Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα φωτιστικά με αισθητήρα κίνησης; | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα φωτιστικά με αισθητήρα κίνησης;

Γκαράζ και κελάρι
ΖωήΖωή

Απάντηση:

Αισθητήρες φωτισμού, φωτιστικά με αισθητήρα, φωτιστικά με ανιχνευτή κίνησης... Ανεξαρτήτως ονομασίας, αυτά εξυπηρετούν πάντοτε τον ίδιο σκοπό, δηλαδή ενεργοποιούνται αυτόματα όταν εντοπίσουν κίνηση.

Μήπως ξεχνάτε συχνά να σβήσετε το φως πριν βγείτε από κάποιο δωμάτιο; Μην ανησυχείτε, συμβαίνει σε όλους... Στην καλύτερη περίπτωση, το φως θα μείνει ανοιχτό για λίγη ώρα μέχρις ότου βρεθείτε ξανά στον ίδιο χώρο. Στη χειρότερη όμως, μπορεί να επιστρέψετε το απόγευμα απ' τη δουλειά και να διαπιστώσετε ότι τα φώτα άναβαν άσκοπα όλη μέρα. Στις παραπάνω περιπτώσεις, η σπατάλη ηλεκτρικής ενέργειας καθώς και η φθορά της φωτεινής πηγής είναι αρκετά ώστε να αναθεωρήσουμε τις επιλογές μας. Εξάλλου, το ρεύμα δεν είναι δωρεάν.


 

Εάν λοιπόν θέλετε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια και να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο, τα φωτιστικά με αισθητήρα είναι η λύση στο πρόβλημά σας. Εάν δεν γνωρίζετε για τι πράγμα μιλάμε, επιστρέψτε μας να σας εξηγήσουμε μερικά πράγματα εν συντομία. Φανταστείτε ότι μπαίνετε σε κάποιο δωμάτιο και τα φώτα ενεργοποιούνται αυτόματα. Έπειτα, εσείς κάνετε ό,τι πρέπει να κάνετε, φεύγετε απ' το δωμάτιο και τα φώτα απενεργοποιούνται αυτόματα. Αναρωτιέστε πώς γίνεται αυτό; Τα φωτιστικά με αισθητήρα διαθέτουν έναν ενσωματωμένο ανιχνευτή κίνησης, ο οποίος ενεργοποιεί το φως μόλις εντοπίσει κίνηση στον χώρο. Εάν δεν υπάρχει πλέον κίνηση, το φως σβήνει μετά από σύντομο χρονικό διάστημα.

 

Τι κάνει όμως τα συγκεκριμένα φωτιστικά τόσο πρακτικά; Όπως έχετε πιθανότατα καταλάβει, αυτά καθιστούν πιο εύκολη τη μετάβαση από το ένα δωμάτιο στο άλλο, χωρίς να χρειάζεται να ψάχνετε τον σωστό διακόπτη στον τοίχο. Επιπλέον, οι επιτοίχιες και γωνιακές βάσεις σας δίνουν τη δυνατότητα να εγκαταστήσετε το φωτιστικό και να προσαρμόσετε τη διεύθυνση του εκπεμπόμενου φωτός ανάλογα με τις ανάγκες σας. Ακόμα ένα βασικό πλεονέκτημά τους είναι η εξοικονόμηση στους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος. Αυτό οφείλεται όχι μόνο στο γεγονός ότι απενεργοποιούνται αυτόματα, αλλά επίσης στην τεχνολογία LED που χρησιμοποιούν έχοντας σαν στόχο τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας.

Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.

Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

ΣΧΕΤΙΚΑ προϊόντα

107,90

94,90
50 τμχ και άνω
- διαθέσιμο προς πώληση
τμχ

P1798

Πνευματικά Δικαιώματα © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i