Επιπλώστε κάθε δωμάτιο | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Επιπλώστε κάθε δωμάτιο

Νέα και ανακοινώσεις

Ζωή

Από το σαλόνι, το υπνοδωμάτιο και το μπάνιο, μέχρι το διάδρομο. Κάθε τετραγωνικό μέτρο του σπιτιού σας αξίζει ποιοτικά έπιπλα που είναι αξιόπιστα και διαθέτουν εντυπωσιακή εμφάνιση.

Η γκάμα μας σε προϊόντα δεν περιλαμβάνει μόνο τα σχετικά με τον φωτισμό. Μία από τις κατηγορίες που διευρύνουμε συνεχώς είναι αυτή των επίπλων. Έτσι, μπορείτε να επιπλώσετε το σπίτι σας με ποιοτικά και όμορφα προϊόντα.

Σαλόνι

Ένας χώρος συνάθροισης, διασκέδασης και χαλάρωσης αξίζει να επιπλωθεί με έπιπλα που θα διαρκέσουν πολλά χρόνια. Μπορείτε να επιπλώσετε το σαλόνι σας με τα προϊόντα της προσφοράς μας, και σύμφωνα με το γούστο και τις ανάγκες σας. Έχετε πολλές επιλογές - από φυσικά υλικά (ξύλινα έπιπλα) μέχρι λαμινένια ή μεταλλικά, που χαρίζουν μια μοντέρνα πινελιά στο εσωτερικό. Το σκανδιναβικό στυλ είναι επίσης δημοφιλές και χαρακτηρίζεται από απλά σχήματα, συνδυασμούς μετάλλου με ξύλο και μίνιμαλ λεπτομέρειες.


Στην ενότητα τραπεζάκια σαλονιού, θα βρείτε πολλά προϊόντα που ποικίλλουν σε μέγεθος, χρώμα και design. Μία σημαντική παράμετρος κατά την επιλογή ενός τραπεζιού είναι το ύψος του, το οποίο θα πρέπει να είναι ίδιο με το ύψος του καθίσματος του καναπέ ή της πολυθρόνας. Αυτή τη στιγμή δημοφιλή είναι τα τραπεζάκια σε μαύρο ή ξύλινο design και οι γυάλινες επιφάνειες.


Η οθόνη της τηλεόρασης θα δείχνει κομψή με ένα κατάλληλο έπιπλο τηλεόρασης ή σύνθετο σαλονιού. Tα έπιπλα τηλεόρασης κυρίως από ξύλο, είναι από τα πιο δημοφιλή. Οι αποχρώσεις του ξύλου ή τα ασπρόμαυρα χρώματα επίσης αποτελούν αγαπημένες επιλογές.


Διαθέτουμε μεν όμορφα διάφορα σύνθετα σαλονιού, αλλά χωρίς συμπληρωματικά έπιπλα πουα να τα πλαισιώνουν, θα φαινόταν πραγματικά άδειο. Ρίξτε, λοιπόν, μια ματιά στην προσφορά μας σε βιβλιοθήκες, που σε συνδυασμό με πολύχρωμα εξώφυλλα βιβλίων, προσθέτουν χρώμα σε ολόκληρο το χώρο. Σημαντικά μέρη του σαλονιού είναι επίσης τα ράφια και τα ντουλάπια. Θα προσδώσουν πρωτοτυπία και ζεστασιά στο χώρο και θα το μετατρέψουν στην αγαπήμένη σας γωνιά στην οποία θα νιώθετε τόσο άνετα και cozy.


Υπνοδωμάτιο

Γράψαμε παραπάνω για το σαλόνι, ότι αποτελεί ένα χώρο χαλάρωσης, αυτό ωστόσο, ισχύει διπλά για την κρεβατοκάμαρα. Τα κομοδίνα και τα βοηθητικά τραπεζάκια θα αποτελέσουν μια απαραίτητη προσθήκη στην κρεβατοκάμαρα σας.


