Διακοσμητικοί λαμπτήρες | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Διακοσμητικοί λαμπτήρες

Νέα και ανακοινώσεις

Ζωή

Η συνολική εντύπωση ενός φωτιστικού δημιουργείται, όχι μόνο από το αμπαζούρ του, αλλά και από αυτό που κρύβεται στο εσωτερικό του. Ένας κομψός vintage λαμπτήρας είναι η καλύτερη απάντηση στο ερώτημα προς τα πού να στραφείτε.

Ο Edison θα χαιρόταν, γιατί οι vintage λαμπτήρες δεν είναι απλώς λαμπτήρες

Δεν είναι σημαντική μόνο η εξωτερική εμφάνιση, αλλά και η εσωτερική ομορφιά. Αυτό δεν ισχύει μόνο για τους ανθρώπους και τα βιβλία. Μπορείτε να απογειώσετε την κομψότητα και το στυλ μιας επώνυμης λάμπας, ενός πολύφωτου ή οποιουδήποτε άλλου τύπου φωτιστικού κάνοντας μια απλώς καλή επιλογή λαμπτήρα. Η τελειότητα δημιουργεί το σύνολο. Είτε αυτός ήταν ο Edison , είτε οποιοσδήποτε άλλος που εφηύρε τον πρώτο λαμπτήρα τον 19ο αιώνα, θα αναρωτιόταν (και πιστεύουμε ότι θα ήταν ευτυχής) πώς άλλαξε η εμφάνισή του τις τελευταίες δεκαετίες. Οι vintage λαμπτήρες ολοκληρώνουν την συνολική εικόνα, όχι μόνο του φωτισμού αλλά και ολόκληρου του δωματίου. Θα συναντήσετε μια ποικιλία από διαφορετικούς τύπους vintage λαμπτήρων που διαφέρουν ως προς το μέγεθος, το χρώμα και το σχήμα. Επίσης έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε από μια ποικιλία χρωμάτων και διατάξεων για τα νήματα στο εσωτερικό του λαμπτήρα.


Από τους κλασικούς έως τους φωτορυθμιζόμενους, από το θερμό λευκό έως το ψυχρό λευκό

Όταν επιλέγετε τους κατάλληλους vintage λαμπτήρες, να θυμάστε ότι δεν αναζητάτε έναν συμβιβασμό μεταξύ λειτουργικότητας και σχεδιασμού. Αλλά αντιθέτως, θα πρέπει να θέλετε και τα δύο. Η επιλογή του κατάλληλου σχεδίου εξαρτάται από τη συνολική εμφάνιση του χώρου στον οποίο θα τοποθετηθεί ο λαμπτήρας. Οι κλασικοί και οι πιο δημοφιλείς vintage λαμπτήρες μας περιλαμβάνουν τους λαμπτήρες LED LEDSTAR, οι οποίοι διακρίνονται για τον ξεκάθαρο σχεδιασμό τους. Επιβάλλεται να παίξετε ιδιαίτερα με την επιλογή της εμφάνισης των εσωτερικών νημάτων ή του σχήματος του λαμπτήρα. Το να ποντάρετε στη σιγουριά, σε αυτή την περίπτωση, σίγουρα δεν είναι λάθος επιλογή. Μη φοβάστε να διακοσμήσετε το δωμάτιό σας με τους ολοένα και πιο δημοφιλείς λαμπτήρες SMOKY VINTAGE. Όχι μόνο φαίνονται υπέροχοι, αλλά είναι επίσης σχεδιασμένοι με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι ασφαλείς για τα μάτια σας. Μιλώντας για λειτουργικότητα, δεν μπορούμε να ξεχάσουμε την πoικιλία μας σε λαμπτήρες με δυνατότητα αυξομείωσης της έντασης του φωτισμού. Με αυτή την λειτουργία θα μπορείτε να μειώνετε την ένταση του φωτισμού, όταν για παράδειγμα παρακολουθείτε τηλεόραση, αλλά θα μπορείτε εξίσου εύκολα να την αυξάνετε, όταν για παράδειγμα θα θέλετε να διαβάζετε ένα βιβλίο. Επίσης, δώστε προσοχή στην επιλογή ενός χρώματος φωτός που είναι κατάλληλο για το εσωτερικό σας. Αν σας αρέσουν τα υποτονικά χρώματα, επιλέξτε το ζεστό λευκό. Αν, από την άλλη πλευρά, θέλετε να φωτίσετε το δωμάτιο, επιλέξτε το λευκό της ημέρας ή το πιο έντονο ψυχρό λευκό.


Σε όποιον αρέσει το χρωματιστό γυαλί

Μπορείτε να τους αποκτήσετε για τα παιδιά σας ή για τον εαυτό σας. Απλά επειδή σας αρέσουν. Μιλάμε για τους χρωματιστούς λαμπτήρες LED. Η προσφορά μας δεν περιορίζεται "μόνο" σε μια ευρεία γκάμα χρωμάτων, αλλά μπορείτε επίσης να βρείτε ειδικά κομμάτια στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, όπως χριστουγεννιάτικους λαμπτήρες.


Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.

Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

Πνευματικά Δικαιώματα © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i