Φωτιστικά Industrial , η διακόσμηση ενός σύγχρονου σπιτιού | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Φωτιστικά Industrial , η διακόσμηση ενός σύγχρονου σπιτιού

Νέα και ανακοινώσεις

Ζωή

Το industrial style έχει μεταφερθεί από τις εγκαταστάσεις των εργοστασίων του περασμένου αιώνα μέσω των δημόσιων χώρων στα σπίτια μας. Τα φωτιστικά εμπνευσμένα από αυτό το στυλ ενισχύουν τη γοητεία του.

Στο προηγούμενο άρθρο μας, ενημερωθήκατε για όλα τα βασικά στοιχεία σχετικά με το boho στυλ και τα φωτιστικά που το αντιπροσωπεύουν. Σε αυτό, θα ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στο βιομηχανικό στυλ, το οποίο αυξάνει ολοένα και περισσότερο τη δημοτικότητά του. Με μια πρώτη ματιά, το μινιμαλιστικό στυλ αντανακλά τη βιομηχανική του προέλευση. Μπορείτε να συνδυάσετε τα στοιχεία του ανάλογα με τις επιθυμίες σας. Και θα ανταμειφθείτε με στυλάτη και μοναδική διακόσμηση.



Πώς να αναγνωρίσετε το industrial στυλ;"

Τα στοιχεία αυτού του στυλ είναι αρχικά βασισμένα σε βιομηχανικά κτίρια και αντικατοπτρίζουν την ατμόσφαιρα καθώς και την αρχιτεκτονική των παλιών εργοστασίων. Μπορούμε να χρονολογήσουμε την έναρξη του στους δημόσιους χώρους και το εργασιακό χώρο στην αλλαγή της χιλιετίας μέχρι που με την πάροδο του χρόνου μπήκε και στα σπίτια μας. Κυρίαρχο χαρακτηριστικό του είναι τα έπιπλα που παραπέμπουν στους χώρους των μεγάλων αιθουσών, καθώς και τα ευφάνταστα φωτιστικά και οι μοναδικές διακοσμήσεις. Και στις τρεις περιπτώσεις, θυμίζουν πιστά τους τόπους από τους οποίους προέρχονται.

Μοναδικά φωτιστικά

Το site Fotistikosmos είναι το κατάλληλο μέρος αν θέλετε να προσθέσετε τη σωστή γοητεία στο industrial εσωτερικό χώρο σας.

Ποσότητα και τοποθεσία

Το βιομηχανικό στυλ χρησιμοποιείται κυρίως σε σαλόνια. Αυτό συμβαίνει επειδή είναι ένα από τους μεγαλύτερους χώρους στα σπίτια, παρέχοντας τον περισσότερο τόπο για τα κυρίαρχα στοιχεία του. Μπορείτε να ξεκινήσετε τη διαρρύθμιση από το ταβάνι. Το κεντρικό κρεμαστό φωτιστικό είναι αρκετά διακριτικό για να φέρει στο σπίτι ένα στοιχείο βιομηχανικού στυλ από μόνο του. Ωστόσο, μπορεί να μην είναι το μοναδικό, θα βρείτε επίσης πολλά φωτιστικά δαπέδου και επιτραπέζια φωτιστικά εμπνευσμένα από την ατμόσφαιρα των βιοτεχνικών χώρων.

Υλικά

Πέτρα, σκυρόδεμα, μέταλλο. Αυτή είναι η ιερή τριάδα των υλικών που χρησιμοποιούνται για αυτό το στυλ. Αυτά τα υλικά μπορεί να φαίνονται ψυχρά από μόνα τους και γι' αυτό είναι σημαντικό να τα συμπληρώνετε με φυσικά μοτίβα.

Χρώματα

Το φως του ήλιου διεισδύει μέσα από τα μεγάλα παράθυρα, τα οποία είναι τυπικά για τα μεγάλα εργοστάσια, Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να φωτίσετε τους εσωτερικούς χώρους με χρώματα. Σε περίπτωση που το σπίτι σας δεν διαθέτει τέτοια παράθυρα, μπορείτε να βοηθήσετε τον εαυτό σας με τον φωτισμό. Μια τυπική επιλογή είναι τα φωτιστικά σε μαύρο ή γκρι σχέδιο ή εκείνα στα φυσικά χρώματα του χρησιμοποιούμενου μετάλλου.

Σκιά φωτισμού

Το κλειδί για ευχάριστο φωτισμό είναι ο συνδυασμός άμεσου και έμμεσου φωτισμού. Αυτό θα εξασφαλίσει ότι τα μάτια σας δεν θα πονάνε κατά τη διάρκεια της εργασίας ή της ξεκούρασης. Σκεφτείτε και τους δύο τόνους φωτισμού - από ψυχρό για κανονικές δραστηριότητες κατά τη διάρκεια της ημέρας έως ευχάριστο ζεστό φως για στιγμές χαλάρωσης.

Κεντρικός φωτισμός

Η πλαφονιέρα οροφής BASKET της μάρκας Eglo αντιπροσωπεύει τέλεια τον συνδυασμό ξύλου και μετάλλου. 

Άλλο ένα κομμάτι που προέρχεται επίσης από τη μάρκα Eglo. Η σειρά φωτιστικών Priddy θα ταιριάξει τέλεια στο σπίτι σας και λίγο πολύ σε κάθε δωμάτιο. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο τύπους κρεμαστών φωτιστικών για το σαλόνι ή πάνω από την τραπεζαρία. Εκτός από το μαύρο σχέδιο, μπορείτε επίσης να επιλέξετε από άλλες επιλογές χρωμάτων.

Ένα πολύ κομψό βιομηχανικό κομμάτι είναι και το κρεμαστό φωτιστικό οροφής HAKON, που θυμίζει συνεργεία αυτοκινήτων στην εμφάνιση όπως σε ρετρό φωτογραφίες από τα μέσα του περασμένου αιώνα.

Φωτιστικά δαπέδου

Το φωτιστικό δαπέδου MONA θα σας θυμίσει τα κινηματογραφικά στούντιο του Χόλιγουντ. Αυτός ο πολυτελής τύπος φωτιστικού θα τραβήξει την προσοχή κάθε επισκέπτη.


Λαμπτήρες πίνακα

Μινιμαλιστικός σχεδιασμός, ξύλινη βάση και μεταλλικό σώμα. Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό του φωτιστικού Rufin της μάρκας Rabalux. Ο Μεταλλικός λαμπτήρας με κλιπ από τη μάρκα Rabalux είναι το τελευταίο κομμάτι στο παζλ των βιομηχανικών συμβουλών μας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στο γραφείο σας ή να το μεταφέρετε εύκολα ανάλογα με τη διάθεση και τις ανάγκες σας, χάρη στο κλιπ.

Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.

Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

Πνευματικά Δικαιώματα © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i