Κομψά φωτιστικά από τη μάρκα Eglo | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Κομψά φωτιστικά από τη μάρκα Eglo

Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

Ζωή

Θέλετε να έχετε ποιοτικό φωτισμό στο σπίτι σας με μια πρώτης τάξεως εγγύηση ασφάλειας; Μπορείτε να το επιτύχετε με την μεγάλη ποικιλία των υπέροχων φωτιστικών προσφέρονται από τη μάρκα Eglo.

Λίγα λόγια για τον κατασκευαστή

Η Eglo είναι μια αυστριακή οικογενειακή επιχείρηση, που οι ρίζες της πηγαίνουν πίσω στο γνωστό Τιρόλο. Ο ιδρυτής της εταιρείας ήταν ο Ludwig Obwieser. Η Eglo ασχολείται με την κατασκευή φωτιστικών για περισσότερα από 50 χρόνια. Χάρη στην πρώτης τάξεως ποιότητα και τη συνακόλουθη μεγάλη απήχηση στους πελάτες, η εταιρεία αυτή δραστηριοποιείται σχεδόν σε όλο τον κόσμο. Διαθέτει περισσότερες από 70 εγκαταστάσεις σε περισσότερες από 50 χώρες. Η εταιρεία αυτή είναι ένας από τους κύριους κατασκευαστές και πωλητές φωτιστικών στην παγκόσμια αγορά. Το μεγάλο τους πλεονέκτημα είναι, ότι έχουν αναπτύξει οι ίδιοι σχεδόν το 90% των προϊόντων τους. Αυτό τους εξασφαλίζει την ανεξαρτησία τους στην εφαρμογή νέων λύσεων παραγωγής. Η εταιρεία βασίζεται κυρίως στη στοχοπροσήλωση, την επιμονή και τη συνεχή ανάπτυξη. Από το 2006, σχεδόν ολόκληρη η γραμμή παραγωγής αποτελείται από φωτεινές πηγές LED, οι οποίες υπερέχουν ως προς τη μεγάλη διάρκεια ζωής και την εξοικονόμηση ενέργειας. Ο κατασκευαστής Eglo επικεντρώνεται στην παραγωγή εσωτερικών αλλά και εξωτερικών φωτιστικών σωμάτων. Παράγουν άκρως κομψά διακοσμητικά φωτιστικά για το σπίτι και τον κήπο σας. Η κύρια έμφαση δίνεται στο design και την ποιότητα όλων των προϊόντων.


Πρωτεύουσες αρχές

Εάν σας ενδιαφέρει ο τρόπος με τον οποίο η εταιρεία σκέφτεται και αναλαμβάνει δράση, σε αυτή την παράγραφο μπορείτε να διαβάσετε για τις βασικές αρχές της επωνυμίας Eglo. 

Η ραγδαία ανάπτυξη της Eglo ήταν και εξακολουθεί να είναι μια πρόκληση για την εταιρεία, ώστε να επιτύχει άψογα το σωστό πάντρεμα της τοπικής με τη παγκόσμια αγορά. Είναι γεγονός ότι η εταιρεία έχει παγκόσμια εμβέλεια, αλλά εξακολουθεί να παραμένει μια οικογενειακή επιχείρηση με ρίζες από το Τιρόλο. Η θεωρία τους υποστηρίζει, ότι το μέγεθος μιας εταιρείας μπορεί να αποτελέσει πλεονέκτημα, εφόσον τα πράγματα λειτουργούν έστω και σε μικρή κλίμακα, και ότι αυτά πρέπει να είναι άριστα οργανωμένα και αλληλοσυνδεόμενα.

Μία από τις θεμελιώδεις αρχές της εταιρείας είναι η διατήρηση των προηγούμενων επιτευγμάτων. Παράγοντες επιτυχίας που καθορίζουν αυτό τον στόχο είναι, ο έλεγχος της ανάπτυξης, της παραγωγής και της υλικοτεχνικής υποδομής. Μια άλλη σημαντική αρχή της είναι η συνεπής υποστήριξη των συνεργατών και των εργαζομένων, καθώς μόνο έτσι μπορούν να δημιουργηθούν συνεργασίες που διαρκούν για δεκαετίες. 

Όπως έχει ήδη αναφερθεί, η εταιρεία προσπαθεί όλο και περισσότερο να σκέφτεται τοπικά και να ενεργεί παγκόσμια. Στόχος, να λαμβάνει υπόψη τις διαφορετικές κατά τόπους ανάγκες, να παρακολουθεί συνεχώς τις εξελίξεις στη χρήση του φωτισμού και τις συνήθειες ζωής των ανθρώπων. Διακρίνεται επίσης για την ικανότητα της αντίληψης των εκάστοτε αναγκών, την ικανότητα ακρόασης της και την συνεχής αναζήτηση έμπνευσης από διάφορους κλάδους.

Ας ρίξουμε μια ματιά στα δυνατά σημεία της εταιρείας Eglo και στο τι μπορεί να σας προσφέρει η εν λόγω φίρμα.