Οι συρταριέρες είναι ένας από τους συγκεκριμένους τύπους επίπλων, που δεν ταιριάζουν μόνο στην κρεβατοκάμαρα, αλλά θα βρουν τη χρήση τους, εύκολα, τόσο στο σαλόνι ή στο διάδρομο. Η προσφορά μας περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ντουλάπες που θα δείχνουν υπέροχα στην κρεβατοκάμαρά σας.


Όταν επιπλώνετε ένα υπνοδωμάτιο, να θυμάστε πάντα ότι τα έντονα χρώματα δεν δείχνουν τόσο καλά εκεί. Από την άλλη πλευρά, οι παστέλ τόνοι και οι ανοιχτές αποχρώσεις είναι πιο κατάλληλες για ύπνο και χαλάρωση. Με άλλα λόγια, τόνοι που έχουν ηρεμιστική επίδραση.

Κουζίνα

Είτε είστε λάτρης του πρωινού, είτε του μεγάλου δείπνου, χρειάζεστε ένα ποιοτικό τραπέζι και καρέκλες στις οποίες μπορείτε να καθίσετε άνετα. Γι' αυτό διευρύνουμε συνεχώς την προσφορά μας σε τραπέζια και καρέκλες τραπεζαρίας. Και είναι πραγματικά ποικίλη, ειδικά όσον αφορά τη σύνθεση των υλικών και τις χρωματικές παραλλαγές.


Στην κουζίνα, βεβαιωθείτε ότι η διάταξη των επίπλων είναι όσο το δυνατόν πιο πρακτική. Το ύψος των επιμέρους επίπλων είναι πολύ σημαντικό. Αυτό ισχύει τόσο για τις επιφάνειες εργασίας, αλλά και για τα τραπέζια και τις καρέκλες. Μεταξύ της άνω επιφάνειας του καθίσματος της καρέκλας και της άνω επιφάνειας του τραπεζιού, δεν πρέπει να υπάρχουν λιγότερα από 24 και περισσότερα από 32 εκατοστά.

Μπάνιο

Τα πρωινά και τα βράδια σας δεν θα ήταν ποτέ ολοκληρωμένα χωρίς μια επίσκεψη στο μπάνιο. Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να ξεκινάμε κάθε μέρα με καλή διάθεση και να πηγαίνουμε για ύπνο με εξίσου όμορφη διάθεση και ψυχολογία. Γι' αυτό και το μπάνιο είναι ένας χώρος που αξίζει να το επιπλώσουμε με λειτουργικά και όμορφα αντικείμενα. Εκτός από τα ντουλάπια μπάνιου σε πολλά σχήματα και μεγέθη, η κατηγορία αυτή περιλαμβάνει επίσης ντιζαϊνάτες χαρτοθήκες ή σετ μπάνιου με σαπουνοθήκη.


Αίθουσα εργασίας

Σκεφτόμαστε επίσης εκείνους των οποίων το σπίτι περιλαμβάνει μια γωνιά μελέτης ή εργασίας. Αν ανήκετε σε αυτή την ομάδα ανθρώπων, ρίξτε μια ματιά στην ενότητα των γραφείων, τα οποία υπερέχουν σε εργονομία και πρακτική χρήση. Εκτός από τα κλασικά, θα συναντήσετε και ρυθμιζόμενα τραπέζια που είναι ιδανικά για εργασία με φορητό υπολογιστή.

Αξεσουάρ για κάθε δωμάτιο

Μόνο με πρωτότυπα αξεσουάρ μπορείτε να ολοκληρώσετε όμορφα και έξυπνα ένα σπίτι. Η προσφορά μας περιλαμβάνει επίσης ράφια τοίχου, βάσεις και γλάστρες για λουλούδια, κομοδίνα, καθρέφτες, κρεμάστρες τοίχου ή παπουτσοθήκες.


Σε πρόσφατο άρθρο μας, γράψαμε για προϊόντα που θα κάνουν τα χόμπι σας πιο ευχάριστα. Από τα ταξίδια μέχρι τις εργασίες στον κήπο.

Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.

Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

ΣΧΕΤΙΚΑ προϊόντα

Πνευματικά Δικαιώματα © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i