Τι μπορούν να σας προσφέρουν τα φωτιστικά με αισθητήρα; | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

ο;

Νέα και ανακοινώσεις

Ζωή

Δεν χρειάζεται πλέον να ψάχνετε μέσα στο σκοτάδι το διακόπτη για να ''βρείτε το φως σας''. Μπορείτε απλώς να αγοράσετε φωτιστικά με αισθητήρα και να λυθούν τα χέρια σας.

Πόσες φορές έχετε ψάξει απεγνωσμένα μέσα στο σκοτάδι τον διακόπη για το φως; Η πόσες ακόμη φορές έχετε ευχηθεί να μπορούσε να ανάψει το φως αυτόματα για να μην αναγκάζεστε να ψάχνετε τον διακόπτη, ενώ είστε φορτωμένοι με τόσα πράγματα. Ωστόσο, κάθε πρόβλημα μπορεί να επιλυθεί. Και η λύση είναι:

Εξωτερικά φωτιστικά με αισθητήρα

Ίσως έχετε μια βεράντα, ένα μπαλκόνι ή μια αυλή που χρειάζονται φωτισμό. Ίσως απλά θέλετε να έχετε έναν καλά φωτισμένο εξωτερικό χώρο γύρω από το σπίτι σας. Ο,τιδήποτε από τα παραπάνω και να ισχύει, σχεδόν ο κάθε τύπος φωτιστικών μπορεί να καλύψει αυτή σας την ανάγκη. Όπως για παράδειγμα ένας ποιοτικός προβολέας, ο οποίος θα σας φωτίζει κατάλληλα προκειμένου να κάνετε τις εξωτερικές σας δουλειές ή ένας παρόμοιος τύπος εξωτερικού φωτισμού στον κήπο ή ακόμη και τα διακοσμητικά φωτιστικά που είναι must- have κομμάτια για ένα όμορφο φωτισμό του σπιτιού. Ωστόσο τα φωτιστικά με αισθητήρα μπορεί να προσφέρουν την έξτρα πινελιά ευκολίας. Με αυτά, δεν χρειάζεται πλέον να ψάχνετε συνεχώς για τον διακόπτη. Ανάβουν μόνα τους για εσάς. Το μόνο που χρειάζονται είναι ένας ενσωματωμένος αισθητήρας ή ανιχνευτής.



Οι αισθητήρες κίνησης διαχωρίζονται σε πολλούς τύπους. Ορισμένοι αισθητήρες κίνησης εξωτερικού χώρου λειτουργούν με τον ανιχνευτή PIR, ο οποίος αντιδρά στην υπέρυθρη ακτινοβολία που προέρχεται από το ανθρώπινο σώμα. Με βάση αυτό, θα ανάψει. Υπάρχουν επίσης οι διακόπτες σούρουπου, οι οποίοι, από την άλλη πλευρά, αντιδρούν στην ένταση του φωτός του περιβάλλοντος και ανάλογα με τις τρέχουσες ανάγκες, ο αισθητήρας φωτισμού ανάβει ή σβήνει.



Στην προσφορά του site μας, θα βρείτε δύο τύπους φωτιστικών εξωτερικού χώρου με αισθητήρα. Πρώτοι είναι τα εξωτερικά φωτιστικά LED με αισθητήρα. Αυτά τα φώτα ανάβουν αυτόματα κάθε φορά που ανιχνεύουν μια κίνηση. Όπως υποδηλώνει το όνομα, πρόκειται για μια παραλλαγή φωτισμού LED. Χρειάζεται λοιπόν ηλεκτρική σύνδεση, αλλά είναι πολύ οικονομικά.

Ο δεύτερος τύπος είναι ο εξωτερικός ηλιακός φωτισμός με αισθητήρα κίνησης. Θα ανάψει και πάλι αν κάποιος είναι κοντά ή αν κάποιος περπατάει τριγύρω. Το πλεονέκτημα τους είναι ότι αντλούν ηλεκτρική ενέργεια από τον ήλιο, οπότε δεν ξοδεύετε τίποτα για τη λειτουργία τους.



Και οι δύο τύποι αισθητήρων φωτισμού είναι επίσης φιλικοί προς το περιβάλλον. Είναι κατασκευασμένοι για να αντέχουν σε όλες τις κλιματικές συνθήκες. Χιόνι, άνεμος, βροχή ή δυνατός ήλιος πλέον δεν θα σας απασχολούν. Όσον αφορά τα σχέδια, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλά σχήματα και διαφορετικές αποχρώσεις. Μπορούν είτε να χρησιμοποιηθούν για τον κυρίως φωτισμό σας είτε μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε περισσότερο σαν διακοσμητικά που θα προσθέσουν αισθητική και στυλ στο χώρο σας. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε αισθητήρες LED ή αλυσίδες φωτός με αισθητήρα και άλλους διακοσμητικούς τύπους φωτισμού.

Φωτιστικά εσωτερικού χώρου με αισθητήρα

Τα φωτιστικά με αισθητήρα εξωτερικού χώρου είναι μια εξαιρετική επιλογή για τον εξωτερικό σας χώρο. Αλλά είναι επίσης μια υπέροχη επιλογή και για μέσα στο σπίτι σας. Από τους διαδρόμους ή τις σκάλες μέχρι το σαλόνι ένα φωτιστικό με αισθητήρα θα διευκολύνει την ζωή σας και θα σας προσφέρει άνεση και ταυτόχρονα οικονομία. Ένα πιο χαμηλού φωτισμού φωτιστικό με αισθητήρα για την πρίζα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε ένα παιδικό δωμάτιο. Όταν πηγαίνετε να ελέγξετε τα μικρά σας, τα φώτα αυτά ανάβουν χωρίς το φως τους να προκαλεί όχληση, και μόλις φύγετε, σβήνουν μόνα τους.



Τα φωτιστικά με αισθητήρα, τόσο για εξωτερικούς όσο και για εσωτερικούς χώρους, έχουν αμέτρητα πλεονεκτήματα. Δοκιμάστε να τα αποκτήσετε και θα το διαπιστώσετε και μόνοι σας.

Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.

Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

Πνευματικά Δικαιώματα © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i