Δροσιστείτε το καυτό καλοκαίρι με τα προϊόντα της Fotisti kosmos | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Δροσιστείτε το καυτό καλοκαίρι με τα προϊόντα της Fotisti kosmos

Νέα και ανακοινώσεις

Ζωή

Η προσφορά του Κόσμου των Φωτιστικών περιλαμβάνει έναν τεράστιο αριθμό προϊόντων που θα σας δροσίσουν κατά τη ζεστή καλοκαιρινή καιρική κατάσταση και θα σας ζεστάνουν στις στιγμές που θα κρυώνει έξω.

Θερμές, μερικές φορές πάρα πολύ ζεστές καλοκαιρινές μέρες, μας προσκαλούν στο κολύμπι και σε άλλες δραστηριότητες, για τις οποίες δεν έχουμε τόσο χρόνο κατά την υπόλοιπη διάρκεια του χρόνου. Ωστόσο, περνάμε πολλές στιγμές στη δουλειά ή στο σπίτι. Γι' αυτό είμαστε εδώ, για να σας κάνουμε πιο ευχάριστες τις στιγμές ανάμεσα στους τέσσερις τοίχους με δροσερό αεράκι, που θα σας προσφέρουν ανεμιστήρες ή κλιματιστικά από την προσφορά μας.

Ήσυχοι οροφοκεραμικοί ανεμιστήρες

Ξεκινάμε την επισκόπησή μας με τους κλασικούς οροφοκεραμικούς ανεμιστήρες, οι οποίοι ξεχωρίζουν για την ήσυχη λειτουργία τους. Θα τους βρείτε χρήσιμους στο σπίτι σας όχι μόνο κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, αλλά καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου, καθώς μπορείτε να τους χρησιμοποιήσετε για κυκλοφορία ζεστού αέρα από την οροφή και κρύου από το πάτωμα. Επιπλέον, άλλη ευχάριστη έκπληξη θα σας περιμένει και στα τιμολόγια για τη θέρμανση, επειδή θα εξοικονομήσετε χάρη σε αυτούς.

Οι οροφοκεραμικοί ανεμιστήρες διαφέρουν και στις λειτουργίες που μπορούν να εκτελέσουν. Οι λάτρεις των κλασικών ανεμιστήρων θα εκτιμήσουν, για παράδειγμα, τη σύγχρονη άποψη της Αυστριακής μάρκας Globo, που δίνει σημασία στον κορυφαίο σχεδιασμό και την αξιόπιστη ποιότητα. Ένα παράδειγμα είναι ο οροφοκεραμικός ανεμιστήρας FERRO, κατάλληλος ειδικά για δωμάτια μέχρι 30 τετραγωνικά μέτρα. Αυτός, όπως και άλλα προϊόντα από την ενότητα, προσφέρει επίσης φιλικό προς τον χρήστη τηλεχειριστήριο, με το οποίο μπορείτε να αλλάξετε την ένταση της ψύξης σε λίγα δευτερόλεπτα.

Αυξάνονται όλο και περισσότερο σε δημοτικότητα και οι ανεμιστήρες με φωτισμό. Ισχύει και για αυτούς ότι μπορείτε να ελέγξετε όχι μόνο την ταχύτητα περιστροφής των φτερών, αλλά και τον φωτισμό. Προσθέτουμε ότι δείχνουν όμορφα. Είτε επιλέξετε ξύλινο τύπο φτερών, είτε ασημί, κατασκευασμένο από πλαστικό.


                                                                

Σταθεροί, Κολονάτοι και Δαπεδένιοι Ανεμιστήρες

Εναλλακτικά στους οροφοδιακούς ανεμιστήρες, υπάρχουν εκείνοι που μπορείτε να τοποθετήσετε απευθείας στο πάτωμα. Το σημαντικό πλεονέκτημά τους είναι η εύκολη μετακίνηση όπου τους χρειάζεστε. Στην προσφορά μας μπορείτε να βρείτε σταθερούς, κολονάτους και δαπεδένιους τύπους. Πώς διαφέρουν; Κυρίως στο μέγεθος και την επιφάνεια που μπορούν να δροσίσουν.

Οι σταθεροί ανεμιστήρες είναι συνήθως οι μεγαλύτεροι από αυτούς τους τρεις τύπους. Το καλοκαίρι είναι εδώ για εσάς, για να δροσίσουν τους χώρους σας τέλεια. Και το χειμώνα; Τότε μπορείτε να απολαύσετε την ζεστασιά του αέρα γύρω σας χάρη στη λειτουργία αντίστροφης κίνησης. Διατίθενται σε ευρεία γκάμα χρωμάτων και σχεδίασης. Απλώς βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.

