Φωτιστικά ασφαλείας & φώτα έκτακτης ανάγκης για κάθε χώρο | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Φιλτράρισμα

Φόρτωση φίλτρου...

Φωτιστικά Ασφαλείας

Vendor 1
  • Κορυφαία σε πωλήσεις
  • Καλύτερες προσφορές της εβδομάδας
Ένας άλλος μπεστ σέλερ

Περιγραφή της κατηγορίας

Φωτιστικά ασφαλείας & φώτα έκτακτης ανάγκης για κάθε χώρο


Τα φωτιστικά ασφαλείας χρησιμεύουν ως μέσο φωτισμού σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. Χρησιμοποιήστε τα φώτα κινδύνου ή φώτα ασφαλείας exit για να διασφαλίσετε ότι τα άτομα που βρίσκονται σε κάποιο δωμάτιο ή εξωτερικό χώρο θα μπορέσουν να διαφύγουν γρήγορα και με ασφάλεια όταν γίνει διακοπή ρεύματος ή εάν προκύψει κάποιος άλλος κίνδυνος. Στη σημερινή εποχή, είναι επιτακτικός ο φωτισμός ασφαλείας για το σπίτι, αλλά και για κάθε επαγγελματικό χώρο. Τα φώτα εξόδου κινδύνου αποτελούν μία πρακτική λύση, έτσι ώστε να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία των χώρων ακόμη και σε έκτακτες περιπτώσεις.


Προστατεύστε εσάς & όλους γύρω σας


Τα φώτα έκτακτης ανάγκης φέρουν επαναφορτιζόμενες μπαταρίες και ηλεκτρονικό κύκλωμα, τα οποία ενεργοποιούν αυτόματα τα φώτα ασφαλείας για διακοπή ρεύματος και παροχής ηλεκτρικής ενέργειας. Μπορείτε να προμηθευτείτε φωτιστικά ασφαλείας με μπαταρία από το κάτάστημά μας. Τέτοια προϊόντα μπορούν να χρησιμοποιηθούν όπου συγκεντρώνονται πολλοί άνθρωποι και βοηθούν στον καλύτερο προσανατολισμό, όπως για παράδειγμα σε εταιρείες, εστιατόρια, σχολεία, διαδρόμους, εξόδους κινδύνου, κελάρια, καταστήματα, νοσοκομεία, αποθήκες κτλ. Σχετικά νέα προϊόντα είναι και τα φώτα ασφαλείας LED, τα οποία καταναλώνουν ελάχιστη ηλεκτρική ισχύ και ταυτόχρονα παρέχουν άπλετο φως ασφαλείας για να καλύψουν κάθε σας ανάγκη.

Πνευματικά Δικαιώματα © 1990 – 2023 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων.