Νέα αυτοματοποιημένη αποθήκη για ταχύτερη και αποτελεσματικότερη διεκπεραίωση των παραγγελιών σας. |
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Νέα αυτοματοποιημένη αποθήκη για ταχύτερη και αποτελεσματικότερη διεκπεραίωση των παραγγελιών σας.

Νέα αυτοματοποιημένη αποθήκη για ταχύτερη και αποτελεσματικότερη διεκπεραίωση των παραγγελιών σας.
Σχετικά με την εταιρεία

Ο Fotistikosmos, το δεύτερο μεγαλύτερο online κατάστημα φωτιστικών στην Ευρώπη, ανταποκρίνεται ενεργά στην αυξανόμενη ζήτηση και τις αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών για ταχύτητα και ποιότητα υπηρεσιών. Η εταιρεία ολοκληρώνει την κατασκευή δύο νέων αποθηκών, ενώ παράλληλα εφαρμόζει ένα νέο σύστημα διαχείρισης αποθήκης που συμβάλλει στην αυτοματοποίηση της διαδικασίας προετοιμασίας των προϊόντων.

O Fotistikosmos ανήκει στις πλέον αναγνωρίσιμες εταιρείες στον κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου, γεγονός που, εκτός από τις χιλιάδες θετικές κριτικές από ικανοποιημένους πελάτες, αποδεικνύεται και από την επανειλημμένη ένταξη της εταιρείας στην κατάταξη των Ευρωπαίων ηγετών του ψηφιακού κόσμου.


Με την αύξηση της ζήτησης των προϊόντων μας και την περαιτέρω επέκταση της γκάμας, τα τελευταία χρόνια αυξήθηκε σταδιακά η ανάγκη για επιπλέον χώρους αποθήκης. Η επένδυση σε μια νέα αποθήκη αποδείχθηκε ένα λογικό στρατηγικό βήμα.


Μεγαλύτερος χώρος και αυτοματοποίηση διαδικασιών


Τον Οκτώβριο, ένας ολοκληρωμένος χώρος αποθήκης με έκταση πάνω από 9.000 τ.μ. και μια νέα αίθουσα για 4.500 παλέτες με ύψος 19 μ. θα δώσει στην εταιρεία μια σημαντική αύξηση του χώρου της αποθήκης, επιτρέποντάς μας να διατηρούμε υψηλότερα αποθέματα και να ανταποκρινόμαστε ταχύτερα στη ζήτηση.


Όχι μόνο αυτό, μαζί με την αύξηση της αποθηκευτικής ικανότητας, οFotistikosmos έχει επίσης εφαρμόσει το νέο σύστημα mySTOCK® WMS (Σύστημα Διαχείρισης Αποθηκών) της εταιρείας Kvados a.s. που μπορεί να βελτιστοποιήσει τις διαδικασίες της αποθήκης με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης και της μηχανικής μάθησης. Η αυτοματοποίηση θα συμβάλει στη βελτίωση της διαδικασίας συλλογής προϊόντων και της προετοιμασίας τους για το ταξίδι προς τον πελάτη. Οι πελάτες μπορούν έτσι να απολαμβάνουν τις παραγγελίες τους νωρίτερα.
























Οι νέες κτιριακές εγκαταστάσεις (σημειωμένες με κόκκινο χρώμα στο χάρτη) θα συμπληρώσουν αρκετές από τις αρχικές αποθήκες του πρώην βιομηχανικού χώρου, όπου στεγάζονται επίσης το τμήμα logistics και το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών. Το διοικητικό κέντρο της εταιρείας βρίσκεται μαζί με άλλες τρεις αποθήκες σε κοντινή απόσταση.



Ένα ταξίδι στην ιστορία του Fotistikosmos

Ο Fotistikosmos είναι στην αγορά εδώ και 25 χρόνια και σε αυτό το διάστημα έχει καταφέρει να εξελιχθεί στον δεύτερο μεγαλύτερο παίκτη στην online αγορά με φωτιστικά. Σήμερα δραστηριοποιείται σε 26 ευρωπαϊκές χώρες. 

Αυτή τη στιγμή πουλάμε περισσότερες από 200 μάρκες φωτιστικών, έχουμε 50.000 τύπους προϊόντων στη γκάμα μας, πάνω από 2 εκατομμύρια τεμάχια σε απόθεμα και έχουμε παραδώσει με επιτυχία πάνω από 4 εκατομμύρια παραγγελίες στους πελάτες μας μέχρι σήμερα.


Οι πελάτες έρχονται πάντα πρώτοι


Γνωρίζουμε το γεγονός ότι ένας ικανοποιημένος πελάτης θα επιστρέψει και γι' αυτό αφιερώνουμε τις μέγιστες προσπάθειές μας για να μπορέσουμε να προσφέρουμε ένα καλά οργανωμένο e-shop γεμάτο έμπνευση, άνετες αγορές, γρήγορη και αξιόπιστη παράδοση και δυνατότητα υποβολής ενστάσεων και παραπόνων. Οι ανάγκες και οι απαιτήσεις των πελατών συνεχίζουν να αυξάνονται και γνωρίζουμε ότι μπορούμε να επηρεάσουμε θετικά την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας μας επενδύοντας στην ικανοποίησή τους. Γι' αυτό προσαρμόζουμε συνεχώς τη γκάμα των προϊόντων μας στις τρέχουσες ανάγκες των πελατών και αναζητούμε νέους τρόπους για να κάνουμε τα πράγματα καλύτερα, κάτι στο οποίο θα βοηθήσει αναμφίβολα και μια νέα αποθήκη.

Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

Πνευματικά Δικαιώματα © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i