Λάμπες απολύμανσης UV LED | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Λάμπες απολύμανσης UV LED

Νέα και ανακοινώσεις

Ζωή

Οι λάμπες απολύμανσης LED θα καταστρέψουν και θα εξουδετερώσουν εύκολα τις οσμές και θα καταπολεμήσουν όλα τα βακτήρια απλά και μόνο ανάβοντας τες.

Παρουσιάζουμε τον λαμπτήρα αποστείρωσης LED. Η επιφάνειά του περιέχει μια αόρατη νανοεπίστρωση που διασπά και εξουδετερώνει τις οσμές και καταπολεμά με τον καθημερινό φωτισμό τα βακτήρια που μπορεί να αρχίσουν να σχηματίζονται σε μια κλασική λάμπα. Η αρχή είναι απλή. Το ορατό φως που παράγεται από τον λαμπτήρα ενεργοποιεί τη νανοεπίστρωση. Η φυσική κυκλοφορία του αέρα θα φέρει τα βακτήρια και τις οσμές στην περιοχή του και στη συνέχεια θα αποσυντεθούν και θα εξουδετερωθούν, αμέσως μόλις έρθουν σε επαφή με την επιφάνεια της λάμπας. Η λειτουργία της νανοεπίστρωσης είναι μόνιμη και εντελώς αβλαβής για τον άνθρωπο, τα ζώα και το περιβάλλον, ενώ κατά τη διάρκεια της αντίδρασης δεν δαπανάται κανένα υλικό. Επιπλέον, η μόνιμη επίστρωση θα διαρκέσει πολλά χρόνια. Και είναι τόσο μόνιμη, όσο και η διάρκεια ζωής του ίδιου του λαμπτήρα, η οποία φτάνει έως και τις 10.000 ώρες φωτισμού.


Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι η επίστρωση επηρεάζει τη φωτεινότητα ή το χρώμα του φωτός. Είναι διαφανές, ώστε να μην μπορείτε να καταλάβετε τη διαφορά. Η κατάλληλη τοποθέτηση του λαμπτήρα είναι σε ανοιχτό φωτιστικό ή λάμπα και ταιριάζει απόλυτα στις πιο κοινές βάσεις E27. Διατίθεται σε παραλλαγές με διαφορετικές εντάσεις χρωματικής θερμοκρασίας.


Κάντε ένα ακόμη ένα βήμα προς ένα καθαρό σπίτι αποκτώντας μια λάμπα απολύμανσης. Χρησιμοποιεί υπεριώδη ακτινοβολία για να καταστρέψει διάφορους τύπους μικροοργανισμών.



Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.

Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

Πνευματικά Δικαιώματα © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i