Οι κολονάτοι ανεμιστήρες ξεχωρίζουν ειδικά για την εντυπωσιακή τους εμφάνιση, έτσι ώστε να μην τους διακρίνετε σχεδόν από τα διακοσμητικά στοιχεία του σπιτιού. Αυτό αντανακλάται και στο χρωματικό τους επεξεργασία - σε λευκό, μαύρο ή ασημί εκδοχή.

Και τέλος δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τους δαπεδένιους ανεμιστήρες, διαθέσιμους σε ύψη από 35 έως 50 εκατοστά. Μπορείτε επίσης να τους χρησιμοποιήσετε για τη δροσιά ή τη θέρμανση του δωματίου κατά τις πιο κρύες ημέρες.


Ανεμιστήρες Επιτραπέζιοι

Ειδικά για εργασία στον υπολογιστή, οι επιτραπέζιοι ανεμιστήρες είναι ιδανικοί. Η προσφορά τους είναι πολύ ποικίλη και μπορείτε να τους αποκτήσετε, για παράδειγμα, με φόρτιση και powerbank ή με παρελκόμενα USB. Το μεγάλο πλεονέκτημα των επιτραπέζιων ανεμιστήρων είναι, εκτός από το εύκολο χειρισμό, και η δυνατότητα αποθήκευσης. Έτσι, απλώς μπορείτε να τους αποθηκεύσετε στη ντουλάπα όταν δεν χρειάζονται.



Επιτοίχιοι και Ενσωματωμένοι Ανεμιστήρες

Έχουμε μιλήσει λεπτομερώς για την οροφή, το πάτωμα και το τραπέζι, αλλά δεν τελειώσαμε ακόμη. Μπορείτε να δροσιστείτε και με τη βοήθεια επιτοίχιων ή ακόμη και ενσωματωμένων ανεμιστήρων. Αυτοί οι επιτοίχιοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν πρακτικά οπουδήποτε θέλετε. Οι ενσωματωμένοι είναι κατάλληλοι κυρίως για μπάνια, αλλά και για κουζίνες ή τουαλέτες, εκεί που απαιτείτε και λειτουργία εξαερισμού. Κάποια από τα μοντέλα περιλαμβάνουν και άλλες εξυπνάδες, όπως χρονοδιακόπτες ή αυτόματα παντζούρια.


Αξεσουάρ για Ανεμιστήρες

Βρήκατε ήδη τον κατάλληλο ανεμιστήρα για εσάς; Εάν ναι, είναι καλό να σκεφτείτε επίσης εάν θα χρειαστείτε και λειτουργικά αξεσουάρ. Στην επιλογή μας, θα βρείτε, για παράδειγμα, τηλεχειριστήρια και διακόπτες, προεκτάσεις ή φωτιστικά για ανεμιστήρες.

Κλιματισμός

Δεν είναι ο ανεμιστήρας ο κατάλληλος βοηθός; Εάν σκέφτεστε να αποκτήσετε κλιματισμό, δεν χρειάζεται να απελπίζεστε, γιατί μπορείτε να τον βρείτε και εδώ. Το κλιματιστικό τοίχου της εταιρείας Bosch μπορεί πραγματικά να κάνει πολλά: Είναι δεδομένη η λειτουργία ψύξης και θέρμανσης. Είναι πραγματικά αποτελεσματική και η λειτουργία i-Clean, η οποία αφαιρεί τα βλαβερά βακτήρια ζεσταίνοντας στους 56 °C στον εξατμιστή, έτσι ώστε μόνο καθαρός αέρας να εισέρχεται στον χώρο. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε το επιθυμητό πρόγραμμα από μια πλούσια ποικιλία. Πλήρης επισκόπηση όλων των στοιχείων σας παρέχεται από την εφαρμογή, όπου δεν λείπουν πληροφορίες για την εξωτερική και εσωτερική θερμοκρασία, τη λειτουργία ή την κατανάλωση ενέργειας. Μπορείτε να την προσαρμόσετε ακριβώς σύμφωνα με τις δικές σας απαιτήσεις.

Εάν δεν περιλαμβάνεται στις φαντασιώσεις σας ενσωματωμένο κλιματιστικό, δεν πειράζει. Εδώ θα βρείτε και φορητές συσκευές, που μπορείτε ελεύθερα να μετακινήσετε από τη μία γωνιά του σπιτιού σας στην άλλη. Επίσης, αυτές συμπεριλαμβάνουν τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά και συστημικά στοιχεία.

Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.

Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

Πνευματικά Δικαιώματα © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i