Έξυπνες ρυθμίσεις φωτισμού με Immax Neo | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Έξυπνες ρυθμίσεις φωτισμού με Immax Neo

Σχετικά με τις μάρκες

Ζωή

Θα θέλατε να απαλλαγείτε από τις παλιές σας λάμπες και να δημιουργήσετε ένα έξυπνο σπίτι όπου θα μπορείτε να επιλέγετε τα πάντα σύμφωνα με την διάθεση σας; Με τα φωτιστικά Immax Neo, θα απολάυσετε ό,τι αναζητάτε!

Immax Neo

Αν θέλετε να κάνετε το σπίτι ή το διαμέρισμά σας ακόμα πιο ζεστό και να το μετατρέψετε σε ένα μέρος όπου μπορείτε να χαλαρώσετε με ηρεμία, ο καλύτερος βοηθός σας προς αυτή την κατεύθυνση μπορούν να γίνουν τα έξυπνα φωτιστικά Immax Neo. Αυτή η μάρκα επικεντρώνεται στον έξυπνο φωτισμό. Οι υπηρεσίες τους παρέχουν μεγάλο αριθμό έξυπνων προϊόντων. Μπορείτε να βρείτε έξυπνους λαμπτήρες με δυνατότητα αυξομείωσης φωτισμού, λαμπτήρες πυρακτώσεως ή RGB Smart,  έξυπνες ταινίες LED, καθώς και διάφορα φωτιστικά με δυνατότητα αυξομείωσης φωτισμού που μπορούν να ελεγχθούν από την άνεση του καναπέ με τηλεχειριστήριο ή smartphone. Το κύριο σύνθημά τους είναι "Έξυπνο σπίτι για όλους".Το πιο σημαντικό επίσης είναι ότι, παρά την υψηλή ποιότητα τους, εδώ θα βρείτε φωτιστικά σε χαμήλές και προσιτές τιμές για όλους.



Έξυπνα φωτιστικά Immax Neo με έκπτωση

Τα φωτιστικά Immax Neo είναι προϊόντα ύψιστης ποιότητας και σύγχρονα φωτιστικά με προηγμένη τεχνολογία. Είναι πάντα διαθέσιμα σε πολύ καλή τιμή.  Αλλά τώρα έχετε μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε μερικά από αυτά ακόμη φθηνότερα. Για επιλεγμένα προϊόντα από τη σειρά έξυπνων φωτιστικών Immax Neo προσφέρουμε τώρα μια μεγάλη έκπτωση. Έτσι, αν ακόμα δεν μπορούσατε να αποφασίσετε, δεν υπάρχει καλύτερη ευκαιρία να αγοράσετε ένα τέτοιο φωτιστικό από αυτή τη στιγμή.

Σχεδιαστικά φωτιστικά

Τα φωτιστικά Immax Neo με δυνατότητα αυξομείωσης φωτισμού είναι πολύ δημοφιλή. Αν προτιμάτε το καθαρό λευκό φως, θα ερωτευτείτε αυτά τα φωτιστικά. Μπορείτε να επιλέξετε τη θερμοκρασία λευκού σε διαφορετικές εντάσεις. Αν σας αρέσουν περισσότερο τα πολύχρωμα φώτα, ρίξτε μια ματιά στην κατηγορία των φωτιστικών με λειτουργία RGB. Επειδή πρόκειται για ένα έξυπνο φως, δεν χρειάζεται πλέον να σηκώνεστε από τον καναπέ ή από μια θερμαινόμενη κουβέρτα για να το ελέγξετε. Μπορούν να ελεγχθούν από το τηλεχειριστήριο, το οποίο συνήθως αποτελεί μέρος της συσκευασίας ή από ένα smartphone κατόπιν λήψης της εφαρμογής Immax NEO PRO, αλλά και μέσω φωνής. Όσον αφορά τους τύπους των φωτιστικών, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία φωτιστικών. Από λαμπτήρες μέχρι πολύφωτα και φωτιστικά οροφής σε διάφορα σχέδια. Η Immax NEO προσφέρει περισσότερα από 70 διαφορετικά φώτα. Από την κλασική φιλοσοφία μέσω της κυβιστικής εμφάνισης μέχρι τον απλό μοντερνισμό.


Χειρισμός των φωτιστικών Immax Neo

Ένας μεγάλος αριθμός έξυπνων φωτιστικών Immax Neo μπορεί να ελεγχθεί μέσω της εφαρμογής Immax NEO PRO που λειτουργεί στην πλατφόρμα Tuya. Πρόκειται για μια παγκόσμια πλατφόρμα. Μπορείτε να κάνετε πραγματικά μεγάλα πραγματάκια με αυτήν. Μπορεί να ενσωματώσει όλες τις έξυπνες συσκευές Immax NEO και τις συσκευές άλλων κατασκευαστών. Η προϋπόθεση είναι να επικοινωνούν μέσω ZigBee 3.0 στην πλατφόρμα Tuya. Αυτό ισχύει, για παράδειγμα, για τα δημοφιλή φωτιστικά Philips Hue ή τα προϊόντα της μάρκας LIDL. Έτσι, μπορείτε εύκολα να συγκεντρώσετε μια ομάδα συσκευών που έχετε στο σπίτι σας σε μια ελεγχόμενη μονάδα. Με ένα μοναδικό στοιχείο ελέγχου, θα έχετε έναν συναγερμό, μια κάμερα ή άλλους αισθητήρες ασφαλείας κάτω από τον έλεγχό σας, εκτός από τα φωτιστικά και άλλους παρόμοιους τύπους έξυπνων προϊόντων. Ένα άλλο σπουδαίο νέο είναι ότι μπορείτε να ρυθμίσετε τα πάντα σε μια γλώσσα που υποστηρίζει το τηλέφωνό σας. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε τα πάντα κατανοητά στα ελληνικά.


