Προβολείς LED, ηλιακοί προβολείς & άλλες έξυπνες λύσεις | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Φιλτράρισμα

Φόρτωση φίλτρου...

Προβολείς - αλογόνου, με αισθητήρα κίνησης, LED

Kategorie reflektory
  • Κορυφαία σε πωλήσεις
  • Καλύτερες προσφορές της εβδομάδας
  • Περισσότερες προβολές
Ένας άλλος μπεστ σέλερ

Υποκατηγορία: Προβολείς - Επόμενη υποκατηγορία

Περιγραφή της κατηγορίας

Προβολείς LED, ηλιακοί προβολείς & άλλες έξυπνες λύσεις


Οι προβολείς δεν χρησιμεύουν μόνο για το φωτισμό μεγάλων κτιρίων ή χώρων. Αντιθέτως, αποτελούν εξαιρετικά πρακτική λύση για ανθρώπους που εργάζονται σε εργοτάξια αλλά και για όσους απολαμβάνουν τον κήπο τους. Σήμερα, οι προβολείς LED συγκαταλέγονται ανάμεσα στα πιο δημοφιλή προϊόντα για τους πελάτες μας. Σε σύγκριση με έναν προβολέα αλογόνου, οι προβολείς λεντ, στην ίδια φωτεινή ένταση, καταναλώνουν λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια. Προσφέρουμε επίσης προβολείς LED 12v, 50 W, 20 W, 30 W και 10 W. Και φυσικά, εξακολουθούμε επίσης να προσφέρουμε φώτα αλογόνου, προβολείς οροφής σε ποικιλία σχεδίων και μεγεθών αλλά και προβολείς LEDεξωτερικού χώρου με φωτοκύτταρο.


Πώς επιλέγω τους ιδανικούς προβολείς;


Ανάλογα με τη χρήση για την οποία προορίζετε τον εκάστοτε προβολέα, μπορείτε να προσαρμόσετε τα κριτήριά σας και να επιλέξετε το πιο κατάλληλο προϊόν. Ηλιακοί προβολείς, προβολείς LED εξωτερικού χώρου, προβολείς εξωτερικού χώρου, ηλιακά φωτιστικά προβολείς, ηλιακοί προβολείς δρόμου, προβολείς με ηλιακό πάνελ, προβολείς με φωτοκύτταρο, αλλά και ηλιακοί προβολείς με ανιχνευτή κίνησης, αξεσουάρ και λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας και έξυπνου φωτισμού, θα τα βρείτε όλα στο κατάστημά μας. Και μάλιστα, πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς με έκπτωση έως 70%!
Banner patička

Πνευματικά Δικαιώματα © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i