Τα πάντα για τους gamers | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Τα πάντα για τους gamers

Νέα και ανακοινώσεις

Ζωή

Ο εικονικός κόσμος λαμβάνει χώρα σε οθόνες υπολογιστών, ενώ εσείς παραμένετε στην άνεση του δωματίου σας. Γιατί δεν περιβάλλετε τον εαυτό σας με πράγματα που θα σας βοηθήσουν να εμπλακείτε ακόμη περισσότερο στα παιχνίδια.

Σπασμένα πληκτρολόγια από τα "olympics games", χίλιες φορές επαναλαμβανόμενος αγώνας στο "Mafia", άσκοπη ιππασία στο "Red Dead Two". Γνωρίζετε τίποτα από αυτά; Τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, αλλά στον εικονικό κόσμο, όπως και σε αυτόν τον πραγματικό, θα έχουμε εμπειρίες που θα θυμόμαστε και μετά από πολλά χρόνια. Εμείς και η γκάμα των προϊόντων μας για υπολογιστές και παιχνίδια είμαστε εδώ για να κάνουμε το gaming σας όσο το δυνατόν πιο άνετο και εύκολο.


Για να βλέπετε καλύτερα στα παιχνίδια

Σβήστε το κλασσικό φωτιστικό σας. Φωτίστε το καταφύγιό του gaming σας με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο και χαρίστε άνεση στα μάτια σας. Η εμπειρία gaming θα απογειωθεί. Διαθέτουμε πολλά εύστοχα προϊόντα για να σας βοηθήσουμε να το πετύχετε αυτό. Θα ξεκινήσουμε από την αρχή. Τα φανταστικά φωτιστικά περιβάλλοντος. Είναι ρυθμιζόμενα, έξυπνα,  εξοικονομούν ενέργεια και μπορείτε να τα ελέγχετε από απόσταση. Μιλάμε για τις ταινίες LED Philips Hue. Διατίθενται σε παραλλαγές μήκους ενός και δύο μέτρων και μπορείτε, φυσικά, να τις επεκτείνετε όπως θέλετε. Με τις ταινίες LED Philips Hue, το δωμάτιό σας θα φωτίζεται με 16 εκατομμύρια χρώματα. Οι ταινίες LED της εταιρείας Nanoleaf αποτελούν επίσης μια τέλεια επιλογή. Όπως αυτή εδώ. Μπορείτε να συνδυάσετε ζωηρά χρώματα ή πιο έντονες λευκές αποχρώσεις. Η Nanoleaf περιλαμβάνει επίσης μια λειτουργία προσαρμοστικού φωτισμού που ρυθμίζει αυτόματα τη θερμοκρασία χρώματος. Και, φυσικά, είναι έξυπνη - μπορείτε να την ελέγχετε με την εφαρμογή Nanoleaf ή με τη φωνή σας. Πρέπει επίσης να αναφέρουμε αυτό το ασυνήθιστο αλλά πολύ συναρπαστικό πάνελ με δυνατότητα ρύθμισης του φωτισμού του σε σχήμα τριγώνου, το οποίο θα δώσει στο gaming room σας μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Θα τη μετατρέψετε όχι μόνο σε μια συμφωνία φωτός αλλά και σε μια μουσική συμφωνία, καθώς θα μπορείτε να οπτικοποιήσει τη μουσική που παίζετε. 

Η εικόνα ενός υπολογιστή υψηλής τεχνολογίας θα δείχνει άψογη αν αποκτήσετε την μπλε ταινία LED SATA. Απλά κολλήστε την στον υπολογιστή σας (όποιο μοντέλο και αν έχετε) και είναι έτοιμο. Διατίθενται ταινίες 50 και 100 εκατοστών.

Όταν επιπλώνετε ή ρυθμίζετε το δωμάτιο gaming, μην ξεχνάτε να επιλέγετε τον κατάλληλο λαμπτήρα. Ρίξτε μια ματιά σε αυτόν τον φοβερό λαμπτήρα με δυνατότητα ρύθμισης του φωτισμού του. Χάρη στην τεχνολογία του και την εφαρμογή Nanoleaf, μπορείτε να τον ενεργοποιείτε και να τον απενεργοποιείτε από απόσταση και ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Στο e-shop μας, σκεφτόμαστε και τους μικρότερους gamers. Είμαστε σίγουροι ότι θα λατρέψουν απόλυτα αυτό το παιδικό επιτοίχιο φωτιστικό σε σχήμα κονσόλας παιχνιδιών. Το ράφι είναι κατασκευασμένο από υπέροχο ξύλο οξιάς, ενώ το φωτιστικό είναι βαμμένο με φυσικό χρώμα καζεΐνης. Μερικά καλά παιδικά παιχνίδια στον υπολογιστή και κέικ. Κάπως έτσι θα μπορούσε να είναι και το τέλειο δώρο γενεθλίων για το μικρό σας.  

Για να κάθεστε πιο άνετα

Οι καρέκλες γραφείου μας είναι εδώ για να προστατεύουν το σώμα σας από τους πόνους κατά τη διάρκεια της νύχτας, καθώς κάθεστε στον υπολογιστή. Προσφέρουμε μόνο καρέκλες κατασκευασμένες από υλικά υψηλής πραγματικά ποιότητας και η επιφάνειά τους καλύπτεται από μικροπόρους για τέλειο εξαερισμό. Υπάρχει ωστόσο και κάτι άλλο φοβερό εδώ. Ορισμένες από τις καρέκλες διαθέτουν ενσωματωμένες πηγές LED RGB, γεγονός που σημαίνει ότι υπάρχει οπίσθιος φωτισμός. Επιπλέον, μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα τους με το τηλεχειριστήριο. Ο φωτισμός τροφοδοτείται απλά - μέσω ενός βύσματος USB. Ρίξτε μια ματιά σε αυτή την ομορφιά.

Όλα όσα χρειάζεστε για το επόμενο επίπεδο

Δεν μπορείς να είσαι ένας σωστός gamer χωρίς καλό εξοπλισμό. Κρατήστε στα δάχτυλά σας ένα ευέλικτο ποντίκι πάνω σε ένα αξιόπιστο pad και ένα πληκτρολόγιο που δεν θα σας απογοητεύσει. Εδώ θα βρείτε τα πάντα.

Ο ήχος είναι σημαντικός για την επιτυχία στο παιχνίδι και η μουσική για την εμπειρία του παιχνιδιού. Δείτε την προσφορά μας σε ηχεία. Αν χάνετε συχνά φλασάκια, θα πρέπει να τα αποθηκεύσετε εδώ. Και φυσικά, έχουμε πολλά περισσότερα για εσάς. Στην κατηγορία λοιπά αξεσουάρ, θα βρείτε λάμπες, καταστροφείς χαρτιού, καθαριστικά οθόνης και πολλά άλλα.

Έχετε λοιπόν όλα όσα χρειαζόσασταν και θέλατε;

Οπότε:

3

2

1

Ας παίξουμε! 


Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.

Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

Πνευματικά Δικαιώματα © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i