Πως να φωτίσετε όμορφα μια πισίνα; | Fotisti kosmos

Δωρεάν αποστολή πάνω από 70 €

60 ημέρες πολιτική επιστροφής

Συμβουλές εμπειρογνωμόνων

+30 2311320445

Σύνδεση / Εγγραφή

0

0,00

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο.

Αγοράστε περισσότερα για #τιμή# και θα έχετε ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ."

Πως να φωτίσετε όμορφα μια πισίνα;

Ζωή

Χρόνος ανάγνωσης 3 λεπτά
Κήπος και γκαράζ

Αποφασίσατε να αποκτήσετε μια νέα πισίνα ή έχετε ήδη μια; Κάθε πισίνα πρέπει να φωτίζεται σωστά και με ασφάλεια.

Εάν αγοράζετε μια νέα πισίνα, τότε έχετε πολλές επιλογές για το πώς να οργανώσετε τα υπαίθρια φωτιστικά μέσα ή γύρω από την πισίνα. Αλλά μπορείτε και εκ νέου να σχεδιάσετε τον φωτισμό της προυπάρχουσας πισίνας σας ακόμα κι αν το έχετε αμελήσει εώς τώρα. Τα φωτιστικά της πισίνας είναι πολύ σημαντικά. Η ασφάλεια έρχεται πρώτη. Και έπειτα φυσικά εξίσου μεγάλης σημασίας έιναι και το αισθητικό κομμάτι. Τα φωτιστικά πισίνας θα πρέπει να προσθέτουν λάμψη και στυλ στον χώρο σας.Όταν αγοράζετε νέα φώτα πισίνας, ο σχεδιασμός είναι επίσης σημαντικός. Αλλά η ασφάλεια όπως είπαμε έρχεται πάντα πρώτα. Λόγω του γεγονότος ότι αυτά τα φωτιστικά της πισίνας θα έρχονται συνεχώς σε επαφή με νερό και υγρασία, θα πρέπει να μελετήσετε προσεχτικά για την σωστή αγορά τους. Καλό είναι για αρχή να εστιάσετε στα φωτιστικά με υψηλή προστασία IP. Το ιδανικό είναι φωτιστικά με τουλάχιστον IP 65. Όσο υψηλότερο IP, τόσο το καλύτερο. Ο φωτισμός με τέτοια υψηλή προστασία IP είναι ο πλέον κατάλληλος για την πισίνα και το περιβάλλον της. Δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για τυχόν βραχυκύκλωμα ή για κίνδυνο.Υπέροχες και κατάλληλες επιλογές είναι για παράδειγμα μερικά φωτιστικά από τη σειρά LED φωτισμού ή παρόμοια εξωτερικά φωτιστικά. Όλα εξαρτώνται από το γούστο σας και τον τύπο της πισίνας που έχετε. Η σωστή διάταξη παίζει επίσης έναν πολύ σημαντικό ρόλο, καθώς είναι καίριο να γνωρίζετε πού βρίσκεστε στην πισίνα. Έτσι, κάθε γωνία της πισίνας θα πρέπει να φωτίζεται. Είναι καλύτερο να τοποθετήσετε τα φωτιστικά στις πλευρές και να διατηρήσετε επαρκή απόσταση μεταξύ τους. Τα φωτιστικά θα πρέπει να βίσκονται ιδανικά σε όλη την πισίνα. Εάν έχετε μια μεγαλύτερη πισίνα όπου πρέπει να χρησιμοποιήσετε σκάλες, τότε πρέπει να βάλετε ένα φως κοντά στις σκάλες και για την ασφαλή είσοδο. Ωστόσο, δεν συνιστάται να πραγματοποιήσετε την εγκατάστασή τους μόνοι σας. Είναι απαραίτητο να αφήσετε αυτό το έργο σε έναν εμπειρογνώμονα, έτσι ώστε τα πάντα να πληρούν τα πρότυπα ασφαλείας για να είστε ασφαλείς εσείς και η οικογένεια ή οι φίλοι σας.


Το περιβάλλον της πισίνας και το μονοπάτι πρόσβασης

Ο φωτισμός της πισίνας είναι σίγουρα πολύ σημαντικός. Ωστόσο, πρέπει πρώτα να φτάσετε στην πισίνα, και αυτός είναι ο λόγος για να φωτίσετε τη γύρω περιοχή και ολόκληρο το μονοπάτι που σας μεταφέρει σε αυτό. Το περιβάλλον μπορεί να φωτιστεί από ηλιακά φωτιστικά.

Τα φωτιστικά του δρόμου είναι κατάλληλα για τη διαδρομή πρόσβασης. Όσον αφορά το σχεδιασμό ολόκληρης της περιοχής, είναι καλό να τοποθετήσετε κάποιες λάμπες κήπου γύρω από την πισίνα. Δοκιμάστε να τις τοποθετήσετε σε επαρκή απόσταση από την πισίνα. Δεν πρέπει να είναι πολύ μακριά, ώστε να εκπληρώνουν τον κύριο σκοπό να φωτίζουν την περιοχή της πισίνας.


Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ προϊόντα