LEDVANCE SMART+ WiFi, έως και 250 προϊόντα σε μία μόνο εφαρμογή | Fotisti kosmos

Δωρεάν αποστολή πάνω από 70 €

60 ημέρες πολιτική επιστροφής

Συμβουλές εμπειρογνωμόνων

+30 2311320445

Σύνδεση / Εγγραφή

0

0,00

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο.

Αγοράστε περισσότερα για #τιμή# και θα έχετε ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ."

LEDVANCE SMART+ WiFi, έως και 250 προϊόντα σε μία μόνο εφαρμογή

Ζωή

Χρόνος ανάγνωσης 3 λεπτά
Έξυπνος φωτισμός

Η εφαρμογή LEDVANCE SMART+ WiFi είναι ό,τι χρειάζεστε για τον άνετο χειρισμό του έξυπνου φωτισμού LEDVANCE SMART+.

Σχετικά με την εφαρμογή

Η εφαρμογή LEDVANCE SMART+ WiFi προσφέρει πολλές επιλογές. Χάρη σε αυτήν, θα ελέγχετε όλα τα φωτιστικά στο σπίτι σας μόνο με το κινητό σας τηλέφωνο και θα χρησιμοποιείτε όλες τις λειτουργίες του. Μάλιστα, η χρήση και η εγκατάστασή της είναι τόσο εύκολη. Τα βασικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής Smart+ WiFi είναι μεταξύ άλλων:

 • Είναι δωρεάν και εύκολα προσβάσιμη
 • Περιλαμβάνει τη δυνατότητα σύνδεσης έως και 250 προϊόντων και τον ταυτόχρονο έλεγχο έως και 50 από αυτά
 • Έχει σύντομο χρόνο αντίδρασης
 • Μπορείτε να την χειριστείτε μέσω φωνητικών βοηθών
 • Τα φωτιστικά που προστίθενται στην εφαρμογή μπορούν να μοιραστούν με πολλούς χρήστες

Συμβατότητα και χειρισμός του φωτισμού LEDVANCE SMART+

Για να χρησιμοποιήσετε πλήρως τις λειτουργίες της εφαρμογής LEDVANCE SMART+ WiFi, θα χρειαστείτε μόνο τρία πράγματα:

 • Πηγή φωτισμού (φωτιστικό, λάμπα) Ledvance
 • Κλασική σύνδεση WiFi με συχνότητα 2,4GHz
 • Την εφαρμογή Ledvance Smart+ WiFiΗ Ledvance Smart+ WiFi δεν απαιτεί καμία ειδική συσκευή (πύλη), απλά θα συνδέσετε τα φώτα Ledvance στο υπάρχον δίκτυο WiFi. Ο ίδιος ο έλεγχος του φωτισμού μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους:


Εφαρμογή

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις λειτουργίες μέσω της εφαρμογής LEDVANCE SMART+ WiFi app (σε κινητό τηλέφωνο ή tablet), ή μέσω άλλων συμβατών εφαρμογών έξυπνου σπιτιού, συμπεριλαμβανομένων των Google Home ή Amazon Alexa.Αυτό θα σας επιτρέψει να αυτοματοποιήσετε ακόμα περισσότερα, καθώς τα φωτιστικά θα μπορούν να συνεργάζονται με άλλες έξυπνες συσκευές στο σπίτι σας. Μπορείτε να παίζετε με τις ρυθμίσεις απευθείας από την άνεση του σαλονιού σας, καθώς και από άλλη ήπειρο. Το μόνο που χρειάζεστε είναι πρόσβαση στο internet.


Φωνητικός έλεγχος

Αν εντάξετε τα φωτιστικά στο έξυπνο σπίτι μέσω του Google Home ή του Amazon Alexa, θα έχετε τη δυνατότητα να τα ελέγχετε μέσω φωνητικών εντολών. Μπορείτε να τις πραγματοποιήσετε χρησιμοποιώντας ένα τηλέφωνο, tablet ή ηχείο που αποτελεί μέρος του έξυπνου σπιτιού. Παραδείγματα τέτοιων ηχείων είναι το Google Nest ή το Amazon Echo.


Απομακρυσμένος έλεγχος

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το χειριστήριο LEDVANCE WiFi με το οποίο μπορείτε να εναλλάσσετε μεταξύ των λειτουργιών ανάλογα με τις ανάγκες σας.


Διακόπτης

Φυσικά, μπορείτε να ελέγχετε όλα τα φώτα LEDVANCE απευθείας μέσω ενός διακόπτη στο δωμάτιο. Το φωτιστικό θυμάται την τελευταία ρύθμιση από την εφαρμογή όταν απενεργοποιείται.

Λειτουργίες της LEDVANCE SMART+ WiFi

Η εφαρμογή Ledvance Smart+ WiFi μπορεί πραγματικά να προσφέρει πολλές δυνατότητες και να χρησιμοποιήσετε πλήρως όλες τις δυνατότητές της.

 1. Σπίτι και χρήστες. Καταχωρώντας τα φώτα σε διάφορες οικίες, μπορείτε να τα ρυθμίσετε ξεχωριστά για κάθε σπίτι. Προσθέστε μέλη που μπορούν να χειρίζονται μόνοι τους τις σκηνές στο επιλεγμένο σπίτι. Νοικιάζετε ένα εξοχικό; Μπορείτε εύκολα να μοιραστείτε την πρόσβαση με τους επισκέπτες και να τους αφαιρέσετε ξανά μετά το τέλος της διαμονής τους.
 2. Ντιμάρισμα, θερμοκρασία και χρώμα φωτισμού. Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε ένταση φωτισμού, ενώ η ρύθμιση της θερμοκρασίας και του χρώματος φωτισμού γίνεται επίσης απλά. Είναι τα μάτια σας κουρασμένα μετά από εξαντλητική εργασία; Μπορείτε να τα χαλαρώσετε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα αλλάζοντας χρώματα και ένταση.
 3. Δημιουργία φωτεινών σκηνών. Εκτός από τις έτοιμες σκηνές, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε τις δικές σας. Μπορείτε να ρυθμίσετε το λευκό φως για να παίζουν τα παιδιά σας και να γράφουν εργασίες για το σπίτι και να χρησιμοποιήσετε τον ζεστό ατμοσφαιρικό φωτισμό για ένα ήσυχο οικογενειακό δείπνο.
 4. Προχωρημένος αυτοματισμός: Το φωτιστικό σύστημα που διαθέτει είναι πλήρως αυτοματοποιημένο. Ρυθμίστε με την παραμικρή λεπτομέρεια για αυτό που πρέπει να συμβεί σε συγκεκριμένη ώρα και τόπο. Έχετε συνηθίσει να διαβάζετε ένα βιβλίο κάθε βράδυ στις δέκα πριν πάτε για ύπνο; Μπορείτε να προεπιλέξετε τον φωτισμό ακριβώς σύμφωνα με τις συνήθειές σας.
 5. Αυτόματη ενεργοποίηση και απενεργοποίηση.Ορίστε ποια ημέρα και ποια ώρα θα ανάβει ή θα σβήνει το φως ή επιλέξτε ένα χρονικό διάστημα για πόσο καιρό θα πρέπει να απενεργοποιείται ή να ενεργοποιείται.
 6. Ομαδοποίηση φώτων. Δημιουργήστε και ονομάστε ομάδες φώτων που μπορείτε να ελέγχετε μεμονωμένα ή ανά δωμάτιο. Με ένα κλικ, μπορείτε να ανάψετε όλα τα φώτα, για παράδειγμα, στο μπάνιο.
 7. Λειτουργία αφύπνισης και ύπνου. Η σταδιακή αύξηση της έντασης του φωτός το πρωί θα σας βοηθήσει να ξυπνάτε άνετα, ενώ η μείωση της έντασης θα σας βοηθήσει να αποκοιμηθείτε.
 8. Φωτισμός ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες. Χάρη στη σύνδεση με τα δεδομένα καιρού, η εφαρμογή γνωρίζει αν έξω χιονίζει ή αν έχει ήλιο. Σύμφωνα με αυτό, θα επιλέξει τον κατάλληλο φωτισμό.
 9. Μια λειτουργία που υποστηρίζει τον ανθρώπινο βιορυθμό. Με τη βοήθεια της εφαρμογής, τα φώτα προσαρμόζονται στις επιμέρους φάσεις της ημέρας σας.Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ προϊόντα