Καλά Χριστούγεννα! | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Καλά Χριστούγεννα!

Νέα και ανακοινώσεις

Ζωή

Πέρασε ένας ολόκληρος χρόνος και η αγαπημένη εποχή μικρών και μεγάλων έφτασε ξανά! Οι γιορτές θα πρέπει να μεταδίδουν ένα σημαντικό μήνυμα αγάπης σε όλο τον κόσμο. Οικογένεια, φίλοι, αγαπημένα πρόσωπα... αυτά είναι τα Χριστούγεννα.

Αγαπητοί πελάτες, 
 
Θα θέλαμε να στείλουμε τις καλύτερες ευχές μας για γαλήνιες και χαλαρωτικές Χριστουγεννιάτικες διακοπές με την παρουσία των αγαπημένων σας προσώπων. Σας ευχόμαστε επίσης Καλή Χρονιά με υγεία, θετική σκέψη και καλοτυχία.  
 
Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας στο 2021 και θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να διασφαλίσουμε ότι θα είστε στο μέγιστο βαθμό ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες μας καθ' όλη τη διάρκεια του επόμενου έτους.
 
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΓΕΜΑΤΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ. Η ομάδα του ηλεκτρονικού καταστήματος Fotistikosmos.gr
 

Autor článku:

Ζωή
Ζωή Ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών

H Ζωή δεν ειδικεύεται μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά είναι ταυτόχρονα και λάτρης των μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία LED. Στα άρθρα της θα βρείτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια ή τρόπους για την επιλογή του σωστού λαμπτήρα. Υπάρχoυν επίσης διάφορες υποδείξεις και κόλπα, έτσι ώστε να φωταγωγήσετε τέλεια το σπίτι και τον κήπο σας.

Ρωτήστε ό,τι θέλετε

Ζωή Αλεξίου

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να λύσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

2311320445Δευτέρα - Παρασκευή, 7π.μ. - 3:30 μ.μ.

Ρωτήστε

Πνευματικά Δικαιώματα © 1990 – 2023 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων.