Φωτιστικά ασφαλείας & φώτα έκτακτης ανάγκης για κάθε χώρο | Fotisti kosmos
Σύγκριση
Σύνδεση
Εγγραφή
Levý banner
Pravý banner

Καλέστε μας, είμαστε εδώ για εσάς.

30 (231) 1320445 Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 15:30 μ.μ.
ΜΕΝΟΥ


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Φιλτράρισμα

Φόρτωση φίλτρου...

Φωτιστικά έκτακτης ανάγκης

  • Κορυφαία σε πωλήσεις
Ένας άλλος μπεστ σέλερ

Υποκατηγορία: Φωτιστικά έκτακτης ανάγκης - Επόμενη υποκατηγορία

Περιγραφή της κατηγορίας

Φωτιστικά ασφαλείας & φώτα έκτακτης ανάγκης για κάθε χώρο


Τα φωτιστικά ασφαλείας χρησιμεύουν ως μέσο φωτισμού σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. Χρησιμοποιήστε τα φώτα κινδύνου ή φώτα ασφαλείας exit για να διασφαλίσετε ότι τα άτομα που βρίσκονται σε κάποιο δωμάτιο ή εξωτερικό χώρο θα μπορέσουν να διαφύγουν γρήγορα και με ασφάλεια όταν γίνει διακοπή ρεύματος ή εάν προκύψει κάποιος άλλος κίνδυνος. Στη σημερινή εποχή, είναι επιτακτικός ο φωτισμός ασφαλείας για το σπίτι, αλλά και για κάθε επαγγελματικό χώρο. Τα φώτα εξόδου κινδύνου αποτελούν μία πρακτική λύση, έτσι ώστε να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία των χώρων ακόμη και σε έκτακτες περιπτώσεις.


Προστατεύστε εσάς & όλους γύρω σας


Τα φώτα έκτακτης ανάγκης φέρουν επαναφορτιζόμενες μπαταρίες και ηλεκτρονικό κύκλωμα, τα οποία ενεργοποιούν αυτόματα τα φώτα ασφαλείας για διακοπή ρεύματος και παροχής ηλεκτρικής ενέργειας. Μπορείτε να προμηθευτείτε φωτιστικά ασφαλείας με μπαταρία από το κάτάστημά μας. Τέτοια προϊόντα μπορούν να χρησιμοποιηθούν όπου συγκεντρώνονται πολλοί άνθρωποι και βοηθούν στον καλύτερο προσανατολισμό, όπως για παράδειγμα σε εταιρείες, εστιατόρια, σχολεία, διαδρόμους, εξόδους κινδύνου, κελάρια, καταστήματα, νοσοκομεία, αποθήκες κτλ. Σχετικά νέα προϊόντα είναι και τα φώτα ασφαλείας LED, τα οποία καταναλώνουν ελάχιστη ηλεκτρική ισχύ και ταυτόχρονα παρέχουν άπλετο φως ασφαλείας για να καλύψουν κάθε σας ανάγκη.

Ειδικές προσφορές και ενημερωτικό δελτίο απευθείας στη διεύθυνση e-mail σας

Ακολουθήστε τα νέα μας από το e-mail σας

Ακύρωση εγγραφής στο ενημερωτικό δελτίο

Πνευματικά Δικαιώματα © 1990 – 2021 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων.