Έξυπνα προϊόντα Nedis | Fotisti kosmos

Δωρεάν αποστολή πάνω από 70 €

60 ημέρες πολιτική επιστροφής

Συμβουλές εμπειρογνωμόνων

+30 2311320445

Σύνδεση / Εγγραφή

0

0,00

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο.

Αγοράστε περισσότερα για #τιμή# και θα έχετε ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ."

Έξυπνα προϊόντα Nedis

Ζωή

Χρόνος ανάγνωσης 3 λεπτά
Περιοδικό

Εάν αναζητάτε ένα καινούριο φωτιστικό ή προϊόντα φωτισμού τα οποία θα διευκολύνουν τη ζωή σας, τα έξυπνα προϊόντα Nedis αποτελούν ιδανική επιλογή.

Σχετικά με την εταιρεία


Η Nedis κατασκευάζει προϊόντα για καθημερινή χρήση, τα οποία θα διευκολύνουν τη ζωή σας και θα κάνουν πιο ευχάριστη την καθημερινότητα σας. Η συγκεκριμένη εταιρεία ακολουθεί διαρκώς τις τελευταίες τάσεις και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να αυτοματοποιήσει την καθημερινή μας ζωή και τις δραστηριότητες ρουτίνας στο μέγιστο δυνατό βαθμό. Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο, προσφέρει άκρως χρηστικά προϊόντα τα οποία συνιστούν μία από τις πιο έξυπνες επιλογές που κυκλοφορούν στην αγορά. Εκτός από τις διάφορες οικιακές συσκευές, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρουμε είδη έξυπνου φωτισμού και άλλα έξυπνα προϊόντα της εταιρείας Nedis.


Έξυπνα προϊόντα


Εάν θέλετε να διευκολύνετε τη ζωή σας, αξίζει σίγουρα να ρίξετε μια ματιά στη μεγάλη γκάμα έξυπνων φωτιστικών και έξυπνων προϊόντων για το σπίτι σας από την εταιρεία  Nedis. Για τους διάφορους τύπους φωτιστικών σωμάτων, μπορείτε να αγοράσετε έξυπνους λαμπτήρες, οι οποίο διαθέτουν πολλά πλεονεκτήματα. Αυτοί είναι dimmable, δηλαδή σας δίνουν τη δυνατότητα αυξομείωσης της φωτεινής ροής και επίσης τη δυνατότητα να αλλάξετε χρώμα στο εκπεμπόμενο φως. Οι συγκεκριμένοι λαμπτήρες μπορούν να ελέγχονται με τηλεχειριστήριο ή ακόμα και με τη φωνή σας. Οι έξυπνοι λαμπτήρες Nedis διατίθενται σε διάφορους τύπους και μεγέθη.


Ακόμα ένα προϊόν της Nedis που μπορεί να κάνει τη ζωή σας ευκολότερη είναι η έξυπνη πρίζα. Αυτή σας δίνει τη δυνατότητα απομακρυσμένου και αυτόματου ελέγχου για δημιουργία χρονοδιαγράμματος λειτουργίας ή σύνδεσης συσκευών. Επιπλέον, υποστηρίζει τα Amazon Alexa και Google Home, ενώ παράλληλα δέχεται και φωνητικές εντολές.


Μια έξυπνη κάμερα ή ένας συναγερμός Wi-Fi μπορούν να κάνουν πιο άνετη τη ζωή σας και επίσης να αναβαθμίσουν την ασφάλεια του χώρου σας. Ή για παράδειγμα, ένα ασύρματο κουδούνι πόρτας, για το οποίο δεν χρειάζεται περίπλοκη σύνδεση στο ηλεκτρικό δίκτυο. Άλλα τέλεια gadgets είναι οι έξυπνοι διακόπτες φωτισμού, οι ανιχνευτές διαρροής νερού ή ο έξυπνος διακόπτης που σας επιτρέπει να ελέγχετε στόρια και κουρτίνες.


Όλα τα παραπάνω είδη και τα υπόλοιπα προϊόντα για έξυπνο σπίτι από τη Nedis έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα να κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη. Τι περιμένετε λοιπόν; Κάντε μια δοκιμή και σας εγγυόμαστε ότι θα τα λατρέψετε...


Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.