Ευέλικτα ηλιακά πάνελ - μια τάση στον κόσμο των φωτοβολταϊκών | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Ευέλικτα ηλιακά πάνελ - μια τάση στον κόσμο των φωτοβολταϊκών

Ευέλικτα ηλιακά πάνελ - μια τάση στον κόσμο των φωτοβολταϊκών
Σχετικά με τις μάρκες

Zoe

Σκέφτεστε να αποκτήσετε ηλιακά πάνελ, αλλά το πρόβλημα είναι το μεγάλο βάρος τους ή το σχήμα της στέγης σας; Έχουμε μια λύση για εσάς. Η νέα τεχνολογική εταιρεία Sunman Energy έρχεται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Γνωρίστε μαζί μας τον κόσμο των εξαιρετικά ελαφρών και ευέλικτων ηλιακών πάνελ

Το μέλλον των φωτοβολταϊκών πάνελ έρχεται

Η τεχνολογική εταιρεία Sunman Energy είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην ανάπτυξη και παραγωγή υπερελαφρών εύκαμπτων πάνελ με δυνατότητα κλίσης. Έχουν μετατρέψει την πολυετή εμπειρία και τις οραματικές ιδέες σε πραγματικότητα, φέρνοντας ένα μέλλον στην αγορά των ηλιακών προϊόντων. Η ακριβής έρευνα και ανάπτυξη σύνθετων υλικών έχουν οδηγήσει επίσης στη δημιουργία του πρώτου στον κόσμο χωρίς γυαλί, ελαφρού και εύκαμπτου ηλιακού πάνελ, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία eArc.

Η επαναστατική τεχνολογία eArc

Η τεχνολογία eArc επιτρέπει την πλήρη απουσία γυαλιού κατά την παραγωγή φωτοβολταϊκών και ανοίγει ένα εξαιρετικό πλήθος δυνατοτήτων για την τοποθέτηση ηλιακών πάνελ. Χάρη στο χαμηλό βάρος τους, μπορούν να εγκατασταθούν σε αντικείμενα με φτωχή ή χαμηλή στατικότητα ή σε κτίρια ασυνήθιστου σχήματος.

Το χαμηλό βάρος των φωτοβολταϊκών πάνελ eArc της εταιρείας Sunman έγκειται σε δοκιμασμένες τεχνολογίες (κυψέλες κρυσταλλικού πυριτίου) και σε ένα καινοτόμο πατενταρισμένο σύστημα ενθυλάκωσης. Τα πολυμερή σύνθετα υλικά χρησιμοποιούνται για την αντικατάσταση του γυαλιού στο εμπρόσθιο στρώμα κάλυψης του πάνελ. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη σημαντική μείωση του βάρους του έως και 70% σε σύγκριση με τον κλασικό τύπο. Επιπλέον, είναι έως και 95% λεπτότερο, αφού το πλάτος του δεν φτάνει ούτε τα δύο χιλιοστά. Η εξαιρετική αντοχή του υλικού, ιδίως σε υψηλές θερμοκρασίες και κλιματικές συνθήκες, αποτελεί επίσης ένα μεγάλο πλεονέκτημα των πάνελ της Sunman.


Η μικρή αντοχή φορτίου της οροφής δεν αποτελεί πρόβλημα

Αν έχετε συναντήσει ένα πρόβλημα κατά την αναζήτηση ηλιακών πάνελ με τη μορφή της χαμηλής φέρουσας ικανότητας βάρους της στέγης σας ή του ασυνήθιστου σχήματος μιας θέσης που έχει σχεδιαστεί για φωτοβολταϊκά, το παρακάτω είναι για εσάς. Ακριβώς για αυτές τις περιπτώσεις, ο ηλιακός συλλέκτης με τεχνολογία eArc είναι η τέλεια λύση. Το γεγονός ότι πρόκειται για μια επαναστατική καινοτομία αποκαλύπτεται και από τους αριθμούς. Οι εκτιμήσεις δείχνουν ότι έως και το 40% των εμπορικών και βιομηχανικών στεγών δεν έχουν την ελάχιστη ικανότητα φορτίου για να στηρίξουν τις κλασικές γυάλινες μονάδες. Αυτά μπορούν να εγκατασταθούν μόνο σε περιπτώσεις όπου τα κτίρια έχουν ελάχιστη ικανότητα βάρους 15 kg/m2. Στο παρελθόν, εάν τα κτίρια είχαν χαμηλότερη τιμή από αυτή, η μόνη λύση ήταν η πρόσθετη δομική ενίσχυση, η οποία αποτελεί σημαντική οικονομική και οικοδομική επιβάρυνση. Με τα πάνελ Sunman, όμως, μπορείτε να αρκεστείτε σε μια απαιτούμενη φέρουσα ικανότητα περίπου 5 kg/m2.

Χάρη στις παραμέτρους τους, τα εύκαμπτα ηλιακά πάνελ αποτελούν μια τέλεια λύση, ειδικά για:

  • Στέγες με χαμηλή ικανότητα μεταφοράς βάρους
  • Κατοικίες ή σπίτια με μη παραδοσιακή στέγη
  • Αντικείμενα με ασυνήθιστα σχήματα
  • Κινούμενα αντικείμενα (τροχόσπιτα, βάρκες, αυτοκίνητα, φορτηγά και άλλα)

Γρήγορη εγκατάσταση

Αυτό δεν είναι το τέλος των πλεονεκτημάτων. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα των πάνελ eArc είναι η έως και 40% ταχύτερη εγκατάσταση σε σύγκριση με τα κλασικά. Γίνεται με τη μορφή της κόλλησης, με τη βοήθεια ειδικών συγκολλητικών ουσιών, μαξιλαριών τοποθέτησης και άλλων εξαρτημάτων. Έτσι, δεν υπάρχει ανάγκη για πολύπλοκη διείσδυση βιδών ή υλικού τοποθέτησης. Η εγκατάσταση μπορεί να γίνει με αυτόν τον τρόπο στους περισσότερους τύπους στεγών, είτε είναι κατασκευασμένες από λαμαρίνα, είτε από ασφαλτικές ή γυάλινες επιφάνειες, είτε από φύλλα PVC. Μπορείτε επίσης να εκτελέσετε την εφαρμογή κάθετα.

Η προσφορά στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα

Στο e-shop μας, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο παραλλαγές των ηλιακών πάνελ Sunman:

Autor článku:

Zoe Překlady_externisti

Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

Πνευματικά Δικαιώματα © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i