Επιστροφή στο σχολείο | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Επιστροφή στο σχολείο

Νέα και ανακοινώσεις

Ζωή

Οι διακοπές τελειώνουν και η νέα σχολική χρονιά αρχίζει. Βοηθήστε τα παιδιά σας να ξαναπροσαρμοστούν και αγοράστε τους νέο φωτισμό για να κάνετε την έναρξη των σχολικών υποχρεώσεων πιο ευχάριστη από ποτέ!

Κάθε τέλος του καλοκαιριού προμηνύει την έναρξη μιας νέας σχολικής χρονιάς. Τα περισσότερα παιδιά μάλλον δεν είναι ενθουσιασμένα με αυτό. Οι ευθύνες καλούν. Ωστόσο, το διάβασμα, η ορθογραφία, η αριθμητική και γενικά όλες οι καινούργιες σχολικές υποχρεώσεις μπορούν να γίνουν πιο ευχάριστα. Δεν ξέρετε πώς να το κάνετε αυτό; Μια πολύ καλή συμβουλή είναι η αγορά νέων παιδικών φωτιστικών. Και αν τα παιδιά τα επιλέξουν μόνα τους, θα είναι ακόμα πιο ευτυχισμένα.
 

Κεντρικός φωτισμός

Αρχικά, πολύ σημαντικός είναι ο λεγόμενος κύριος κεντρικός φωτισμός. Στην προσφορά μας σε παιδικά φωτιστικά, έχουμε μια μεγάλη ποικιλία από παιδικά πολύφωτα και φωτιστικά οροφής για κάθε ηλικία. Μπορείτε να βρείτε παιδικά φωτιστικά με μοτίβα διαφόρων αγαπημένων ηρώων των παιδιών ή με διάφορα κλασσικά παιδικά μοτίβα όπως ζώα, λουλούδια και πολλά άλλα. Στα αγόρια, ιδιαίτερα αγαπητά επίσης θα γίνουν τα φωτιστικά με αεροπλάνα ή αυτοκίνητα. Και όσον αφορά τα χρώματα, δεν υπάρχουν όρια στη φαντασία. Οποιοδήποτε χρώμα και να έχει το παιδικό δωμάτιο τα παιδικά φωτιστικά μας θα ταιριάξουν σε όλα ιδανικά.



Εκτός από τα παιδικά φωτιστικά οροφής, είναι επίσης σημαντικό να σκεφτείτε και τα παιδικά φωτιστικά τοίχου. Όπως και με τα φωτιστικά οροφής, μπορείτε να επιλέξετε από ένα ευρύ φάσμα παιδικών μοτίβων. Επιπρόσθετα, εάν χρειάζεστε το φωτιστικό σε ένα μέρος όπου δεν είναι δυνατή η σύνδεση με το ηλεκτρικό ρεύμα, απλά μπορείτε να αγοράσετε ένα παιδικό φωτιστικό που λειτουργεί με μπαταρία.


Ο φωτισμός του γραφείου

Ο φωτισμός του παδικού γραφείου θα πρέπει επίσης να έχει ένα θελκτικό και χρήσιμο φωτισμό. Σε αυτό θα σας βοηθήσουν οι διάφορες επιτραπέζιες λάμπες. Οι καλύτερες είναι αυτές που είναι περιστρεφόμενες ή οι επιτραπέζιες λάμπες με ροοστάτη, όπου μπορείτε να ρυθμίζετε και την ένταση του φωτός. Μια λάμπα είναι πολύ σημαντική στο παιδικό δωμάτιο. Οι επιτραπέζιες λάμπες LED μπορούν να σας βοηθήσουν όμως και στην εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας. Αν θέλετε να εξοικονομήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο, οι πιο δημοφιλείς αυτές τις μέρες είναι οι λάμπες LED. Για άλλη μια φορά υπάρχει ένα πολύ ευρύ φάσμα. Μπορείτε να τις τοποθετήσετε στο τραπέζι ή να τις προσαρτήσετε με ένα κλιπ οπουδήποτε τις χρειάζεστε. Επίσης, μια λάμπα που λειτουργεί με μπαταρία είναι χρήσιμη. Αλλά δεν χρειάζεται να έχετε μια κλασική. Μπορείτε να αγοράσετε μια επιτραπέζια λάμπα LED με οθόνη, επιτραπέζια λάμπα αφής, λάμπα LED USB ή επιτραπέζια λάμπα με δυνατότητα ρύθμισης του φωτισμού. Εν ολίγοις, μια λάμπα είναι σημαντική σε πολλές δραστηριότητες, ώστε οι μικροί μας φίλοι να μην καταπονούν τα μάτια τους και να μην κουράζονται άσκοπα.
 

Καλύτερος ύπνος

Με τον ερχομό του φθινοπώρου, αρχίζει επίσης να σκοτεινιάζει νωρίτερα. Αυτό σημαίνει μόνο ένα πράγμα. Τα παιδιά σας θα κοιμούνται και θα ξυπνούν ενώ έξω θα έχει ακόμη σκοτάδι. Γι' αυτό θα πρέπει να κοιμούνται ήσυχα και να ξυπνούν ευχάριστα. Για αυτές τις περιπτώσεις, μια λάμπα τοίχου θα είναι κατάλληλη, η οποία θα λάμπει με αμυδρό φως ακριβώς δίπλα στο κρεβάτι σας. Εκτός από τον ύπνο, το ξύπνημα θα είναι πολύ πιο ευχάριστο. Με το αμυδρό φως από τις λάμπες τοίχου, θα χαίρεστε να ξυπνάτε.
Τέλος, εάν τα παιδιά σας συνηθίζουν να σηκώνονται το βράδυ για τουαλέτα ή ψάχνουν να βρουν τρόπο να σας βρουν, θα εκτιμήσουν τον φωτισμό προσανατολισμού ή το φως με αισθητήρα, το οποίο ανάβει όταν ανιχνεύει κίνηση.
 
null
 

Εάν δεν έχετε λύσει ακόμα το θέμα με τα φωτιστικά του παιδικού δωματίου, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή σας. Εκτός από τις αμέτρητες επιλογές που μπορείτε να βρείτε στο e-shop μας,θα ενθουσιαστείτε και με τις ασυναγώνιστες τιμές. Ανακαλύψτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και βρείτε πολλά παιδικά φωτιστικά σε ειδικές τιμές.

Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.

Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

Πνευματικά Δικαιώματα © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i