Έξυπνο Σπίτι Tuya | Fotisti kosmos
Σύγκριση
Σύνδεση
Εγγραφή
Levý banner
Pravý banner

Καλέστε μας, είμαστε εδώ για εσάς.

30 (231) 1320445 Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 15:30 μ.μ.
ΜΕΝΟΥ


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Φιλτράρισμα

Φόρτωση φίλτρου...

Έξυπνο Σπίτι Tuya

  • Κορυφαία σε πωλήσεις
  • Καλύτερες προσφορές της εβδομάδας
  • Περισσότερες προβολές
Ένας άλλος μπεστ σέλερ

Περιγραφή της κατηγορίας

Tuya SmartHome


Ελέγξτε το σπίτι σας με μία μόνο εφαρμογή, η οποία αλλάζει αυτόματα στη γλώσσα που χρησιμοποιείτε συνήθως στο τηλέφωνό σας. Στην κατηγορία θα βρείτε τα πάντα, από φωτισμό έως χειριστήρια για περσίδες ή ρολά. Γίνετε ο κύριος του φωτός στο σπίτι σας με προϊόντα που υποστηρίζουν την εφαρμογή Tuya SmartHome.


Αισθητήρες, κάμερες και άλλα


Χρησιμοποιήστε έξυπνους αισθητήρες και κάμερες που συνδέονται εύκολα στο δίκτυό σας Wi-Fi και παρακολουθήστε τι συμβαίνει στον κήπο σας. Επιπλέον, ελέγξτε το smartphone σας εάν τα παράθυρα και οι πόρτες είναι κλειστά ή ρυθμίστε τη θερμοκρασία με έναν έξυπνο θερμοστάτη - θα ορίσετε μια ευχάριστη θερμοκρασία πριν από την άφιξή σας.

Δεν χρειάζεστε κάτι ιδιαίτερο για να εγκαταστήσετε όλα τα προϊόντα. Όλα τα προϊόντα έχουν σχεδιαστεί για γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση. Μπορείτε να συνδέσετε έως και πολλά προϊόντα, τα οποία μπορεί να προέρχονται από πολλές διαφορετικές μάρκες.

Ειδικές προσφορές και ενημερωτικό δελτίο απευθείας στη διεύθυνση e-mail σας

Ακολουθήστε τα νέα μας από το e-mail σας

Ακύρωση εγγραφής στο ενημερωτικό δελτίο

Πνευματικά Δικαιώματα © 1990 – 2021 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων.