Έξυπνα φώτα - πέντε φορές ναι | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Έξυπνα φώτα - πέντε φορές ναι

Νέα και ανακοινώσεις

Ζωή

Ο έξυπνος φωτισμός είναι ένα από τα κλειδιά για ένα σπίτι όπου θα αισθάνεστε άνετα και όμορφα. Ήρθε για να κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη από ποτέ.

Τα έξυπνα φωτιστικά είναι ένας όρος στον κόσμο του φωτισμού που χρησιμοποιείται πολύ συχνά αυτές τις μέρες. Μπορεί όμως να σας λείπει μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για τους λόγους εκείνους, τους οποίους αξίζει να τα αγοράσετε. Και εμείς είμαστε εδώ για να σας εξηγήσουμε ποια είναι τα κύρια πλεονεκτήματά τους.

Οικονομία

Πριν από μερικά χρόνια, δεν θα μας ένοιαζε αν η λάμπα μας εξοικονομούσε μερικά δεκάδες ευρώ το μήνα. Τώρα όμως όλα είναι διαφορετικά. Τα έξοδα διαβίωσης γίνονται όλο και υψηλότερα και είναι προτιμότερο να εξοικονομήσουμε κάποια χρήματα. Ο έξυπνος φωτισμός είναι ένα κορυφαίο είδος φωτισμού εξοικονόμησης ενέργειας. Και η αντικατάσταση όλων των κλασικών λάμπων με λάμπες εξοικονόμησης ενέργειας σίγουρα θα σας γλυτώσει αρκετά πολλά χρήματα.

Διάρκεια ζωής

Η διάρκεια ζωής του έξυπνου φωτισμού ή του έξυπνου λαμπτήρα είναι μερικές φορές μεγαλύτερη από τη διάρκεια ζωής ενός κλασικού λαμπτήρα. Το αρχικό κόστος ενός ακριβότερου λαμπτήρα εγγυάται ότι θα σας επιστραφεί. Η διάρκεια ζωής των έξυπνων λάμπων αγγίζει τις απίστευτες δεκάδες χιλιάδες ώρες φωτισμού και έως και εκατό χιλιάδες κύκλους μεταγωγής.

Ευκολία

Μπορείτε να παίξετε με τη ρύθμιση του έξυπνου φωτισμού, αλλά σίγουρα δεν χρειάζεται και να το κάνετε. Αν ο στόχος σας είναι να σας εξυπηρετεί αυτό και όχι εσείς να το εξυπηρετείτε, δεν χρειάζεται να δημιουργείτε πολύπλοκα σχήματα φωτισμού. Πρόκειται για το εντελώς αντίθετο, ο έξυπνος φωτισμός είναι εκεί για να αποτυπώνει τις απαιτήσεις σας από αυτόν και τον τρόπο ζωής σας. Δεν θέλουμε να περνάτε ώρες στο τηλέφωνό σας. Μπορείτε απλά να ανάβετε και να σβήνετε το φως μέσω του τηλεφώνου σας. Το τηλεχειριστήριο είναι ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματά του. Μπορείτε να ελέγξετε τον έξυπνο φωτισμό, για παράδειγμα, μέσω smartphone και εφαρμογών ή μπορείτε να τον ρυθμίζετε με τη φωνή σας. Και δεν χρειάζεται καν να σηκωθείτε από τον καναπέ σας, αν δεν θέλετε. Ιδιαίτερα άνετα είναι τα φωτιστικά με αισθητήρες. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περάσετε από δίπλα τους κατά τη διάρκεια της νυχτερινής σας βόλτα στο διάδρομο και θα ανάψουν μόνα τους. Το ίδιο ισχύει και όταν κρατάτε πολλά πράγματα στα χέρια σας και δεν υπάρχει τρόπος να πατήσετε τον διακόπτη. Ξέρει πότε περνάτε από δίπλα του και φωτίζει το δρόμο σας από μόνο του. Και δεν πρέπει επίσης να ξεχνάμε ότι ο έξυπνος φωτισμός είναι πραγματικά εύκολος στην εγκατάσταση (η εγκατάσταση διαρκεί μόνο λίγα λεπτά και δεν απαιτούνται τροποποιήσεις στην ηλεκτρική εγκατάσταση) και μπορεί να ελεγχθεί από οποιονδήποτε, επειδή είναι πραγματικά εύκολος.


Βιορυθμός

Το χρωματικό φάσμα του έξυπνου φωτισμού προσαρμόζεται στην εναλλαγή ημέρας και νύχτας και στις συνθήκες φωτισμού. Είναι εκεί για να ακολουθεί τον βιορυθμό σας και να σας βοηθάει κάθε δευτερόλεπτο της ζωής σας. Το Μπλε φως ημέρας (ψυχρό) έχει θετική επίδραση στη συγκέντρωση και την απόδοση. Οι ενήλικες θα το εκτιμήσουν, ενώ εργάζονται στον υπολογιστή ή κάνουν τις συνήθεις οικιακές δραστηριότητες, τα παιδιά θα έχουν χάρη σε αυτό έναν ανοιχτό χώρο για σκέψη καθώς γράφουν τις εργασίες τους ή ενώ παίζουν. Από την άλλη πλευρά, πριν πάτε για ύπνο, το χαμηλό (ζεστό) φως θα είναι κατάλληλο, επειδή θα σας προετοιμάσει αργά αλλά σταθερά για να αποκοιμηθείτε διαβάζοντας ένα καλό βιβλίο ή χαλαρώνοντας. Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε τις δικές σας φωτεινές ζώνες σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας.

Περισσότερες δυνατότητες

Σε μία από τις προηγούμενες παραγράφους, γράψαμε ότι ο έξυπνος φωτισμός θα σας προσφέρει άνεση, αλλά μπορούμε επίσης να προσθέσουμε ότι παρέχει ευρείες δυνατότητες. Στις ρυθμίσεις, μπορείτε να επεξεργαστείτε ένα ευρύ φάσμα διαφόρων προγραμμάτων και λειτουργιών. Μπορείτε να προσαρμόσετε τον έξυπνο φωτισμό ανάλογα με την διάθεση ή την περίσταση σας. Μπορείτε να απολαύσετε ένα ρομαντικό δείπνο με έναν αισθησιακό φωτισμό, ή από την άλλη πλευρά, να δημιουργήσετε τις κατάλληλες συνθήκες για ένα μπάτσελορ πάρτι στο σπίτι με έντονα χρώματα που αλλάζουν συνεχώς. Θα πάτε διακοπές και φοβάστε τους ανεπιθύμητους επισκέπτες στο σπίτι σας; Ορίστε έναν χρονοδιακόπτη και χρησιμοποιείστε την λειτουργία ντιμαρίσματος για να δώσετε την εντύπωση ότι κάποιος είναι πάντα στο σπίτι. Εξαρτάται μόνο από τη φαντασία σας, πόσο θέλετε να παίξετε με τον έξυπνο φωτισμό.

Ο έξυπνος φωτισμός στην προσφορά μας

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα έξυπνου φωτισμού και των αξεσουάρ του.

Επομένως. Τώρα χρειάζεστε μόνο ένα βήμα για να λάμψετε έξυπνα.



Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.

Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

Πνευματικά Δικαιώματα © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i