Επαναστατική λειτουργία SpaceSense, νέα εφαρμογή και προϊόντα WiZ | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Επαναστατική λειτουργία SpaceSense, νέα εφαρμογή και προϊόντα WiZ

Σχετικά με τις μάρκες

Ζωή

Με τη λειτουργία SpaceSense, η WiZ φέρνει μια επαναστατική καινοτομία στον οικιακό φωτισμό. Επίσης, παρουσιάζει τη νέα εφαρμογή WiZ V2, αλλά και νέα προϊόντα.

Ακόμη μεγαλύτερη άνεση για τον χρήστη. Αυτή η πρόταση θα μπορούσε να περιγράφει άριστα τη νέα εφαρμογή, τις λειτουργίες και τα προϊόντα που προέρχονται από τον έξυπνο φωτισμό της WiZ . Χάρη σε αυτά, το σπίτι σας θα είναι πιο άνετο και διασκεδαστικό από ποτέ.

SpaceSense - μια επαναστατική καινοτομία στον οικιακό φωτισμό

Τα θεμέλια της μοναδικής λειτουργίας SpaceSense βασίζονται στην επαναστατική πατενταρισμένη τεχνολογία ανίχνευσης δικτύου Wi-Fi, η οποία ανεβάζει τον οικιακό αυτοματισμό σε νέο επίπεδο. Τα σήματα Wi-Fi που βρίσκονται στο δωμάτιο χρησιμοποιούνται για την ανίχνευση της κίνησης. Εντοπίζουν μια μικρή παρεμβολή στα σήματα Wi-Fi, όταν κάποιος βρίσκεται σε μια συγκεκριμένη θέση. Αυτές οι μικρές μεταβολές στην ισχύ του σήματος καταγράφονται από το σύστημα και τα φωτιστικά WiZ μαθαίνουν, εάν ένα άτομο ή ένα αντικείμενο κινείται στο δωμάτιο. Η ανίχνευση λειτουργεί προς όλες τις κατευθύνσεις και δεν απαιτεί άμεση ορατότητα κατά την εγκατάσταση, των αισθητήρων ή των μπαταριών, σε σύγκριση με έναν παραδοσιακό αισθητήρα κίνησης. Επίσης, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την παραβίαση της ιδιωτικής σας ζωής. Η λειτουργία SpaceSense δεν ανιχνεύει την ακριβή θέση των ανθρώπων και επίσης δεν αναγνωρίζει πρόσωπα. Τα δεδομένα που συλλέγονται δεν μεταφέρονται στο διαδίκτυο ή σε υπηρεσίες cloud.


Το SpaceSense θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη καθημερινά. Θα ανάβει αυτόματα ένα φως σε ένα δωμάτιο, μόλις μπείτε μέσα και θα το σβήνει, όταν βγείτε από το δωμάτιο. Το σύστημα προχωράει ακόμη περισσότερο χάρη στις ατομικές ρυθμίσεις. Για παράδειγμα, μπορείτε να αποτρέψετε τα κατοικίδιά σας από το να ανάβουν και να σβήνουν τα φώτα, όταν κινούνται στο δωμάτιο. Για να το κάνετε αυτό, απλώς εγκαταστήστε τουλάχιστον δύο φωτιστικά σε κάθε δωμάτιο και συνδέστε τα με την εφαρμογή WiZ V2.

Νέα εφαρμογή WiZ V2

Για πρώτη φορά από το λανσάρισμά της το 2016, η WiZ επανασχεδιάζει την εφαρμογή της, η οποία αποτελεί τον πυρήνα ολόκληρου του συστήματος, συγκεντρώνοντας και μεταφέροντας όλες τις λειτουργίες της. Για τη χρήση της απαιτείται η εγκατάστασή της, καθώς δεν πρόκειται για αναβάθμιση της αρχικής έκδοσης, αλλά για μια νεότερη έκδοση. Διαθέτει πολλές νέες λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της αναφερόμενης SpaceSense. Τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά είναι ο ακόμα καλύτερος και απλουστευμένος χειρισμός. Χρειάζεστε μόνο μερικά κλικ για να διαμορφώσετε τα πράγματα σύμφωνα με τις ανάγκες σας.


