Ηλιακά φωτιστικά τοίχου | Fotisti kosmos
Το νέο σύστημα αποθεμάτων λειτουργεί ήδη με επιτυχία και αποστέλλουμε και πάλι με την ταχύτητα που είχατε συνηθίσει. Ζητούμε συγγνώμη για την προηγούμενη καθυστέρηση. Περισσότερα εδώ.
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Φιλτράρισμα

Φόρτωση φίλτρου...

Ηλιακά φωτιστικά τοίχου

Vendor 6
  • Κορυφαία σε πωλήσεις
  • Καλύτερες προσφορές της εβδομάδας
  • Περισσότερες προβολές
Ένας άλλος μπεστ σέλερ

Περιγραφή της κατηγορίας

Ηλιακά φωτιστικά - LED ηλιακά φώτα τοίχου

Τα ηλιακά φωτιστικά τοίχου είναι λάμπες προσανατολισμού κήπου κατάλληλα για φωτισμό της πρόσοψης του σπιτιού, βεράντες, κιόσκια και παντού όπου δεν υπάρχει ηλεκτρική ενέργεια. Το φως του ήλιου φορτίζει την μπαταρία στο φωτιστικό, όπου μετατρέπεται σε ηλεκτρική ενέργεια και μόλις σκοτεινιάσει, το επιτοίχιο ηλιακό φως αρχίζει να ανάβει αυτόματα.

Τα ηλιακά φώτα τοίχου δεν είναι ακριβά, δεν απαιτούν ηλεκτρική καλωδίωση, είναι εύκολα στην εγκατάσταση και είναι ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες. Τα ηλιακά φώτα τοίχου και άλλος ηλιακός φωτισμός είναι οικολογικοί και φιλικοί προς το περιβάλλον. Τα φώτα ηλιακού τοίχου LED είναι επίσης δημοφιλή. Επιλέξτε ηλιακές λάμπες, κομψά φωτιστικά και άλλο ηλιακό φωτισμό.

Πνευματικά Δικαιώματα © 1990 – 2022 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων.