Philips Hue - οδηγός φωτισμού χαμηλής τάσης για εξωτερικούς χώρους | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Philips Hue - οδηγός φωτισμού χαμηλής τάσης για εξωτερικούς χώρους

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει
ΖωήΖωή

Απάντηση:

Ο εξωτερικός φωτισμός δεν υπήρξε ποτέ πιο έξυπνος και απλός. Με τον φωτισμό χαμηλής τάσης Philips Hue, το μόνο που θα χρειαστείτε πέρα από τα προϊόντα, θα είναι μια κλασική πρίζα. Η εγκατάσταση γίνεται μέσα σε λίγα λεπτά.

Ένα από τα πιο σημαντικά και κύρια πλεονεκτήματα του έξυπνου φωτισμού Philips Hue είναι η απλή χρήση και η φιλική προς το χρήστη λειτουργία του. Και αυτό ισχύει σε κάθε περίπτωση. Ίσως έχετε ήδη διαβάσει σχετικά στο πρόσφατο άρθρο μας. Είτε διαχειρίζεστε το σύστημα Hue χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Hue, τη φωνή, τους αισθητήρες κίνησης ή τους έξυπνους διακόπτες, η διαδικασία θα σας φαίνεται παιχνιδάκι. Και όλα αυτά δεν ισχύουν μόνο για το εσωτερικό του σπιτιού σας. Επιπρόσθετα ακόμη και το μπαλκόνι, ο κήπος ή η αυλή σας θα συνεργαστεί σε απόλυτη αρμονία με μια συλλογή από φωτιστικά χαμηλής τάσης για εξωτερικούς χώρους.


Τι σημαίνει "φωτισμός χαμηλής τάσης";

Επιγραμματικά: το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του φωτισμού εξωτερικού χώρου χαμηλής τάσης Philips Hue είναι η σύνδεσή του. Δεν απαιτεί τίποτα περισσότερο από μια τυπική πρίζα, οπότε δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε τάση δικτύου στο σπίτι σας. Και αυτό πολύ απλά συμβαίνει, επειδή ο φωτισμός χαμηλής τάσης χρησιμοποιεί έναν μετασχηματιστή που μπορεί να μειώσει την τάση.


Ελάχιστα προϊόντα, τέλεια αρμονία

Η καλή προετοιμασία είναι το κλειδί της επιτυχίας. Έτσι, πριν ξεκινήσουμε με την εγκατάσταση, πρέπει να ελέγξουμε αν διαθέτουμε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό. Στο τραπέζι, τοποθετήστε δίπλα-δίπλα τα σποτ χαμηλής τάσης ή τα φωτιστικά δαπέδου (όποιο από τα δύο θα εγκαταστήσετε), το τροφοδοτικό (PSU), τους συνδέσμους Τ και τα καλώδια προέκτασης.

Σημείωση: Όλα τα φωτιστικά χαμηλής τάσης παρέχονται με τα απαραίτητα καλώδια και την παροχή ρεύματος.


Καμία επιστήμη, μπορείτε να διεκπεραιώσετε την εγκατάσταση εύκολα

Ας ξεκινήσουμε. Αρχικά, τοποθετήστε το φωτιστικό στον κήπο (ή οπουδήποτε αλλού θέλετε να φωτίσετε τους εξωτερικούς σας χώρους). Βεβαιωθείτε ότι η απόσταση του φωτιστικού από το πλησιέστερο φωτιστικό Philips Hue ή το Hue Bridge φωτιστικό στο σπίτι σας είναι το πολύ 15 μέτρα. Ο λόγος είναι προφανής: τα έξυπνα φώτα Philips Hue σχηματίζουν ένα δίκτυο και το κάθε άλλο φωτιστικό επεκτείνει το σήμα Zigbee.

Στη συνέχεια, θα χρειαστείτε τον σύνδεσμο Τ για να τον συνδέσετε με το φωτιστικό. Είναι εύκολο, αρκεί απλώς να το βιδώσετε με ασφάλεια και χωρίς εργαλεία. Αν θέλετε να συνδέσετε περισσότερα φωτιστικά, χρειάζεστε απλώς: ένα καλώδιο προέκτασης μεταξύ των επιμέρους συνδέσμων Τ. Όλα αυτά γίνονται μόνο με τη χρήση ενός τροφοδοτικού. Το μέγιστο μήκος του καλωδίου είναι 35 μέτρα, ώστε να μπορείτε να συνδέσετε ένα μεγάλο μέρος του κήπου σας. Και πιστέψτε μας, η προέκταση είναι τόσο εύκολη όσο και η σύνδεση.

Σημείωση: Για να βρείτε πόσα φώτα μπορείτε να συνδέσετε σε μία πηγή, απλά αθροίστε την κατανάλωση ενέργειας των επιμέρους τεμαχίων. Με απλά λόγια, η συνολική ισχύς εισόδου πρέπει να είναι ίση ή μικρότερη από την έξοδο της πηγής. Για παράδειγμα, η ισχύς της πηγής πρέπει να είναι μικρότερη από την αντίστοιχη της πηγής του ρεύματος:

  • Φωτιστικά Econic και Calla: το καθένα 8 W
  • Φωτιστικό Lily: 8 W
  • Φωτιστικό Lily XL: 15 W
  • Ταινία φωτισμού εξωτερικού χώρου (2 μέτρων): 19 W
  • Ταινία φωτισμού εξωτερικού χώρου (5 μέτρα): 37,5 W

Παράδειγμα φωτισμού χαμηλής τάσης Philips Hue με χρήση τροφοδοτικού 40 W:

Τρία τεμάχια από τα φωτάκια Lily και δύο τεμάχια από τα φωτάκια Calla. Και οι δύο τύποι φωτιστικών έχουν 8 Watt το καθένα, οπότε υπολογίζουμε εύκολα την τελική ισχύ εισόδου: Lily (8 x 3) + Calla (8 x 2) = 40 W.

Βρείτε την πρίζα, συνδέστε την, φωτίστε

Έχετε ήδη συνδέσει όλα τα φωτιστικά που θέλατε να συνδέσετε; Θα προχωρήσουμε με την επιλογή και την εύρεση της σωστής πρίζας στην οποία θα τοποθετήσετε το τροφοδοτικό. Τελειώσατε; Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να προσθέσετε τα φωτιστικά σας στο σύστημα Hue. Αμπρακαντάμπρα. Είναι τόσο εύκολο να φωτίσετε το εξωτερικό του σπιτιού σας με 16 εκατομμύρια χρώματα.



Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.

Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

ΣΧΕΤΙΚΑ προϊόντα

Πνευματικά Δικαιώματα © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i