Δομοστοιχεία LED για φώτα οροφής και για φωτισμένη διαφήμιση - 230 V | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Φιλτράρισμα

Φόρτωση φίλτρου...

Δομοστοιχεία LED

Vendor 2
  • Κορυφαία σε πωλήσεις
  • Καλύτερες προσφορές της εβδομάδας
  • Περισσότερες προβολές
Ένας άλλος μπεστ σέλερ

Περιγραφή της κατηγορίας

Δομοστοιχεία LED για φώτα οροφής και για φωτισμένη διαφήμιση


Τα δομοστοιχεία LED αποτελούν μέρος των φωτιστικών οροφής και ταυτόχρονα αντικαθιστούν παλαιότερους τύπους φωτισμού, ειδικά σε διαφημιστικές πινακίδες, διαφημίσεις μεγάλης κλίμακας και φωτεινές πινακίδες. Χάρη στην έγχρωμη παραλλαγή τους για φωτεινές διαφημίσεις, μπορούν να επιτευχθούν πολύ ενδιαφέροντα χρωματικά εφέ μέσα από αυτές τις μονάδες LED. Τα ποιοτικά δομοστοιχεία LED για φωτιστικά LED και φώτα προσαρμόζονται για συνεχή φωτισμό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δομοστοιχεία διόδων φωτοεκπομπής LED, για παράδειγμα, για να αναβαθμίσετε ένα υπάρχον φωτιστικό οροφής LED ή ένα διαφανές ψηφιακό LED.


Δομοστοιχεία LED για διαφημιστικό χώρο


Τα δομοστοιχεία LED για διαφημιστικό χώρο έχουν μεγάλη αναλογία τιμής / ποιότητας. Το πλεονέκτημά τους είναι η υψηλή οικονομία στους λαμπτήρες χάρη στην τεχνολογία LED και η γρήγορη εγκατάσταση. Τα δομοστοιχεία LED είναι μαγνητικά και τα μεμονωμένα μέρη συνδέονται με μαγνήτες. Έτσι οι διαφημιστικές πινακίδες LED μπορούν να δημιουργηθούν εύκολα και αποτελεσματικά. Μία μονάδα LED για πινακίδες μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες σας για την επιχείρηση ή το γραφείο, καθώς μπορείτε εγγυημένα να βασιστείτε σε μία σύγχρονη μονάδα LED για διαφήμιση. Οι φωτεινές διαφημίσεις LED, εξάλλου, τραβούν το βλέμμα με την πρώτη ματιά και προσφέρουν τεράστια προβολή.


Δομοστοιχεία LED RGB


Εκτός από τις μονόχρωμες παραλλαγές των μονάδων LED, έχουμε επίσης μια παραλλαγή με τσιπ RGB LED στην ποικιλία προϊόντων που θα βρείτε στο κατάστημά μας. Το τσιπ σε μια μονάδα LED έχει ευρείες γωνίες δέσμης έτσι ώστε το φως να απλώνεται σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη περιοχή. Χάρη σε αυτόν τον τύπο ακτινοβολίας, τα δομοστοιχεία LED RGB δεν χρειάζεται να εγκατασταθούν κοντά το ένα με το άλλο. Τα φώτα με δομοστοιχεία LED είναι ένας ισχυρός και φθηνός βοηθός στον εσωτερικό φωτισμό και, με επαρκή προστασία από το νερό και τη σκόνη, συμπληρώνουν εξωτερικά φωτιστικά.
Banner patička

Πνευματικά Δικαιώματα © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i