Μεγάλη ποσότητα φωτιστικών σε σετ

Το σπίτι σας χρειάζεται νέα φωτιστικά και αποφασίσατε επιτέλους να αγοράσετε μερικά; Αυτό που πρέπει να έχετε στο μυαλό σας είναι σωστός συνδυασμός των φωτιστικών, ώστε να φαίνονται όμορφα αλλά και για να λάμπουν τέλεια και αρμονικά με τα φώτα εξωτερικού χώρου και σπιτιού. Ωστόσο, η συντριπτική πλειοψηφία από εσάς αποτυγχάνει εδώ και δεν ξέρει πώς να επιλέξει μια λάμπα για ένα συγκεκριμένο πολύφωτο. Από αυτή την άποψη, θα είστε ευτυχείς με τα φωτιστικά Eglo, καθώς θα βρείτε πολλά φωτιστικά σε σετ. Πρέπει απλώς να επιλέξετε ένα πολύφωτο και στη συνέχεια στο ίδιο σετ να επιλέξετε, ένα φωτιστικό τοίχου, ένα επιτραπέζιο ή ένα φωτιστικό δαπέδου

Αυτός ο κατασκευαστής βασίζεται πλήρως στη φράση: η απλότητα είναι ομορφιά. Τα φωτιστικά έχουν κομψή και μινιμαλιστική εμφάνιση, που συνδυάζουν τον φυσικό χαρακτήρα του ξύλου και των μετάλλων, για παράδειγμα σε χρυσό ή χάλκινο ντεκόρ. Τα φωτιστικά αυτά θα γίνουν μια εξαιρετική προσθήκη σε κάθε δωμάτιο.



Μπορείτε να αποκτήσετε φωτιστικά Eglo για το σαλόνι, το υπνοδωμάτιο, το παιδικό δωμάτιο, την κουζίνα αλλά και για όλα τα υπόλοιπα δωμάτια του σπιτιού σας. Κάθε προϊόν φαίνεται πολύ κομψό και ελκυστικό. Έτσι, δεν θα κάνετε ποτέ λάθος με τα φωτιστικά Eglo. Λόγω του γεγονότος ότι ο εν λόγω κατασκευαστής βελτιώνει συνεχώς την τεχνική πρόοδο, στην προσφορά των φωτιστικών Eglo θα βρείτε επίσης φωτιστικά που ονομάζονται Eglo Connect. Τα φωτιστικά αυτά θα φροντίσουν για το έξυπνο σπίτι σας. Μαζί τους μπορείτε πλέον να επιλέγετε την ένταση του φωτός, αλλά και το χρώμα του φωτισμού. Η ζωή σας θα γίνει εύκολη με τη λειτουργία χρονοδιακόπτη. Μπορείτε τέλος, να τα ελέγχετε και να τα ρυθμίζετε με τηλεχειριστήριο, smartphone ή tablet μέσω Bluetooth.
 


Μπορείτε επίσης να φωτίσετε τον εξωτερικό σας χώρο με διάφορα φωτιστικά εξωτερικού χώρου, τα οποία θα βρείτε όχι μόνο ξεχωριστά αλλά και σε σύνολα. Μπορείτε να έχετε λάμπες κήπου, φωτιστικά τοίχου ή οροφής στο ίδιο στυλ. Όπως γνωρίζετε πολύ καλά, εκτός από έναν ωραίο σχεδιασμό, είναι απαραίτητο να δώσετε προσοχή πρωτίστως στην ασφάλεια των εξωτερικών φώτων. Τα φωτιστικά εξωτερικού χώρου έρχονται συχνά σε επαφή με τη βροχή, το χιόνι ή άλλες δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Φυσικά, αυτό λαμβάνεται υπόψη για τα φωτιστικά εξωτερικού χώρου και για το λόγο αυτό κατασκευάζονται με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να αντέξουν αυτές τις συνθήκες χωρίς προβλήματα. Τα φώτα που ενεργοποιούνται με μια κίνηση ή αφού σκοτεινιάσει είναι επίσης μια υπέροχη επιλογή. Συμβάλουν στην αύξηση της άνεσης, αλλά και στην ασφάλεια τόσο την δική σας, όσο και των αγαπημένων σας προσώπων. Μη φοβάστε να φωτίσετε τα σκοτεινά σημεία του κήπου σας ή τον περιβάλλοντα χώρο του καθιστικού σας στον κήπο. Διάφορες γωνιές του κήπου θα βυθίζονται σε ένα εντυπωσιακό φως και θα δημιουργούν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα.  



Τα φωτιστικά της μάρκας Eglo είναι υπέροχα σύγχρονα και έχουν την καλύτερη ποιότητα. Ήρθε η στιγμή να διαπιστώσετε μόνοι σας. Το μόνο σίγουρο είναι , ότι θα βρείτε αυτό που χρειάζεστε.

Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.

Banner patička

Πνευματικά Δικαιώματα © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i