Μια άλλη βελτίωση στη σχεδίαση της εφαρμογής είναι η καθαρότερη εμφάνιση και η ομαλότερη αλληλεπίδραση. Η αρχική σελίδα προσφέρει μια επισκόπηση όλων των δωματίων, ώστε να μπορείτε να δείτε αν τα φώτα είναι αναμμένα, το επίπεδο φωτεινότητάς του και τις λειτουργίες που χρησιμοποιούνται επί του παρόντος. Μετακινώντας απλώς το δάχτυλό σας γύρω από το εικονίδιο του δωματίου, μπορείτε να τα προσαρμόσετε στη διάθεσή σας, να ρυθμίσετε τη φωτεινότητά σας ή να προβάλετε ομάδες συσκευών στην εφαρμογή. Όλα αυτά γίνονται με έξυπνο τρόπο και γρήγορα.

Νέα προϊόντα WiZ

Η εταιρεία Signify διευρύνει συνεχώς το πορτφόλιο προϊόντων της με νέους τύπους φωτιστικών και λαμπτήρων, με τους οποίους μπορείτε να διακοσμήσετε το σπίτι σας, ακριβώς σύμφωνα με το γούστο σας.


Ένα φορητό φωτιστικό δαπέδου Pole είναι μια εξαιρετική επιλογή για εσάς, εάν επιθυμείτε να φωτίσετε ολόκληρο το δωμάτιο με αμέτρητους χρωματικούς συνδυασμούς. Αυτό το ψηλό φωτιστικό δαπέδου θα δημιουργήσει την επιθυμητή ατμόσφαιρα μέσω των φωτεινών εφέ που αντανακλώνται στους τοίχους του δωματίου. Η βάση του είναι επίσης αποσπώμενη. Μπορείτε να τοποθετήσετε το φωτιστικό οπουδήποτε θέλετε.


Μια νέα προσθήκη από την οικογένεια των επιτραπέζιων και επιδαπέδιων φωτιστικών WiZ είναι επίσης τα φωτιστικά επίπλων Bar Linear Πρόκειται για μια στενή ράγα φωτισμού που εκπέμπει πολλά χρώματα. Λόγω των διαστάσεών του, είναι κατάλληλο για μικρότερα δωμάτια.


Αν ψάχνετε έναν προσεγμένο τρόπο, με τον οποίο θα φωτίσετε τους χώρους του σπιτιού σας, τo πάνελ οροφής είναι εδώ για εσάς, σε ένα λεπτό και κομψό σχέδιο που ταιριάζει σε κάθε εσωτερικό χώρο.


Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα προϊόντα WiZ και σε εξωτερικούς χώρους. Τα λαμπάκια εξωτερικού χώρου θα φωτίσουν τον κήπο ή το μπαλκόνι σας με 16 εκατομμύρια χρώματα, και όχι μόνο κατά τη διάρκεια μιας εορταστικής περιόδου. Τα λαμπάκια είναι πλήρως αδιάβροχα και μπορούν εύκολα να αντέξουν τις επιδράσεις των καιρικών συνθηκών. Προσφέρουν μια πλήρη παλέτα λευκού και έγχρωμου φωτισμού, ώστε να μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να ομορφύνετε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε κάθε εποχή.


Το νεότερο αξεσουάρ φωτισμού είναι το τηλεχειριστήριο, που θα σας επιτρέψει να χειρίζεστε τα φώτα με ένα μόνο κλικ. Αυτό το φορητό κουμπί στέλνει τις εντολές ασύρματα κατευθείαν στα φωτιστικά, οπότε θα λειτουργούσε και με μια μη λειτουργική σύνδεση Wi-Fi. Μπορείτε να το κολλήσετε σε έναν τοίχο ή να το στερεώσετε σε οποιαδήποτε μεταλλική επιφάνεια (π.χ. ψυγείο), επειδή διαθέτει μαγνήτη στο πίσω μέρος του.



Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.

Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

ΣΧΕΤΙΚΑ προϊόντα

τμχ

WI0063

τμχ

WI0152

Πνευματικά Δικαιώματα © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i