Δυνατότητα επιστροφής προϊόντων εντός 60 ημερών από την αγορά | Fotisti kosmos
Το νέο σύστημα αποθεμάτων λειτουργεί ήδη με επιτυχία και αποστέλλουμε και πάλι με την ταχύτητα που είχατε συνηθίσει. Ζητούμε συγγνώμη για την προηγούμενη καθυστέρηση. Περισσότερα εδώ.
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Δυνατότητα επιστροφής προϊόντων εντός 60 ημερών από την αγορά

Περιοδικό

Ζωή

Σκέφτεστε να αγοράσετε ένα καινούριο φωτιστικό αλλά φοβάστε μήπως τελικά δεν ταιριάζει στον χώρο σας; Μην ανησυχείτε... Τώρα έχετε τη δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα σας εντός 60 ημερών από τη στιγμή της παραλαβής.

Παραγγελία προϊόντων δίχως άγχος 

Κάθεστε αναπαυτικά στο σπίτι σας, περιηγείστε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και σκέφτεστε να αγοράσετε ένα καινούριο φωτιστικό... Ίσως επιπλώνετε ένα καινούριο σπίτι ή διαμέρισμα, ίσως αποφασίσατε ότι έφτασε επιτέλους η στιγμή να κάνετε μια μικρή ανακαίνιση ξεκινώντας από τα φωτιστικά. Μπορεί επίσης κάποιος φίλος ή συγγενής σας να έχει γενέθλια και θέλετε να του αγοράσετε δώρο. Ωστόσο, αναρωτιέστε διαρκώς και αγχώνεστε τι γίνεται στην περίπτωση που δεν επιλέξετε το σωστό δώρο ή αν τελικά το φωτιστικό δεν ταιριάζει στον χώρο σας. Έχουμε μια απλή λύση για όλους τους παραπάνω προβληματισμούς σας.
 
Να θυμάστε ότι σε μας μπορείτε να παραγγείλετε με ασφάλεια φωτιστικά και πολλά ακόμα προϊόντα. Εάν δεν έχετε εισάγει αριθμό ταυτότητας (ID) ή αριθμό φορολογικού μητρώου ΦΠΑ (VAT ID) στην παραγγελία σας, γεγονός που σημαίνει ότι κάνετε αγορές για προσωπική χρήση, μπορείτε να προχωρήσετε σε επιστροφή των προϊόντων εντός 60 ημερών. Ακόμα και χωρίς περαιτέρω αιτιολογία! Μπορείτε να διαβάσετε όλες τις αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο επιστροφής προϊόντων στον ιστότοπό μας. Αρχικά, θα χρειαστεί να εκτυπώσετε τη φόρμα επιστροφής την οποία μπορείτε να βρείτε εδώ. Συνοπτικά, η συγκεκριμένη διαδικασία προϋποθέτει τη συμπλήρωση της εν λόγω φόρμας και την επιστροφή των προϊόντων στη διεύθυνση που θα σας υποδείξουμε. Ωστόσο, είναι σημαντικό να αποστείλετε τη φόρμα επιστροφής μαζί με τα προϊόντα, χωρίς αντικαταβολή. Μην ξεχάσετε να συμπληρώσετε στη φόρμα τον αριθμό του τραπεζικού λογαριασμού, στον οποίο επιθυμείτε να πραγματοποιηθεί η επιστροφή των χρημάτων. Μόλις παραλάβουμε τα προϊόντα προς επιστροφή, το αντίστοιχο ποσό θα πιστωθεί στον τραπεζικό σας λογαριασμό.
 
Παρακαλώ διαβάστε όλες τις προϋποθέσεις και τις οδηγίες για να επιστρέψετε επιτυχώς τα προϊόντα στην αντίστοιχη διεύθυνση. Η διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσετε είναι εξαιρετικά απλή, οπότε μη φοβάστε για τυχόν περίπλοκες ενέργειες.
 
null 

Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.

Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

Πνευματικά Δικαιώματα © 1990 – 2022 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων.