Κάντε τον προσωπικό σας χρόνο ακόμα πιο ευχάριστο και δημιουργικό | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Κάντε τον προσωπικό σας χρόνο ακόμα πιο ευχάριστο και δημιουργικό

Νέα και ανακοινώσεις

Ζωή

Επεκτείνουμε συνεχώς την γκάμα μας με νέες κατηγορίες και προϊόντα. Οι τομείς που προσελκύουν το ενδιαφέρον των πελατών μας περιλαμβάνουν επίσης και τις δραστηριότητες αναψυχής, που φέρουν την ονομασία Hobby.

Η ποικιλία των προϊόντων μας δεν εξαντλείται στα υψηλής ποιότητας φωτιστικά και τα ανάλογα εξαρτήματα τους. Τη διευρύνουμε συνεχώς με νέες κατηγορίες και προϊόντα. Αυτά που μπορείτε να βρείτε και στην κατηγορία Hobby για παράδειγμα, δεν αποτελούν εξαίρεση. Όλα τους τα ενώνει η ποιότητα και οι δοκιμασμένοι προμηθευτές.

Ταξίδια

Στην ενότητα Ταξίδια θα βρείτε προϊόντα που είναι απαραίτητα για τα ταξίδια σας, αλλά και προϊόντα που θα κάνουν το κάθε ταξίδι σας πιο ευχάριστο. Πριν πάτε κάπου, πρέπει να έχετε αποσκευές στις οποίες μπορείτε να βασιστείτε. Γι' αυτό μπορείτε να επιλέξετε ένα ποιοτικό σακίδιο πλάτης ή μια στιβαρή βαλίτσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Η προσφορά μας στην ενότητα Ταξίδια περιλαμβάνει επίσης μια μεγάλη ποικιλία από βοηθήματα κατασκήνωσης, αλλά δεν μπορούμε να ξεχάσουμε και τους λάτρεις της φωτογραφίας, οι οποίοι μπορούν να ρίξουν μια ματιά στη γκάμα των τριπόδων, φωτογραφικών σακιδίων ή φωτογραφικών μηχανών εξωτερικού χώρου δράσης. Και για να διασφαλίσετε ότι οι ηλεκτρονικές σας συσκευές δεν θα ξεμείνουν από ενέργεια στο πεδίο, έχουμε φροντίσει για εσάς, καθώς μπορείτε να βρείτε επίσης αντάπτορες ταξιδιού ή power banks.

Εργαστήριο

Εάν ανήκετε στους λάτρεις του DIY, θα πρέπει να ελέγξετε το εργαστήριό σας και να δείτε τι άλλο θα μπορούσατε να προσθέσετε. Στην προσφορά μας έχουμε ό,τι μπορείτε να φανταστείτε: από μέτρα,  και μονωτικές ταινίες, μέχρι αλυσοπρίονα.

Κήπος

Η κατηγορία αυτή περιλαμβάνει εργαλεία κήπου, αλλά και είδη κηπουρικής. Επιπλέον, δεν περιορίζεται μόνο σε αυτά. Εκτός από την καλλιέργεια λουλουδιών ή λαχανικών, ο κήπος είναι επίσης ένα τέλειο μέρος για να ξεκουραστείτε και να διασκεδάσετε. Γι' αυτό, με μια ματιά στο e-shop μας, μπορείτε να αγοράσετε ό,τι θέλετε για ένα μπάρμπεκιου ή να αποκτήσετε νέα έπιπλα κήπου.


Gaming

Είτε είστε επαγγελματίας παίκτης, είτε παίζετε απλά για διασκέδαση, μπορείτε να εξοπλίσετε τη γωνιά του gaming σας, χωρίς προβλήματα, με προϊόντα από αυτή την κατηγορία. Ξεκινώντας από τα έπιπλα, μπορείτε να επιλέξετε ένα τραπέζι gaming ή μια ποιοτική καρέκλα. Τα πληκτρολόγια και τα ποντίκια, τα ηχεία, τα ακουστικά και τα μικρόφωνα, καθώς και ο φωτισμός παιχνιδιών, θα σας βοηθήσουν επίσης να βελτιώσετε την απόδοση και την εμπειρία του παιχνιδιού σας.

Είδη για κατοικίδια

Τα κατοικίδιά σας αξίζουν κάτι περισσότερο από μια λαχταριστή λιχουδιά. Ανακαλύψτε στο e- shop μας κουβέρτες, μπολ και σιντριβάνια, χαλάκια και αντικείμενα υγιεινής. Όταν έρχεται η ώρα του παιχνιδιού, τα παιχνίδια ή τα ονυχοδρόμια είναι ιδανικά. Και μετά την ώρα του παιχνιδιού, είναι ώρα για ένα ωραίο τρέξιμο. Προμηθευτείτε από την προσφορά μας, ένα όμορφο ρούχο για τον αγαπημένο σας τετράποδο φίλο.

Έπιπλα

Εκτός από την ενότητα Hobby, η κατηγορία Έπιπλα παρουσιάζει επίσης σημαντική ανανέωση στα προϊόντα της. Εκεί, θα βρείτε έπιπλα για κάθε χώρο του σπιτιού σας. Για το σαλόνι, μπορείτε να αγοράσετε ένα νέο τραπεζάκι σαλονιού και ένα τραπέζι τηλεόρασης ή να ρίξετε μια ματιά στις βιβλιοθήκες. Το τμήμα, φυσικά, περιλαμβάνει επίσης έπιπλα για υπνοδωμάτια (κομοδίνα, συρταριέρες), μπάνια (καθρέφτες, ντουλάπια μπάνιου) ή διαδρόμους (βάσεις για λουλούδια/ ανθοστήλες, κρεμάστρες και παπουτσοθήκες). Και η προσφορά δεν τελειώνει εδώ.

Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.

Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

ΣΧΕΤΙΚΑ προϊόντα

86,90

68,90
50 τμχ και άνω
- διαθέσιμο προς πώληση
τμχ

BG0616

Πνευματικά Δικαιώματα © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i