Immax NEO - Έξυπνο σπίτι για όλους | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Immax NEO - Έξυπνο σπίτι για όλους

Κέντρο συμβουλευτικής
ΖωήΖωή

Απάντηση:

Θέλετε να έχετε τα πάντα υπό έλεγχο όταν απουσιάζετε από το σπίτι; Αν ναι, τα προϊόντα Immax NEO είναι η κατάλληλη επιλογή για εσάς!

Η αρχή λειτουργίας του συστήματος

Μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι ο εγκέφαλος ολόκληρου του συστήματος  Immax NEO είναι το NEO SMART BRIDGE + ALARM. Αυτό μετατρέπει ένα κατά τ' άλλα συνηθισμένο σπίτι σε μια έξυπνη κατοικία όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις διαθέσιμες λειτουργίες. Ουσιαστικά, το σύστημα βασίζεται στην πασίγνωστη και αποδεδειγμένη τεχνολογία ZigBee. Πρόκειται για μια προηγμένη τεχνολογικά λύση στον τομέα της έξυπνης κατοικίας που θα αλλάξει τη ζωή σας. Τα πάντα είναι σχεδιασμένα ώστε όλες οι συσκευές να συνδέονται κατά τρόπο που να είναι εφικτός ο έλεγχος από μία μονάδα ελέγχου.
 
 
null 

 

Φωτιστικά και λαμπτήρες Immax NEO
 
Εάν είστε ευχαριστημένοι με τους βασικούς χειρισμούς των φωτιστικών όπως ενεργοποίηση/απενεργοποίηση, αυξομείωσης της ροής φωτισμού (dimming) ή αλλαγή χρώματος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα τηλεχειριστήριο χωρίς SMART BRIDGE. Ωστόσο, εάν οι συγκεκριμένες βασικές λειτουργίες δεν σας καλύπτουν και επιθυμείτε να έχετε περισσότερες επιλογές στη διάθεσή σας, το SMART BRIDGE είναι ιδανική επιλογή. Αυτό σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τα φωτιστικά και τους λαμπτήρες. Επιπλέον, σας δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίσετε την ένταση φωτισμού, να αλλάξετε χρώματα, να επιλέξετε τη θερμοκρασία χρώματος, να ρυθμίσετε διαφορετικούς χρόνους λειτουργίας σε διαφορετικά δωμάτια του σπιτιού σας και πολλά περισσότερα.
 
Χάρη σ' αυτά τα έξυπνα χαρακτηριστικά, οι λαμπτήρες LED Immax NEO μπορούν να εκπέμπουν θερμό ή ψυχρό φως ή φως σε διάφορες αποχρώσεις. Μπορείτε να τους ρυθμίσετε επίσης για σταδιακή αύξηση της φωτεινής ροής. Τέλος, υπάρχουν διαθέσιμες διαφορετικές βάσεις λαμπτήρα καθώς και πληθώρα σχεδίων και μεγεθών.
 
 
null

 
 
Η κεντρική μονάδα Immax NEO σας δίνει τη δυνατότητα επικοινωνίας μεταξύ της μονάδας ελέγχου, γεγονός που σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το smartphone, το tablet ή ένα τηλεχειριστήριο για να έχετε τον απόλυτο έλεγχο. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι εφικτή η σύνδεση έως και εκατό έξυπνων λαμπτήρων σε μία κεντρική μονάδα Immax NEO. Επιπλέον, εάν συνδέσετε την κεντρική μονάδα στο δίκτυο Wi-Fi σας, μπορείτε να ελέγχετε τα πάντα όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο. Με λίγα λόγια, ακόμα και αν είστε εκατοντάδες ή χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι σας, θα φαίνεται σαν να είναι κάποιος εκεί... Συνεπώς, εκτός από την εγκατάσταση ενός συστήματος συναγερμού, αυτό θα λειτουργήσει επίσης αποτρεπτικά για τους διαρρήκτες.
 
 
null 

Προϊόντα Immax NEO

Εάν έχετε αποφασίσει να μετατρέψετε το σπίτι σας σε ένα ασφαλέστερο και καλύτερο μέρος αλλάζοντας τα κοινά φωτιστικά σας με το σύστημα Immax NEO για έξυπνο φωτισμό, μπορείτε να το πράξετε για όλους τους χώρους. Υπάρχει η δυνατότητα αγοράς φωτιστικών με το έξυπνο σύστημα για κάθε δωμάτιο ή σημείο του σπιτιού σας. Στην παρούσα κατηγορία, θα βρείτε διάφορες λάμπες ή μικρότερες λάμπες, φωτιστικά οροφής, σωλήνες φθορίου ή πολύφωτα. Και φυσικά, υπάρχει μεγάλη ποικιλία λαμπτήρων και άλλων συναφών προϊόντων. Αγοράζοντας το σύνολο των προϊόντων Immax NEO, μπορείτε να αναβαθμίσετε κατακόρυφα την άνεση και την ασφάλεια της κατοικίας σας, ενώ παράλληλα θα διευκολύνετε τη ζωή σας. Κάντε την αλλαγή σήμερα κιόλας!
 
 
null 

Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.

Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

Πνευματικά Δικαιώματα © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i