Οι ανεμιστήρες Rabalux θα δροσίσουν και θα φωτίσουν το χώρο σας | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Οι ανεμιστήρες Rabalux θα δροσίσουν και θα φωτίσουν το χώρο σας

Σχετικά με τις μάρκες

Ζωή

Οι ανεμιστήρες της μάρκας Rabalux συνδυάζουν την δροσιά που προσφέρουν τις ζεστές καλοκαιρινές ημέρες με έναν έξυπνο φωτισμό.

Πάνε 30 χρόνια από τότε που έκαναν την εμφάνισή τους στην αγορά τα προϊόντα της μάρκας Rabalux. Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των ετών, η τσεχική εταιρεία κατάφερε να ανοίξει την πόρτα της σε 13 χώρες. Σε προηγούμενο άρθρο, σας δείξαμε ότι η γκάμα των φωτιστικών εξωτερικού χώρου της Rabalux είναι πραγματικά μεγάλη. Σήμερα θα ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά, στους έξυπνους ανεμιστήρες και στα κομψά φωτιστικά σε ένα μόνο πακέτο. Θα αναφέρουμε επίσης μερικές καινοτομίες στον κόσμο του έξυπνου φωτισμού.

Ανεμιστήρας ή φωτισμός; Και τα δύο σε ένα

Τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού, είναι εκεί για να σας προστατεύουν από την εφίδρωση και να σας προσφέρουν απολαυστική δροσιά. Μπορείτε να ενεργοποιείτε τους ανεμιστήρες οροφής της Rabalux χρησιμοποιώντας ένα τηλεχειριστήριο, πανεύκολα, από την άνεση του καναπέ σας. Και δεν είναι μόνο αυτό. Χρησιμεύει επίσης τέλεια ως έξυπνο φωτιστικό LED. Ρυθμίζεται και ελέγχεται μέσω τηλεχειριστηρίου ή διακόπτη τοίχου, οι οποίοι περιλαμβάνονται και οι δύο.

Μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε την επιθυμητή φωτεινότητα του φωτισμού, να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία φωτός (σε ένα γενναιόδωρο εύρος 3.000 και 6.500 Kelvin, ανάλογα με το συγκεκριμένο μοντέλο), τον νυχτερινό φωτισμό, την ενεργοποίηση ή απενεργοποίησή του ή τη ρύθμιση της ταχύτητας περιστροφής του ανεμιστήρα. Τα πιο σύγχρονα σας δίνουν επίσης τη δυνατότητα να ορίσετε μια λειτουργία μνήμης, να επιλέξετε μεταξύ θερινής και χειμερινής λειτουργίας ή να χρησιμοποιήσετε έως και έξι ταχύτητες. Δείτε το μόνοι σας. Εν συντομία: o ανεμιστήρας με φωτισμό από την Rabalux είναι μια ολοκληρωμένη εναλλακτική λύση αντί για ένα απλό κρεμαστό φωτιστικό οροφής.

Ένα όμορφο κομμάτι για κάθε δωμάτιο

Η τοποθέτηση του ανεμιστήρα οροφής στο σπίτι σας είναι απλώς θέμα του στυλ και των προτιμήσεών σας. Ταιριάζει εξαιρετικά στα σαλόνια και τις κουζίνες, αλλά μπορεί να φανεί ιδανικός και στα μπάνια και τις τουαλέτες. Διατίθενται σε διάφορες ενδιαφέρουσες χρωματικές παραλλαγές. Επιτρέποντας σας να δροσίζεστε με στυλ.

Πέρα ωστόσο από το design, στην προσφορά μας θα βρείτε, φυσικά, και ανεμιστήρες με μεγάλα πτερύγια, όπως τους γνωρίζετε. Όμως η Rabalux προσφέρει μια πιο κομψή εναλλακτική λύση, η οποία ορίζεται καλύτερα με τον όρο μινιμαλιστικός. Η διάμετρος ολόκληρου του ανεμιστήρα είναι περίπου 50 εκατοστά, οπότε ανοίγει και διάφορες δυνατότητες τοποθέτησης και ενσωμάτωσης στο concept του σπιτιού σας.

Καινοτομίες στον έξυπνο φωτισμό

Η Rabalux έχει περισσότερα πράγματα να προσφέρει στην κατηγορία έξυπνος φωτισμός. Γιατί να τσεκάρετε τα έξυπνα φωτιστικά από την Rabalux; Θα αναφέρουμε τον εύχρηστο έλεγχο, με τον οποίο μπορείτε να ρυθμίσετε ό,τι θέλετε χρησιμοποιώντας την εφαρμογή. Οι χώροι, στους οποίους ταιριάζει απόλυτα ο έξυπνος φωτισμός από τη Rabalux, βρίσκονται σε όλο το σπίτι.


Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.

Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

Πνευματικά Δικαιώματα © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i