Επιστροφή στο σχολείο; Με στυλ και ποιότητα | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Επιστροφή στο σχολείο; Με στυλ και ποιότητα

Νέα και ανακοινώσεις

Ζωή

Ο Fotistikosmos θα διευκολύνει τα μικρότερα και μεγαλύτερα παιδιά να επιστρέψουν στο σχολείο το φθινόπωρο. Αρκεί να ρίξετε μια ματιά στη μεγάλη μας γκάμα φωτισμού για παιδικά δωμάτια, προϊόντων για τον ύπνο και σακιδίων υψηλής ποιότητας.

Το ημερολόγιο δεν λέει ποτέ ψέματα. Έτσι ξέρουμε ότι έρχεται το φθινόπωρο και μαζί του οι σχετικές σχολικές υποχρεώσεις. Οι μαθητές και οι σπουδαστές όλων των ηλικιών πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο άνετοι κατά την επιστροφή τους στα σχολικά θρανία. Και αυτό θα είναι πανεύκολο με τη βοήθεια των ποιοτικών και σχεδιασμένων προϊόντων μας.


Φωτισμός για το παιδικό δωμάτιο

Το ταξίδι προς τους καλούς βαθμούς και τους επαίνους στο βιβλίο των αρχείων ξεκινά με την επίπλωση ενός δωματίου που ανήκει μόνο σε αυτά. Ο υψηλής ποιότητας φωτισμός του παιδικού δωματίου είναι η βάση πάνω στην οποία θα χτίσουν τα σχολικά τους επιτεύγματα. Έτσι, εκτός από το σχεδιασμό,  σκεφτείτε την απαραίτητη λειτουργικότητα κατά την επιλογή των φωτιστικών. Αυτό ποικίλλει ανάλογα με το χρόνο που έχετε για να κάνετε τα μαθήματά σας και τις στιγμές χαλάρωσης.



Στην προσφορά των παιδικών πολυελαίων, θα βρείτε εκατοντάδες φωτιστικά που θα σας εξυπηρετήσουν αξιοπρεπώς. Ανάμεσα στις τρέχουσες τάσεις, μπορείτε να βρείτε το πολύχρωμο φωτιστικό οροφής OXFORD. Εκτός από την ποικιλόμορφη χρωματική παλέτα, ξεχωρίζει επίσης με τον εξαιρετικό σχεδιασμό και τον αριθμό των λαμπτήρων του. Μπορεί εύκολα να φωτίσει κάθε γωνιά του δωματίου. Τα μικρότερα παιδιά θα λατρέψουν τον Πολυέλαιο της Philips με μοτίβο από την αγαπημένη ταινία κινουμένων σχεδίων Finding Dory. Μπορείτε να ρυθμίσετε το ύψος του φωτιστικού πολυέλαιου σε ένα ευρύ φάσμα από 260 έως 1.138 χιλιοστά, ώστε να μπορείτε εύκολα να το προσαρμόσετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες.



Ένας πολυέλαιος είναι απαραίτητο για το παιδικό δωμάτιο, όπως ακριβώς ένα στυλό και ένας χάρακας για τους μαθητές. Αλλά δεν είναι το μοναδικό must-have. Στο τραπέζι πρέπει να υπάρχει μια ποιοτική λάμπα που θα προστατεύει τα μάτια των παιδιών από το θαμπό φως και θα λάμπει απευθείας στις σελίδες των τετραδίων και των σχολικών βιβλίων. Μπορείτε να βασιστείτε στην λαμπτήρα τραπεζιού ROMERO από την μάρκα Brilagi . Κάντε τους μικρότερους να νιώθουν άνετα την ώρα που κοιμούνται με το χαριτωμένο φωτιστικό σε σχήμα της Μάγιας της μέλισσας.



Τα παιδιά σας μπορούν να απολαμβάνουν ακόμη πιο τέλειο φωτισμό του δωματίου με τη βοήθεια των φωτιστικών τοίχου. Μπορείτε να τα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα με ποικίλα σχήματα και μοτίβα. Σκεφτόμαστε όλες τις ηλικίες.

Ποιότητα ύπνου για τα παιδιά σας

Αυτό δεν το λένε μόνο τα βιβλία. Μια καλή ποιότητα ζωής, ειδικά των παιδιών, ορίζεται από τον ήρεμο και αδιατάρακτο ύπνο. Ίσως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι έχουμε και μια κατηγορία ακριβώς γι' αυτό. Στην ειδική κατηγορία, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά σε στρώματα από αξιόπιστους προμηθευτές, να επιλέξετε υψηλής ποιότητας σεντόνια και λευκά είδη ή να αποκτήσετε έναν νυχτερινό ουρανό γεμάτο λαμπερά αστέρια για τα παιδιά στο δωμάτιο.

Τσάντα ή αριθμομηχανή;

Αν είναι η επιστροφή στο σχολείο, τότε πρέπει να γίνει με στυλ. Η γκάμα των τσάντες και σακίδια θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τους μαθητές του λυκείου και του πανεπιστημίου. Και μιας και το αναφέρατε, μπορείτε να αποκτήσετε ένα αριθμομηχανή, που θα ελέγχει τους σωστούς υπολογισμούς τους κάθε φορά.

Παιχνίδια, ταξίδια, υγεία και πολλά άλλα

Μην ξεχνάτε ότι η ειδική μας ενότητα για παιδιά περιλαμβάνει πολλά περισσότερα από αυτά που διαβάσατε στις προηγούμενες παραγράφους. Εκεί θα βρείτε παιχνίδια διαφόρων τύπων, μεταξύ των οποίων παζλ και τρισδιάστατα παζλ, που θα εκπαιδεύσουν το κοφτερό μυαλό τους. Περιλαμβάνει επίσης αναλώσιμα για ταξίδια, έπιπλα για τους πιο μικρούς, προϊόντα για υγεία και διατροφή, ή ωραία καπέλα με προβολείς.

Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.

Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

Πνευματικά Δικαιώματα © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i