Εργαστήριο | Fotisti kosmos
Το νέο σύστημα αποθεμάτων λειτουργεί ήδη με επιτυχία και αποστέλλουμε και πάλι με την ταχύτητα που είχατε συνηθίσει. Ζητούμε συγγνώμη για την προηγούμενη καθυστέρηση. Περισσότερα εδώ.
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Φιλτράρισμα

Φόρτωση φίλτρου...

Εργαστήριο

  • Κορυφαία σε πωλήσεις
  • Καλύτερες προσφορές της εβδομάδας
  • Περισσότερες προβολές
Ένας άλλος μπεστ σέλερ

Υποκατηγορία: Εργαστήριο - Επόμενη υποκατηγορία

Περιγραφή της κατηγορίας

Δωμάτιο εργασίας

Κάθε καλός τεχνίτης έχει ένα καλά εξοπλισμένο δωμάτιο εργασίας ανάλογα με τις ανάγκες και τις δεξιότητές του. Αλλά μπορεί να συμβεί σε όλους να τους λείπει κάτι ή απλά να θέλουν να εμπλουτίσουν το εργαστήριό τους με κάτι άλλο.


Εργαλεία χειρός

Τα εργαλεία χειρός είναι ένας από τους βασικούς εξοπλισμούς του εργαστηρίου και του οικιακού εξοπλισμού. Περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, σφυριά, πένσες, κλειδιά, τρυπάνια, πλήρη σετ εργαλείων χειρός, καθώς και διάφορα κουτιά και διοργανωτές. Κάθε ένα από αυτά τα είδη εργαλείων πρέπει να είναι κατασκευασμένο από ποιοτικό υλικό για άνεση κατά την εργασία αλλά και για μεγάλη διάρκεια ζωής.


Ηλεκτρικά εργαλεία

Αυτό το είδος χρησιμοποιείται για να διευκολύνει την εργασία σας. Δεν θα χρειάζεται να χρησιμοποιείτε σωματική δύναμη με αυτά τα εργαλεία, επειδή ο ηλεκτρισμός θα το κάνει για εσάς. Διαθέτουμε τρυπάνια μπαταρίας, πένσες, ψαλίδια λαμαρίνας, πριόνια, κομπρεσέρ, αναρροφητήρες λαδιού και πολλά άλλα.


Λοιπά εξαρτήματα τοποθέτησης

Η κατηγορία αυτή είναι αφιερωμένη σε όλα τα άλλα προϊόντα που δεν ταιριάζουν στις κατηγορίες εργαλείων μας. Θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να εγκαταστήσετε φώτα, πρίζες και πολλά άλλα.


Φωτισμός εργασίας

Στην κατηγορία Φωτισμός εργασίας, θα βρείτε διάφορους τύπους φωτιστικών LED εργασίας. Μεγάλο μέρος των φωτιστικών LED εργασίας αποτελείται από φορητούς προβολείς, οι οποίοι είναι πολύ αποδοτικοί και μπορείτε να τους χρησιμοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο, για παράδειγμα, σε εργοτάξια ή απλά παντού όπου πρέπει να φωτίσετε πραγματικά μια μεγάλη περιοχή. Διαθέτουμε επίσης προειδοποιητικά φώτα, φάρους ή ανακλαστήρες φωτός για εσάς. Είτε ψάχνετε για φώτα εργασίας LED για το σπίτι, το εργαστήριο ή την εργασία σας, σίγουρα θα επιλέξετε από τα φωτιστικά εργασίας μας.

Πνευματικά Δικαιώματα © 1990 – 2022 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων.