Μεγάλη ποικιλία από τζάκια για κάθε σπίτι | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Μεγάλη ποικιλία από τζάκια για κάθε σπίτι

Νέα και ανακοινώσεις

Ζωή

Μπορείτε να δημιουργήσετε μια cozy ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε εποχής του έτους αγοράζοντας απλώς ένα τζάκι. Στο e-shop μας έχετε τη δυνατότητα να βρείτε την πλήρη συλλογή μας που περιλαμβάνει τζάκια βιοαιθανόλης, ηλεκτρικά και κλασικά τζάκια.

Πόσο απολαυστικό θα είναι τα κρύα βράδια να βρίσκεστε σε ένα cozy σπίτι με φόντο μια ζεστή και ατμοσφαιρική φωτιά. Η κατάσταση αυτή μπορεί πλέον να γίνει το κοντινό σας μέλλον. Στην προσφορά μας, θα βρείτε μια ευρεία γκάμα προϊόντων από τζάκια βιοαιθανόλης, ηλεκτρικά τζάκια, μέχρι τις κλασικές τζακόσομπες.

Ηλεκτρικά, τζάκια βιοαιθανόλης ή κλασικές τζακόσομπες;

Τζάκια βιοαιθανόλης

Στην συλλογή μας, θα βρείτε κυρίως τζάκια βιοαιθανόλης που ξεχωρίζουν χάρη στην εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που δημιουργούν. Ένα από τα πρώτα ερωτήματα που πρέπει να απαντήσετε είναι το πού θα τοποθετήσετε το τζάκι. Κατ' αρχάς, θα σας πούμε ότι τα τζάκια βιοαιθανόλης ταιριάζουν τόσο σε μονοκατοικίες, όσο και σε διαμερίσματα. Και στις δύο περιπτώσεις, υπάρχουν λίγες επιλογές για την τοποθέτηση:


  1. Γωνιακό τζάκι - Ενσωματωμένο σε δύο γειτονικούς κάθετους τοίχους. Το τζάκι βρίσκεται ακριβώς στη γωνία τους (στην προετοιμασμένη εσοχή) και ταιριάζει απόλυτα σε ολόκληρη την επιφάνεια του τοίχου. Το άνοιγμα της πόρτας γίνεται από την αριστερή πλευρά για ορισμένα μοντέλα και από τη δεξιά πλευρά για κάποια άλλα μοντέλα. Κατά την επιλογή, σκεφτείτε και αυτή την παράμετρο.
  2. Χωνευτό τζάκι - Αποτελεί μέρος ενός από τους τοίχους. Μπορεί να πάρει τη θέση του στους περιμετρικούς τοίχους, αλλά και σε χωρίσματα. Στην περίπτωση ενός διφασικού σχεδιασμού, μπορεί να γίνει ταυτόχρονα τμήμα δύο χώρων.
  3. Επιτοίχιο Τζάκι - Με το επιτοίχιο τζάκι δεν χρειάζονται σημαντικές κτιριακές βελτιώσεις. Καθώς εφαρμόζει απευθείας στους τοίχους.
  4. Κρεμαστό τζάκι - Ένα τζάκι που κρέμεται από την οροφή του δωματίου  αποτελεί μια πολύ πρωτότυπη και ξεχωριστή λύση.
  5. Ανεξάρτητο τζάκι - Με ένα ανεξάρτητο τζάκι, επιλέγετε τη θέση του μόνο σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, δεν περιορίζεστε από κτιριακές τροποποιήσεις.


Τα τζάκια θερμαίνονται με βιοαιθανόλη (βιολογικό αλκοόλ βιοκαύσιμο), οπότε δεν απελευθερώνουν καπνό ή αιθάλη, ώστε να μπορείτε πάντα να διατηρείτε τον περιβάλλοντα χώρο καθαρό. Ένα προστατευτικό γυαλί από σκληρυμένο υλικό βοηθά επίσης και επιπλέον δεν αλλοιώνει την εμφάνιση του ίδιου του τζακιού. Το πάχος του είναι της τάξης των λίγων χιλιοστών.


Ακόμη, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη δημιουργία υποπίεσης στον καυστήρα. Γιατί υπάρχει ένα ευφυές σύστημα εξαερισμού. Η διαρροή καυσίμου αποτρέπεται από μια επιπλέον δεξαμενή που τοποθετείται ακριβώς κάτω από τον καυστήρα. Ο ίδιος ο καυστήρας είναι κατασκευασμένος, ώστε να πληροί τις υψηλότερες απαιτήσεις ασφαλείας. Περιέχει επίσης ένα απορροφητικό ένθετο που εξισορροπεί τη θερμοκρασία του καυστήρα και παρατείνει το χρόνο καύσης του βιοκαυσίμου.


Οι θάλαμοι φωτιάς είναι κατασκευασμένοι από λεπτότατο χάλυβα. Όπως και το προστατευτικό γυαλί, δεν επηρεάζει το design, επειδή το πάχος του χάλυβα υπολογίζεται σε μονάδες χιλιοστών.


Έχουμε ήδη εξηγήσει ότι η θέση του τζακιού βιοαιθανόλης είναι μεταβλητή και εξαρτάται κυρίως από τον διαθέσιμο χώρο. Έχουμε επίσης διαλύσει τις όποιες ανησυχίες σχετικά με τη ρύπανση του χώρου. Ωστόσο, ένα άλλο πλεονέκτημα των τζακιών αυτών είναι ότι δεν απαιτούν ειδική εγκατάσταση καμινάδας. Επιπλέον, ορισμένοι τύποι σας επιτρέπουν να βλέπετε τη φωτιά από έως και τρεις διαφορετικές πλευρές. Ο χρόνος καύσης είναι λίγες ώρες, που συνήθως κυμαίνονται μεταξύ δύο και πέντε ωρών.



Ηλεκτρικά τζάκια

Τα ηλεκτρικά τζάκια αποτελούν μια κομψή εναλλακτική λύση αντί των τζακιών βιοαιθανόλης. Επίσης, τα ηλεκτρικά τζάκια κατασκευάζονται σε όμορφα σχέδια. Όσον αφορά την τοποθέτησή τους, θα βρείτε τόσο ανεξάρτητα, όσο και επίτοιχα στην προσφορά μας. Είναι κατάλληλα σχεδόν οπουδήποτε θέλετε να βρίσκονται - από το σαλόνι, την κρεβατοκάμαρα μέχρι την κουζίνα.


Η τεχνολογία LED παρέχει την απομίμηση κάρβουνων και φλεγόμενης φωτιάς. Φυσικά, αυτός ο τύπος τζακιού θερμαίνει επίσης και περιλαμβάνει διάφορες λειτουργίες στις ρυθμίσεις απόδοσης. Παράλληλα, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ διαφορετικών επιλογών στη ρύθμιση της έντασης θέρμανσης. Διαθέτουν ακόμη ανεμιστήρα θερμού αέρα ή θερμοστάτη για τον έλεγχο της θερμοκρασίας του χώρου, καθώς και προστασία από υπερθέρμανση. Ο ίδιος ο ρυθμιστής θερμοκρασίας δεν αφαιρεί τίποτα από τον σχεδιασμό του τζακιού, καθώς είναι διακριτικά τοποθετημένος πίσω από τις ανοιγόμενες γυάλινες πόρτες. Επιπλέον, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία θέρμανσης αν χρειαστεί, ενώ το τζάκι διατηρεί τη λειτουργία φωτοδιακόσμησης του.


Κλασικά τζάκια/ τζακόσομπες

Μπορείτε να βρείτε κλασικά τζάκια στην προσφορά μας σε σχέδια από χυτοσίδηρο και χάλυβα. Και στις δύο παραλλαγές, είναι κατασκευασμένα από ποιοτικά υλικά υψηλής αντοχής που δεν ενοχλούνται από θερμοκρασίες έως και 660 βαθμούς. Τα στοιχεία σχεδιασμού ταιριάζουν με το μοντέρνο στυλ. Το μεγάλο τους πλεονέκτημα είναι ότι δεν χρειάζονται πολύ χώρο,έτσι αποτελούν εξαιρετική λύση για ένα σαλέ ή εξοχικό χάρη στο μικρότερο μέγεθός τους. Παρ' όλα αυτά, πρέπει να συνδεθούν με ξεχωριστό εξαερισμό καμινάδας.


Τα κλασικά τζάκια φροντίζουν επίσης να διατηρούν τον περιβάλλοντα χώρο τους καθαρό .Η καύση του ξύλου περιορίζεται από διακοσμητικό φράχτη. Η παροχή αέρα βρίσκεται πάνω από το γυαλί για να αλλάζει συνεχώς η καθαρότητά του. Η απομάκρυνση της στάχτης είναι επίσης απλή - συσσωρεύεται ακριβώς κάτω από το θάλαμο φωτιάς. Το δοχείο είναι εύκολο να αφαιρεθεί και να απορριφθεί.


Δεν χρειάζεται καν να ανησυχείτε για την ασφάλεια. H κλασική σόμπα περιλαμβάνει μηχανισμούς για την ασφαλή αφαίρεση του χερουλιού της πόρτας. Χάρη σε αυτούς, το χερούλι δεν ζεσταίνεται και δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για ένα δυσάρεστο έγκαυμα.



Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.

Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

ΣΧΕΤΙΚΑ προϊόντα

τμχ

PK0012

Πνευματικά Δικαιώματα © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i