Εγγύηση Xαμηλότερης Tιμής! | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Εγγύηση Xαμηλότερης Tιμής!

Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

Ζωή

Plánujete zakoupit osvětlení na našem e-shopu, ale identický produkt jste nalezli na jiném internetovém obchodě levněji?

Σκοπεύετε να αγοράσετε νέο φωτισμό; Τώρα είναι η καλύτερη ευκαιρία να αγοράσετε ένα νέο φωτιστικό.  Αυτό που θα σας εντυπωσιάσει όχι μόνο με το σχεδιασμό του, αλλά και πάνω απ 'όλα με την τιμή του.


Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα fotistikosmos.gr προσπαθεί να προσφέρει πραγματικά φθηνό φωτισμό. Και τόσο φθηνό που δεν θα βρείτε φθηνότερα πουθενά αλλού. Και αν συμβεί αυτό, θα λάβετε το φωτιστικό από εμάς στην ίδια τιμή ως αποζημίωση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε έναν σύνδεσμο σε μια ανταγωνιστική προσφορά στο σημείωμα παραγγελίας και θα σας πουλήσουμε ένα ίδιο προϊόν στην ίδια τιμή.


Ένα πανομοιότυπο προϊόν είναι κυρίως ένα προϊόν που έχει τον ίδιο κωδικό EAN. Εάν το φωτιστικό δεν διαθέτει κωδικό EAN, αξιολογούμε το ίδιο προϊόν σύμφωνα με τον ίδιο κατασκευαστή, την ίδια ονομασία ή τις ίδιες παραμέτρους προϊόντος, όπως εμφάνιση, χρώμα, διαστάσεις και υλικό.



Βρήκατε το επιλεγμένο φωτιστικό σας σε άλλο ηλεκτρονικό κατάστημα σε χαμηλότερη τιμή; Επωφεληθείτε από την εγγύηση χαμηλότερης τιμής.

 


Ειδοποίηση: 
  • Η εγγύηση τιμής δεν ισχύει για εκπτώσεις, εκπτωτικά κουπόνια  και τιμές έργου.
  • Επίσης, δεν ισχύει για τιμές που ισχύουν μόνο για επιλεγμένους πελάτες.
  • Η εγγύηση τιμής δεν μπορεί να ζητηθεί αναδρομικά μετά την παραλαβή και την πληρωμή της παραγγελίας.

Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.

Banner patička

Πνευματικά Δικαιώματα © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i