Καρέκλες γραφείου και καρέκλες παιχνιδιών με οπίσθιο φωτισμό RBG | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Φιλτράρισμα

Φόρτωση φίλτρου...

Καρέκλες γραφείου και καρέκλες gaming

Vendor 7
  • Κορυφαία σε πωλήσεις
Ένας άλλος μπεστ σέλερ

Περιγραφή της κατηγορίας

Καρέκλες γραφείου και gaming


Στην κατηγορία μας καρέκλες γραφείου και καρέκλες gaming, θα βρείτε σίγουρα την κατάλληλη. Οι καρέκλες είναι κατασκευασμένες από τα καλύτερα υλικά και σας εξασφαλίζουν ένα άνετο κάθισμα ακόμα και μετά από αρκετές ώρες. Η επιφάνεια των καρεκλών είναι επενδυμένη με μικροπόρους για τέλειο αερισμό.


Θέλετε να ζωντανέψετε τη γωνιά του gaming ή της εργασίας σας; Ρίξτε μια ματιά στην ποικιλία μας από καρέκλες με οπίσθιο φωτισμό RGB. Αυτές οι καρέκλες διαθέτουν ενσωματωμένες πηγές LED RGB, ώστε να μπορείτε να ρυθμίσετε το επιθυμητό χρώμα του οπίσθιου φωτισμού μέσω τηλεχειριστηρίου. Ο φωτισμός φορτίζεται μέσω σύνδεσης USB. Αυτές οι καρέκλες μπορούν να συνδεθούν με ένα power bank, το οποίο μπορεί να αποθηκευτεί σε μια εύχρηστη τσέπη απευθείας στην καρέκλα. Στον ιστότοπό μας, θα βρείτε μια κατηγορία αφιερωμένη μόνο στα power banks. Επιλέξτε ανάμεσα σε διάφορες παραλλαγές.


Οι καρέκλες είναι εξοπλισμένες με έξυπνους μηχανισμούς, όπως μηχανισμός ανύψωσης που χρησιμοποιείται για τη ρύθμιση της καρέκλας στο σωστό ύψος. Τα μπράτσα επίσης μπορεί να είναι ρυθμιζόμενα σε δύο επίπεδα και οι συμπαγείς ρόδες από ανθεκτικό νάιλον για την πιο άνετη κύλιση της καρέκλας.

Banner patička

Πνευματικά Δικαιώματα © 1993 – 2024 Donoci®. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i