Σχεδιασμός φωτισμού σε σκανδιναβικό στυλ διακόσμησης | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Σχεδιασμός φωτισμού σε σκανδιναβικό στυλ διακόσμησης

Νέα και ανακοινώσεις

Ζωή

Το σκανδιναβικό στυλ έχει τη δική μοναδική γοητεία. Όλα έχουν να κάνουν με την απλότητα, την καθαρότητα, την κομψότητα και κυρίως την πρακτικότητα. Αφήστε τον εαυτό σας να μαγευτεί από αυτό το στυλ!

Αφήστε το Σκανδιναβικό στυλ να δυεισδύσει σπίτι σας

Το Σκανδιναδικό στυλ διακόσμησης είναι όμορφο επειδή δεν έχει τίποτα φανταχτερό ή υπερβολικά φορτωμένο. Χαρακτηρίζεται για την πρακτικότητα του, αλλά επίσης και για τη καθαρότητα και την απλότητα του, η οποία δεν είναι καθόλου βαρετή. Αντιθέτως είναι ενδιαφέρουσα και απόλυτα κομψή. Επιπλέον, τα έπιπλα και ο οικειακός εξοπλισμός σε αυτό το Σκανδιναβικό στυλ φαντάζουν αρμονικά και δημιουργούν ένα όμορφο ζεστό σπίτι. Αυτό το στυλ δεν θα βγει ποτέ από τη μόδα. Είναι διαχρονικό και θα είναι πάντα σύγχρονο. Το γεγονός ότι ένα σπίτι ή ένα διαμέρισμα σχεδιασμένο με σκανδιναβικό στυλ φαίνεται ευχάριστο και άνετο, οφείλεται επίσης στα υλικά που χρησιμοποιούνται. Πολύ συχνά θα βρείτε πολλά αντικείμενα από φυσικά υλικά εδώ, τα οποία σε σωστό συνδυασμό με απλά χρώματα δημιουργούν ένα μινιμαλιστικό design που θα ενθουσιάσει τους πάντες.



Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτό το στυλ προέρχεται από τις σκανδιναβικές χώρες. Αλλά έχει γίνει πολύ δημοφιλές και σε πολλές άλλες χώρες. Έτσι, θα συναντήσετε κυρίως ανοιχτά χρώματα όπως το ανοιχτό γκρι, το κρεμ και το λευκό. Δεν θα βρείτε σκοτεινές γωνίες και εσοχές. Είναι ακριβώς το αντίθετο.Το σκανδιναβικό στυλ κάνει το δωμάτιο ευάερο και ανοιχτό. Οι διάφοροι καθρέφτες που ανήκουν σε αυτό το στυλ έχουν επίσης τη γοητεία τους.



Αυτό το στυλ είναι πρακτικό γιατί δεν είναι υπερβολικά φορτωμένο. Αν θέλετε να επιπλώσετε το σπίτι σας σε αυτό το στυλ, ξεχάστε τις περιττές μικροσκοπικές διακοσμήσεις που είναι τοποθετημένες σε όλο το σαλόνι και παρόμοιους συλλέκτες σκόνης. Μην το παρακάνετε με τη διακόσμηση. Διάφορες κομψές καπιτονέ κουβέρτες ή μαξιλάρια θα φαίνονται πάντα όμορφα. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να λείπουν μερικά διακοσμητικά στοιχεία. Ορισμένα βάζα ή κεριά, για παράδειγμα σε vintage ή ρουστίκ στυλ θα είναι πάντα κατάλληλα για το φυσικό υλικό των επίπλων.


Φωτιστικά για Σκανδιναβικό στυλ

Έχετε ήδη μαζέψει αρκετές πληροφορίες για τον εξοπλισμό, τώρα δεν πρέπει να ξεχάσετε και το στυλ φωτιστικών , που θα ταιριάξουν εκεί. Θα σας εξυπηρετήσουν από πρακτική άποψη, αλλά και από αισθητική άποψη. Πρέπει επίσης να παίζουν διακοσμητικό ρόλο. Ένα ωραίο ρουστίκ ή vintage πολύφωτο  ή ένας παρόμοιος τύπος κρεμαστού φωτιστικού μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κύριος φωτισμός. Σίγουρα θα επιλέξετε από τα  επώνυμα πολύφωτα μας.



Εάν δεν σας αρέσουν τόσο πολύ τα πολύφωτα ή έχετε χαμηλά ταβάνια, η λύση είναι σίγουρα ένα ντιζαϊνάτο φωτιστικό σποτ , το οποίο θα εκπληρώσει επίσης τέλεια τη λειτουργία του. Ο κύριος φωτισμός θα πρέπει να συμπληρώνονται με διάφορες επιδαπέδιες μεγάλου και μικρού μεγέθους λάμπες . Και πάλι, θα ενθουσιαστείτε από την προσφορά και την ποικιλία μας ντιζαϊνάτων ή ή ακόμη και φυσικών ξύλινων κομματιών.



Τα φωτιστικά για διαμερίσματα σκανδιναβικού στυλ προέρχονται από τους καλύτερους κατασκευαστές. Αυτοί είναι, για παράδειγμα, η Eglo, την οποία μπορείτε επίσης να γνωρίζετε από διάφορα άλλα είδη φωτιστικών, αλλά και οι Brilagi ή Umage

Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.

Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

Πνευματικά Δικαιώματα © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i