Φωτιστικά LED, ισχυροί φακοί LED, φορητά φωτιστικά και οπτικά εργαλεία | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Φιλτράρισμα

Φόρτωση φίλτρου...

Φωτιστικά LED, φακοί κεφαλής, φακοί και οπτικά εργαλεία

Vendor 1
  • Κορυφαία σε πωλήσεις
  • Περισσότερες προβολές
Ένας άλλος μπεστ σέλερ

Υποκατηγορία: Φακοί, Φακοί κεφαλής και Οπτικά Όργανα - Επόμενη υποκατηγορία

Περιγραφή της κατηγορίας

Φακοί LED, ισχυροί φακοί κεφαλής LED όχι μόνο για τρέξιμο, φακοί LED, φορητά φωτιστικά και οπτικά εργαλεία

Όχι μόνο οι σπηλαιολόγοι, αλλά και οι ερασιτέχνες, οι ταξιδιώτες και οι αθλητές, και όσοι έχουν χρόνο να αθληθούν μόνο το βράδυ στο σκοτάδι, θα εκτιμήσουν την πρακτικότητα των φορητών φωτιστικών LED. Το πιο συνηθισμένο προϊόν στη γκάμα των προϊόντων μας είναι ένα φωτιστικό με ένα ανθεκτικό υφασμάτινο λουράκι, το οποίο τοποθετείται στο κεφάλι και γι' αυτό τα φώτα αυτά ονομάζονται φακοί κεφαλής

Πλεονεκτήματα και οφέλη των φακών κεφαλής

Το πλεονέκτημα ενός φακού κεφαλής δεν είναι μόνο ότι έχετε τα χέρια σας ελεύθερα, κάτι που είναι πολύ χρήσιμο σε πολλές δραστηριότητες, αλλά είναι επίσης εύκολο να αποθηκευτεί, ενώ παρέχει σημαντική ένταση φωτός χάρη στις ισχυρές λυχνίες LED. Η κατανάλωσή του είναι χαμηλή, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι θα πρέπει να αλλάζετε πολύ συχνά τις μπαταρίες. Μπορείτε να προμηθευτείτε επίσης και ένα επαναφορτιζόμενο φακό κεφαλής, όπου δεν χρειάζεται να ασχολείστε με τις συχνές αλλαγές μπαταριών. Ο φακός κεφαλής έχει πολλές χρήσεις - μπορείτε να πάρετε έναν φακό κεφαλής στο ποδήλατο, στο ψάρεμα (διατίθεται επίσης ποιοτικός αδιάβροχος φακός κεφαλής), για σπορ (οι φακοί κεφαλής για τρέξιμο είναι δημοφιλείς) ή για εργασία - ένας λειτουργικός φακός κεφαλής θα σας προσφέρει σπουδαία βοήθεια, ιδίως κατά την εργασία σε ορυχεία και άλλα σκοτεινά περιβάλλοντα. 


Οι φακοί LED διατίθενται σε διάφορα σχήματα, χρώματα και επιδόσεις. Στις περισσότερες περιπτώσεις, είναι δυνατή η επιλογή διαφόρων εναλλασσόμενων λειτουργιών, δηλαδή πόσες δίοδοι ενεργοποιούνται. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε κλασικούς προβολείς LED και φακούς, που τους κρατάτε στο χέρι σας. Αν ψάχνετε για τους καλύτερους και ισχυρότερους φακούς κεφαλής, θα προτιμήσετε σίγουρα την ποικιλία μας.


Οπτικά εργαλεία

Μεταξύ των οπτικών εργαλείων, θα βρείτε όχι μόνο κιάλια, αλλά και τηλεσκόπια ή ποιοτικούς μεγεθυντικούς φακούς που θα διευκολύνουν την καθημερινότητά σας.

Banner patička

Πνευματικά Δικαιώματα © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i