Βελτιώστε τη ζωή σας με τον έξυπνο φωτισμό! | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Βελτιώστε τη ζωή σας με τον έξυπνο φωτισμό!

Εσωτερικός φωτισμός

Ζωή

Έχετε βαρεθεί να σηκώνεστε διαρκώς από τον καναπέ για να ανάψετε ή να σβήσετε τα φώτα; Εάν ναι, τα έξυπνα φωτιστικά είναι η λύση στο πρόβλημά σας και έρχονται να σας διευκολύνουν τη ζωή σας.

Άνεση πάνω απ' όλα

Στόχος όλων των ανθρώπων είναι να διευκολύνουν τη ζωή τους στο μέγιστο δυνατό βαθμό. Σε όλους μας έχει συμβεί να παρακολουθούμε μια ταινία με αναμμένο το φως, να πρέπει να σηκωθούμε για να το κλείσουμε και τότε να χάνουμε την καλύτερη σκηνή. Ή όταν έχουμε βολευτεί αναπαυτικά στον καναπέ με την κουβερτούλα μας και δεν θέλουμε να κουνηθούμε για κανένα λόγο. Ευτυχώς, υπάρχουν ορισμένοι τύποι φωτιστικών που μπορούν να δώσουν τη λύση σε παρόμοια προβλήματα. Και φυσικά, αναφερόμαστε στα έξυπνα φωτιστικά. Τα συγκεκριμένα διαθέτουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα και αυτό είναι ότι μας δίνουν τη δυνατότητα να τα ελέγχουμε από την άνεση του καναπέ μας χρησιμοποιώντας το smartphone μας ή ένα τηλεχειριστήριο. Στο σημείο αυτό, αξίζει να αναφέρουμε ότι αυτά μας προσφέρουν πολλά περισσότερα, αφού στα έξυπνα φωτιστικά υπάρχει η δυνατότητα αυξομείωσης της φωτεινής έντασης (dimming) ώστε να πετύχουμε το επιθυμητό επίπεδο φωτεινότητας για κάθε δεδομένη στιγμή, ενώ παράλληλα είναι δυνατή και η αλλαγή χρώματος του εκπεμπόμενου φωτός, ανάλογα με τη διάθεση ή την περίσταση. Για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε μια μοναδική ατμόσφαιρα για ένα πάρτι γενεθλίων χρησιμοποιώντας πολύχρωμο φωτισμό. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι την κατάλληλη εφαρμογή που θα σας επιτρέπει να εκμεταλλευτείτε όλες τις διαθέσιμες λειτουργίες.

Ο έλεγχος των έξυπνων φωτιστικών δεν περιορίζεται όταν βρίσκεστε στον καναπέ ή σε κάποιο άλλο σημείο του σπιτιού. Μπορείτε επίσης να τα ρυθμίσετε από απόσταση ή ενώ βρίσκεστε καθ' οδόν. Συνεπώς, σε περίπτωση που είστε στο δρόμο για το γραφείο και θυμηθείτε ότι έχετε ξεχάσει να σβήσετε τα φώτα, μπορείτε εύκολα να λύσετε το συγκεκριμένο πρόβλημα ακόμα και μέσα από το αμάξι σας. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να ρυθμίσετε τα φώτα να ενεργοποιούνται ή να απενεργοποιούνται μια συγκεκριμένη ώρα. Αυτό είναι ιδιαιτέρως χρήσιμο σε περίπτωση που επιστρέψετε σπίτι φορτωμένοι με ψώνια ή αν θέλετε απλά να εξοικονομήσετε χρόνο. Επιπλέον, ο έξυπνος φωτισμός αποτελεί άριστο μέσο προστασίας από διαρρήκτες. Εάν για παράδειγμα έχετε πάει διακοπές, μπορείτε απλά να αναβοσβήσετε μερικές φορές τα φώτα ώστε να φαίνεται ότι κάποιος είναι στο σπίτι. Με αυτό τον τρόπο, θα αποθαρρύνετε όλους τους επίδοξους εισβολείς και κανένας δεν θα τολμήσει να πλησιάσει το σπίτι ή το διαμέρισμα σας.



Εάν τα παραπάνω σας ακούγονται ενδιαφέροντα, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε έξυπνες λάμπες, φωτιστικά οροφής ή μεγάλα πολύφωτα. Όλα τα φωτιστικά σώματα διαθέτουν μοντέρνο design και άριστη ποιότητα κατασκευής. Επιπλέον, στη σημερινή εποχή, οι συγκεκριμένες λύσεις φωτισμού είναι οικονομικά προσιτές. Τέλος, κυκλοφορούν σε διάφορα σχέδια, σχήματα και μεγέθη, ώστε να ανταποκρίνονται πλήρως σε κάθε "φωτιστική" ανάγκη σας.



Έξυπνα φωτιστικά από καταξιωμένες εταιρείες

Τα έξυπνα φωτιστικά διατίθενται πλέον από πολλούς και διάφορους κατασκευαστές. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μπορείτε να βρείτε όλες τις διαθέσιμες μάρκες και τα διάφορα μοντέλα. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι κατασκευαστές βελτιώνουν διαρκώς την τεχνολογία που χρησιμοποιούν και επιστρατεύουν καινούριες σύγχρονες μεθόδους σε κάθε στάδιο της παραγωγής. Υπάρχουν πολλές μάρκες από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε. Για παράδειγμα, η Philips Hue είναι μία από τις πλέον γνωστές και την προτιμούν πάρα πολλοί πελάτες μας. Ακόμα μία είναι η Eglo Connect η οποία προσφέρει επίσης υψηλής ποιότητας έξυπνα φωτιστικά. Άλλες δημοφιλείς εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην τομέα των έξυπνων φωτιστικών είναι οι  Immax NEO και Nedis. Υπάρχει επίσης και η Nanoleaf, η οποία ειδικεύεται στα έξυπνα πάνελ. Η Ledvance SMART+ σας προσφέρει ευρεία γκάμα έξυπνων λαμπτήρων, όπως επίσης και η Tuya SmartHome που κατασκευάζει κορυφαίας ποιότητας λαμπτήρες για έξυπνα φωτιστικά, ταινίες LED και διάφορα άλλα προϊόντα. Όλες οι παραπάνω εταιρείες είναι απόλυτα αξιόπιστες, ενώ κατασκευάζουν τόσο φωτιστικά σώματα, όσο και έξυπνους λαμπτήρες οι οποίοι εξυπηρετούν τον ίδιο σκοπό με τα διάφορα φωτιστικά αυτού του είδους.


Εάν λοιπόν το ζητούμενο είναι ένα έξυπνο σπίτι με υψηλής ποιότητας και μοντέρνα έξυπνα φωτιστικά, η ευρεία γκάμα των προϊόντων που σας προσφέρουμε εδώ είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε.

Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.

Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

Πνευματικά Δικαιώματα © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i