Πάνελ οροφής LED για σύγχρονες λύσεις φωτισμού | Fotisti kosmos
Σύγκριση
Σύνδεση
Εγγραφή
Levy banner
Pravý banner

Καλέστε μας, είμαστε εδώ για εσάς.

30 (231) 1320445 Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 15:30 μ.μ.
ΜΕΝΟΥ


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Φιλτράρισμα

Φόρτωση φίλτρου...

Πάνελ οροφής LED

  • Κορυφαία σε πωλήσεις
  • Καλύτερες προσφορές της εβδομάδας
  • Περισσότερες προβολές
Ένας άλλος μπεστ σέλερ

Περιγραφή της κατηγορίας

Πάνελ οροφής LED για σύγχρονες λύσεις φωτισμού


Τα πάνελ οροφής LED είναι μοντέρνα φωτιστικά εσωτερικού χώρου κατάλληλα για καταστήματα και γραφεία, καθώς αυτά τα πάνελ φωτισμού μπορούν να αντικαταστήσουν τις σωλήνες φθορισμού. Το πλεονέκτημα των ενσωματωμένων πάνελ LED είναι κατά κύριο λόγο η πυκνότητα και η ίση κατανομή του φωτός που εκπέμπουν. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα φωτιστικά πάνελ LED οροφής ως κύριο φωτιστικό μέσο για κάποιο δωμάτιο ή σε περίπτωση που χρειάζεστε επιπλέον φως στο σπίτι σας. Είναι κατάλληλα για εγκατάσταση σε γυψοσανίδα, χαμηλοτάβανα δωμάτια καθώς και στο ταβάνι. Επιλέξτε ανάμεσα σε γωνιακά ή στρογγυλά πάνελ οροφής LED, φωτιστικά οροφής χωνευτά πάνελ LED και άλλα προϊόντα, ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου σας.


Επιλέγοντας τα καλύτερα πάνελ LED


Ένας προβολέας LED με πάνελ είναι αναπόσπαστο κομμάτι του έξυπνου φωτισμού και είναι διαθέσιμος σε θερμό, ουδέτερο και ψυχρό φως. Ανάλογα με τον τύπο τους, ένας προβολέας με πάνελ χωρίζεται σε πάνελ οροφής LED, πάνελ LED για χαμηλοτάβανα, πάνελ LED για γυψοσανίδα, κρεμαστά πάνελ LED, πάνελ LED dimmable ή πάνελ LED RGB. Επίσης, μπορείτε να βρείτε ηλιακό πάνελ με λάμπες, φωτιστικό οροφής LED panel και διάφορα ακόμη φωτιστικά ή αξεσουάρ. Πειραματιστείτε με πάνελ οροφής χρώματα αλλά και πάνελ οροφής τιμές, καθώς στο κατάστημά μας θα βρείτε ποιοτικά προϊόντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς, με έκπτωση έως 70%!

Ειδικές προσφορές και ενημερωτικό δελτίο απευθείας στη διεύθυνση e-mail σας

Ακολουθήστε τα νέα μας από το e-mail σας

Ακύρωση εγγραφής στο ενημερωτικό δελτίο

Πνευματικά Δικαιώματα © 1990 – 2021 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων.