Γνωρίζετε ότι το ηλεκτρονικό μας κατάστημα προσφέρει εγγυημένη ποιότητα και ασυναγώνιστες τιμές; | F
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Γνωρίζετε ότι το ηλεκτρονικό μας κατάστημα προσφέρει εγγυημένη ποιότητα και ασυναγώνιστες τιμές;

Κέντρο συμβουλευτικής
ΖωήΖωή

Απάντηση:

Δεν έχει σημασία το δωμάτιο για το οποίο χρειάζεστε ένα φωτιστικό. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε ό,τι ψάχνετε!

Η Donoci s.r.o. βρίσκεται στο πλευρό σας εδώ και 28 χρόνια. Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην εισαγωγή, λιανική και χονδρική πώληση φωτιστικών και ειδών φωτισμού κάθε είδους, τύπου και στυλ. Σας εγγυόμαστε ότι δεν υπάρχει χώρος για τον οποίο να μην έχουμε το κατάλληλο φωτιστικό. Δεδομένου του αριθμού των φωτιστικών που διαθέτουμε, το  ηλεκτρονικό κατάστημα μας συγκαταλέγεται ανάμεσα στους μεγαλύτερους λιανοπωλητές στην Κεντρική Ευρώπη. Προσφέρουμε φωτιστικά από πολλούς κατασκευαστές. Συνεπώς, δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας εάν είχατε στο παρελθόν κάποια κακή εμπειρία με έναν συγκεκριμένο κατασκευαστή. Ακριβώς το αντίθετο... Η γκάμα των προϊόντων μας διευρύνεται διαρκώς με φωτιστικά πολλών και διάφορων κατασκευαστών.
 
 
 
 
Παρά το γεγονός ότι η τρέχουσα γκάμα των προϊόντων μας είναι ήδη μεγάλη, προσπαθούμε να την κάνουμε ακόμα μεγαλύτερη. Είμαστε λάτρεις των μοντέρνων τεχνολογιών και αυτό αντικατοπτρίζεται στο ευρύ φάσμα των προϊόντων μας. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μπορείτε να βρείτε κλασικά φωτιστικά, όπως επίσης και φωτιστικά που ενσωματώνουν τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες.
Προκειμένου να σας κάνουμε χαρούμενους χωρίς να χρειαστεί να βάλετε το χέρι βαθιά στην τσέπη, στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να αγοράσετε φωτιστικά σε ειδικές προσφορές. Πολλά φωτιστικά είναι διαθέσιμα με έκπτωση και μπορείτε να τα αποκτήσετε σε ασυναγώνιστες τιμές. Σε συγκεκριμένες μάλιστα περιπτώσεις, υπάρχουν φωτιστικά σε ειδική προσφορά με εκπτώσεις που αγγίζουν έως και το 70%.
 
Διαθέτουμε τα πάντα, είτε ψάχνετε προϊόντα για τον κεντρικό φωτισμό του δωματίου, είτε μια μικρή επιτραπέζια λάμπα, είτε μια μεγάλη επιδαπέδια λάμπα για κάποια γωνία. Μπορείτε να φωταγωγήσετε τους εσωτερικούς όπως επίσης και τους εξωτερικούς χώρους γύρω από το σπίτι σας, τον κήπο ή την πισίνα. Αν πάλι χρειάζεται να φωταγωγήσετε μια καφετέρια, ένα εστιατόριο, ένα γραφείο ή τις εγκαταστάσεις της επιχείρησης σας, εδώ θα βρείτε τα κατάλληλα προϊόντα φωτισμού. Εκτός απ' αυτά, προσφέρουμε πολλά δώρα με την παραγγελία σας, τα οποία θα σας φανούν ιδιαιτέρως χρήσιμα.
 
Συγκριτικά με τα ηλεκτρονικά καταστήματα των ανταγωνιστών μας, εδώ έχετε ακόμα ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Εκτός από τα γραφεία μας, διαθέτουμε επίσης πέντε μεγάλες αποθήκες με συνολικό εμβαδόν 21.000 τ.μ. Έτσι λοιπόν, καταφέρνουμε να έχουμε τα περισσότερα φωτιστικά άμεσα διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν χρειάζεται να περιμένετε για μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρις ότου παραλάβετε τα φωτιστικά που έχετε παραγγείλει. Συνεπώς, η παράδοση των προϊόντων πραγματοποιείται χωρίς μεγάλη αναμονή. Τέλος, με αγορές πάνω από ένα συγκεκριμένο ποσό, έχετε τη δυνατότητα να εξασφαλίσετε δωρεάν αποστολή για την παραγγελία σας.
 
 
 

 
 
 
Μόλις υποβάλετε την παραγγελία σας, εμείς προσπαθούμε πάντα να προχωρήσουμε σε άμεση επεξεργασία και αποστολή της. Έτσι λοιπόν, τα φωτιστικά που έχετε επιλέξει θα βρίσκονται κοντά σας το συντομότερο δυνατό και θα λειτουργούν ακριβώς όπως πρέπει.
Εκτός από τη γκάμα των προϊόντων, ασχολούμαστε ανελλιπώς και με τη διαρκή βελτίωση της ιστοσελίδας μας, ώστε να μπορείτε να βρείτε πιο εύκολα όλα όσα χρειάζεστε. Και όχι κατά την κρίση μας, αλλά πάντα βάσει των δικών σας προτάσεων. Βασική μας αποστολή είναι να έχουμε ικανοποιημένους πελάτες και μια δοκιμή αρκεί για να σας πείσει.
 
 


Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.

Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

Πνευματικά Δικαιώματα © 1990 – 2023 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων.