Ακουστικά, Μικρόφωνα και Webcams | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Φιλτράρισμα

Φόρτωση φίλτρου...

Ακουστικά, Μικρόφωνα και Webcams

Vendor 8
  • Κορυφαία σε πωλήσεις
  • Περισσότερες προβολές
Ένας άλλος μπεστ σέλερ

Υποκατηγορία: Ακουστικά, Μικρόφωνα και Webcams - Επόμενη υποκατηγορία

Περιγραφή της κατηγορίας

Ακουστικά


Τα ακουστικά για μουσική, podcasts ή για τηλεφωνικές κλήσεις γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλή, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από τη διευρυμένη ποικιλία ακουστικών όλων των τύπων που υπάρχει. Τα τελευταία χρόνια, τα ασύρματα ακουστικά είναι ένα από τα πιο δημοφιλή. Τα καλωδιακά μοντέλα αντικαθίστανται από τα ακουστικά Bluetooth, ενώ αγαπημένα είναι και τα plug-in ακουστικά. Για την καλύτερη εμπειρία μουσικής ή gaming, επιλέξτε τα ακουστικά κεφαλής headphones.


Ο πιο βασικός διαχωρισμός των ακουστικών μπορεί να γίνει ανάλογα με τον σχεδιασμό τους, δηλαδή τον τρόπο με τον οποίο εφαρμόζουν στα αυτιά και στο κεφάλι και αν καλύπτουν το αυτί πλήρως ή μόνο εν μέρει.


Τα in-ear ακουστικά είναι ο πιο συνηθισμένος τύπος ακουστικών σήμερα όταν κάποιος ακούει από τηλέφωνα, tablet ή φορητούς υπολογιστές. Πρόκειται για μικρά ακουστικά που εισάγονται απευθείας στο αυτί, συνδεδεμένα με καλώδιο ή με ασύρματο ξεχωριστό σύστημα. Η σύνδεση ακουστικών και συσκευών εξασφαλίζεται από τη λειτουργία Bluetooth. Διαχωρίζουμε αυτά τα μικρά ακουστικά σε:


Earphones - το όνομα τους οφείλεται στο σχήμα της πλαστικής θήκης, η οποία εισάγεται στον λοβό του αυτιού. Η ποιότητα της απόδοσης και της εκτέλεσής τους είναι σε χαμηλότερο επίπεδο και η τιμή τους αντιστοιχεί σε αυτό.

Ακουστικά plug-in ή in-ear - εισάγονται βαθύτερα στο κανάλι του αυτιού και είναι εξοπλισμένα με αντικαθιστούμενα ακουστικά σιλικόνης. Χάρη στην κατασκευή τους, μειώνουν καλύτερα τον περιβαλλοντικό θόρυβο, οπότε δεν υπάρχει ανάγκη για τόσο δυνατές αναπαραγωγές όπως με το προαναφερθέν στυλ .


Τα ασύρματα ακουστικά κεφαλής θα είναι ο καλύτερος σύντροφος για την ακρόαση μουσικής. Αυτά τα ακουστικά είναι μεγαλύτερα, οπότε είναι κάπως λιγότερο πρακτικά (δεν μπορείτε να τα βάλετε στην τσέπη σας), αλλά το αντισταθμίζουν με την απόδοσή τους. Διαθέτουν ενσωματωμένη μπαταρία και λόγω του μεγέθους τους, μπορούν να επιτύχουν μεγάλο χρόνο αναπαραγωγής που υπερβαίνει, για παράδειγμα, τις 20 ώρες. Διαθέτουν επίσης ένα χειριστήριο που σας επιτρέπει να παραλείπετε τραγούδια ή να ρυθμίζετε την ένταση του ήχου. Επειδή καλύπτεται ολόκληρο το αυτί σας, η απόλαυση της ακρόασης είναι η καλύτερη δυνατή. Τα ακουστικά αυτά έχουν τέλεια ηχομόνωση, οπότε δεν είναι απαραίτητο να έχετε την υψηλότερη ρύθμιση έντασης.


Για μια εξαιρετική εμπειρία gaming, θα σας συνιστούσαμε να επιλέξετε ακουστικά κεφαλής/over-the-head. Εξαρτάται από εσάς κατά πόσο θα προτιμήσετε περισσότερη άνεση και θα αγοράσετε ασύρματα ακουστικά ή ενσύρματα ακουστικά. Η σύνδεση μέσω καλωδίου είναι πολύ απλή, αφού πλέον αρκεί ένα μόνο βύσμα USB που συνδέει τα ακουστικά σας και ένα ενσωματωμένο μικρόφωνο. Σε περίπτωση αγοράς ασύρματων ακουστικών από την άλλη, ελέγξτε αν η συσκευή σας υποστηρίζει αυτόν τον τύπο ακουστικών και απλώς τα συνδέετε τα μέσω Bluetooth.


Ακουστικά ψείρες ή ακουστικά κεφαλής headphones εντελώς ασύρματα;

Αυτή τη στιγμή τα headphones είναι ο πιο δημοφιλής τύπος ακουστικών ακουστικών κεφαλήw. Πρόκειται για δύο ξεχωριστά in-ear ακουστικά που δεν συνδέονται μεταξύ τους με καλώδιο. Λόγω του μικρού τους μεγέθους και του μικρού τους βάρους, είναι εξοπλισμένα με μπαταρίες χωρητικότητας ικανής να σας επιτρέπει να ακούτε έως και αρκετές ώρες. Η παράταση του χρόνου αναπαραγωγής αυτού του τύπου επιτυγχάνεται με μια ειδική επαναφορτιζόμενη θήκη, η οποία διαθέτει τη δική της μπαταρία από την οποία φορτίζονται τα ακουστικά όταν αποθηκεύονται σε θήκη. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φορτίσετε τη θήκη των ακουστικών στο σπίτι και στη συνέχεια μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε. Τα ακουστικά φορτίζονται αυτόματα όταν τοποθετούνται στη θήκη.


Και τέλος, ακόμη και οι αθλητές θα επιλέξουν το ηλεκτρονικό μας κατάστημα,καθώς μπορούν να βρουν μαι μεγάλη συλλογή από αθλητικά ακουστικά. Μια σημαντική παράμετρος των αθλητικών ακουστικών είναι ο βαθμός προστασίας, ο οποίος θα πρέπει να είναι σε τέτοιο επίπεδο ώστε τα ακουστικά να μην βλάπτονται από τη βροχή. Οι δρομείς θα εκτιμήσουν επίσης την εξουδετέρωση του ήχου του αέρα. Το πιο σημαντικό είναι ο σχεδιασμός των ακουστικών, ο οποίος θα πρέπει να αποτρέπει την τυχαία πτώση των ακουστικών από το αυτί.
Banner patička

Πνευματικά Δικαιώματα © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i