεις συμπληρώνονται με ένα κάτω μέρος από μπαστούνι.



Η δεύτερη συμβουλή μας είναι ο πολυέλαιος PENTAGONE σε κορδόνι. Πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του boho στυλ. Επειδή είναι μαπό ξύλο σε απομίμηση μπαμπού, αποκτά διακριτικά ξύλινα χαρακτηριστικά με κόμπους και εξαιρετική υφή.


 

Λαμπτήρες δαπέδου

Οι λάμπες εσωτερικού χώρου είναι οι πιο χαρακτηριστικοί εκπρόσωποι των boho φωτιστικών. Αυτό συμβαίνει επειδή κάνουν όλα τα υπόλοιπα διακοσμητικά να ξεχωρίζουν με το χαμηλότατο φως τους. Το φωτιστικό δαπέδου WIRE με ύψος 145 cm συνδυάζει μαύρο και χρυσό μέταλλο. Θα χρησιμεύσει τέλεια κοντά σε καναπέδες ή άλλους χώρους για κάθισμα και χαλάρωση, χαρακτηριστικό του boho στυλ.

Αν σας αρέσουν περισσότερο οι πολύχρωμοι τύποι, το φωτιστικό δαπέδου AYD floor lamp θα σας επιτρέψει να επιλέξετε από μια ποικιλία τους. Διατίθεται σε 24 διαφορετικές παραλλαγές.

Λαμπτήρες τραπεζιών

Το επιτραπέζιο φωτιστικό Globo είναι ένας πραγματικός θησαυρός που θα λατρέψετε μόλις το ενεργοποιήσετε για πρώτη φορά. Είναι κατασκευασμένο από κανονικά κομμάτια μπαμπού, με μικρά κενά μεταξύ τους. Πατώντας τον διακόπτη, θα εισχωρήσουν στο χώρο ακτίνες που θα σας θυμίζουν τις ακτίνες του ήλιου.



 ,

Οι λάμπες αλατιού δεν είναι μόνο όμορφες, αλλά είναι επίσης ευεργετικές για την υγεία σας. Στους χώρους όπου τοποθετούνται, βελτιώνουν σημαντικά την ποιότητα του αέρα. Το μυστικό τους έγκειται στον αρνητικό ιονισμό του αέρα, ο οποίος βοηθάει τα άτομα με προβλήματα κυκλοφορίας, αναπνευστικά προβλήματα, καθώς και άσθμα, και αλλεργίες. Ταυτόχρονα, αυξάνουν την ανοσία του οργανισμού, ανακουφίζουν από τα πεπτικά προβλήματα και τους πονοκεφάλους και βοηθούν στην καταστολή της αϋπνίας. Κάθε κομμάτι είναι μια φυσική πέτρα και ένα πρωτότυπο, οπότε δεν θα βρείτε δύο πανομοιότυπες λάμπες αλατιού σε ολόκληρο τον κόσμο.

Εξωτερικός φωτισμός

Το boho στυλ δεν είναι μόνο για εσωτερικούς χώρους. Μπορείτε να το έχετε και σε εξωτερικούς χώρους με εξωτερικές γιρλάντες που, με μήκος έως και 12 μέτρα και δεκάδες φωτάκια, θα μετατρέψουν τη νύχτα σας στον κήπο σε μαγική.

Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.

Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

Πνευματικά Δικαιώματα © 1993 – 2024 Donoci®. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i