Έξυπνα προϊόντα Xiaomi | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Φιλτράρισμα

Φόρτωση φίλτρου...

Xiaomi

Vendor 9
  • Κορυφαία σε πωλήσεις
  • Περισσότερες προβολές
Ένας άλλος μπεστ σέλερ

Περιγραφή της κατηγορίας

Xiaomi

Η Xiaomi είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες μάρκες ηλεκτρονικών ειδών και μία από τις καλύτερες νεοφυείς επιχειρήσεις των τελευταίων ετών. Προσφέρει πολλά προϊόντα για το έξυπνο σπίτι σας. Είτε πρόκειται για ρομποτική ηλεκτρική σκούπα, είτε για έξυπνο φωτισμό, είτε για φροντίδα σώματος, είτε για μαγείρεμα, είτε για ψυχαγωγία. Μπορείτε να τα αγοράσετε όλα αυτά εύκολα και γρήγορα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.


Όλα τα έξυπνα φωτιστικά μπορούν να ελεγχθούν εύκολα μέσω ενός smartphone και μιας εφαρμογής. Αυτό σας δίνει άνετο έλεγχο του φωτισμού σας. Μπορείτε να αγοράσετε από εμάς όχι μόνο πλήρη φωτιστικά, αλλά και πολλούς λαμπτήρες και ταινίες LED.


Η Xiaomi ενδιαφέρθηκε όχι μόνο να διευκολύνει τον έλεγχο του φωτισμού, αλλά και να βοηθήσει στον καθαρισμό, το μαγείρεμα και την προσωπική μας φροντίδα . Οι σύγχρονες ηλεκτρικές σκούπες είναι τα πιο δημοφιλή εργαλεία καθαρισμού, γι' αυτό και προσφέρουμε διάφορους τύπους για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε επίσης βοηθήματα κουζίνας, όπως βραστήρες.


Σκεφτόμαστε επίσης την υγεία σας και προάγουμε τον αθλητισμό, έτσι έχουμε μερικά μοντέλα smartwatches με διάφορες λειτουργίες (παρακολούθηση του επιπέδου οξυγόνου στο αίμα, του επιπέδου στρες, της ενέργειας του σώματος, του καρδιακού ρυθμού σε πραγματικό χρόνο, του κύκλου ύπνου - φάση REM, βαθύς και ελαφρύς ύπνος). Το ρολόι περιλαμβάνει επίσης αισθητήρες καρδιακού ρυθμού, αισθητήρα επιτάχυνσης, γυροσκόπιο, γεωμαγνητικό αισθητήρα, βαρόμετρο, αισθητήρα φωτισμού περιβάλλοντος, αισθητήρα SpO2.


Η ασφάλεια δεν μπορεί να παραλειφθεί. Διάφοροι αισθητήρες και ανιχνευτές κίνησης σας ειδοποιούν πάντα σε περίπτωση ύποπτων κινήσεων στο σπίτι, το γραφείο ή το γκαράζ σας. Ταυτόχρονα, έχετε τα πάντα υπό έλεγχο χάρη στην εφαρμογή για κινητά, ώστε να μην ξεχνάτε ποτέ να ανοίγετε παράθυρα ή πόρτες όταν πηγαίνετε διακοπές.

Banner patička

Πνευματικά Δικαιώματα © 1993 – 2024 Donoci®. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i