Επιλογές για τηλεχειρισμό του φωτισμού:


•   Με τηλεκοντρόλ

Μέρος του έξυπνου φωτιστικού είναι ένα τηλεχειριστήριο, με το οποίο μπορείτε να ενεργοποιείτε και να απενεργοποιείτε τις βασικές λειτουργίες, να ρυθμίζετε την ένταση και το θερμικό χρώμα. Το τηλεχειριστήριο επικοινωνεί μέσω της τεχνολογίας ZigBee.


•  Με την έξυπνη συσκευή και την εφαρμογή Immax NEO PRO

Η έξυπνη εφαρμογή Immax NEO PRO είναι η καρδιά του έξυπνου σπιτιού σας. Χάρη σε αυτήν, μπορείτε να ελέγχετε τα φώτα μέσω του τηλεφώνου ή του tablet σας. Η εφαρμογή και τα φωτιστικά πρέπει να συνδεθούν με την έξυπνη πύλη SMART BRIDGE. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να αποκτήσετε όλες τις έξυπνες λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της ρύθμισης έξυπνων σκηνών και του πλήρους αυτοματισμού.


Πλεονεκτήματα της εφαρμογής Immax NEO PRO


•   Η πλατφόρμα TUYA

Η εφαρμογή Immax NEO PRO λειτουργεί στην παγκόσμια πλατφόρμα TUYA. Πρόκειται για το πιο προηγμένο οικιακό σύστημα έξυπνων συσκευών, το οποίο χρησιμοποιείται από περισσότερους από 5 000 παγκόσμιους κατασκευαστές έξυπνων συσκευών. Τα προϊόντα στην πλατφόρμα TUYA είναι πλήρως συμβατά μεταξύ τους.



•   Συμβατότητα

Μπορείτε να συνδέσετε τα φωτιστικά από διαφορετικούς κατασκευαστές στην εφαρμογή Immax NEO PRO και να τα συνδέσετε πλήρως με τα προϊόντα Immax NEO. Ο απαραίτητος όρος είναι ότι πρέπει να χρησιμοποιούν την πλατφόρμα TUYA. Στη συνέχεια, δεν παίζει πλέον κανένα σημαντικό ρόλο αν επικοινωνούν μέσω της τεχνολογίας Bluetooth, Wi-Fi ή Zigbee. Έχετε πάντα μία ελεγχόμενη μονάδα. Στον παρακάτω πίνακα θα βρείτε εύκολα τη δυνατότητα σύνδεσης της Immax NEO με άλλα προϊόντα.

•    Ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών

Η εφαρμογή Immax NEO PRO σχεδιάστηκε για να παρέχει αποτελεσματικό χειρισμό όλων των συνδεδεμένων φωτιστικών. Μπορείτε να δημιουργήσετε έξυπνες σκηνές στην εφαρμογή και να αυτοματοποιήσετε πλήρως ολόκληρο το σύστημα. Ταυτόχρονα, είναι δυνατή η παρακολούθηση της τρέχουσας κατανάλωσης των συνδεδεμένων συσκευών.


Πώς να θέσετε το σύστημα σε λειτουργία;

 Η εφαρμογή Immax NEO PRO είναι διαθέσιμη στο Apple Store και στο Google Play

  1. Κατεβάστε την εφαρμογή Immax NEO PRO.
  2. Ενεργοποιήστε την εφαρμογή στο κινητό σας τηλέφωνο ή στο tablet σας.
  3. Εάν δεν έχετε πλέον λειτουργικό λογαριασμό, εγγραφείτε.
  4. Επιλέξτε μόνοι σας αν θέλετε να δοκιμάσετε να εργαστείτε σε δοκιμαστική λειτουργία ή να προχωρήσετε χωρίς αυτήν.
  5. Αφού συνδεθείτε, θα ανοίξουν οι αρχικές σας ρυθμίσεις.
  6. Κατά την προσθήκη φωτιστικών, ακολουθήστε έναν απλό οδηγό, η συσκευή μπορεί να αναζητηθεί χειροκίνητα ή με σάρωση, όταν η ίδια η εφαρμογή θα σας προσφέρει μια συσκευή κοντά σας.


Συμβατότητα με τη Philips HUE και άλλα συστήματα.

Τα έξυπνα φωτιστικά Immax NEO χρησιμοποιούν την τεχνολογία Zigbee για να επικοινωνούν και μπορείτε να τα συνδέετε με τα προϊόντα Philips HUE, IKEA ή Samsung SmartThings. Ταυτόχρονα, είναι συμβατά με τους φωνητικούς βοηθούς Amazon Alexa, τις συντομεύσεις Apple Siri και Google Assistant.


Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.

Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

Πνευματικά Δικαιώματα © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i