Έξυπνο σπίτι με Eglo Connect – Ο Smart τρόπος να ζεις | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Φιλτράρισμα

Φόρτωση φίλτρου...

Eglo connect - έξυπνα φωτιστικά

Kategorie Eglo Connect
  • Κορυφαία σε πωλήσεις
  • Καλύτερες προσφορές της εβδομάδας
  • Περισσότερες προβολές
Ένας άλλος μπεστ σέλερ

Υποκατηγορία: Eglo Connect - Επόμενη υποκατηγορία

Περιγραφή της κατηγορίας

Έξυπνο σπίτι με Eglo Connect – Ο Smart Τρόπος


Να Ζεις Ο έξυπνος φωτισμός EGLO Connect προσφέρει λειτουργίες όπως συνεχή αυξομείωση της ροής φωτισμού, προσαρμογή θερμοκρασίας χρώματος (2700 - 6500K), δυνατότητα ρύθμισης χρονομέτρου και πολλά ακόμα. Αν θέλετε να αποκτήσετε έξυπνο σπίτι, απλά εγκαταστήστε αυτά τα έξυπνα φωτιστικά και θα ξενοιάσετε. Τα φωτιστικά EGLO Connect ρυθμίζονται μέσω ενός smartphone ή tablet ή κάνοντας χρήση του αντίστοιχου τηλεχειριστήριου μέσω Bluetooth, χωρίς να είναι απαραίτητη η ύπαρξη ενός εξωτερικού αντάπτορα Wi-Fi. Με αυτό τον τρόπο, ο έλεγχος του έξυπνου φωτισμού στο σπίτι σας γίνεται παιχνιδάκι.


Σύστημα EGLO Connect με μοναδικές δυνατότητες


Σας έχει συναρπάσει το σύστημα EGLO Connect; Δεν είστε οι μόνοι! Αυτή η έξυπνη ηλεκτρική εγκατάσταση δεν συνιστά πλέον τεχνολογία του μέλλοντος, καθώς το EGLO LED Connect με ασύρματα φωτιστικά τελευταίας τεχνολογίας είναι ήδη εδώ και αποτελεί μια πολύ οικονομικά προσιτή λύση. Τα smart φωτιστικά της EGLO είναι άμεσα διαθέσιμα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και μάλιστα με εγγύηση χαμηλότερης τιμής. Προμηθευτείτε τα πλέον σύγχρονα ασύρματα φωτιστικά τοίχου, έξυπνα φωτιστικά οροφής ή ολόκληρο σύστημα φωτισμού EGLO Connect.

Πνευματικά Δικαιώματα © 1990 – 2023 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων.