Ανεμιστήρες οροφής Matthews | Fotisti kosmos
Το νέο σύστημα αποθεμάτων λειτουργεί ήδη με επιτυχία και αποστέλλουμε και πάλι με την ταχύτητα που είχατε συνηθίσει. Ζητούμε συγγνώμη για την προηγούμενη καθυστέρηση. Περισσότερα εδώ.
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Φιλτράρισμα

Φόρτωση φίλτρου...

Matthews

Vendor 2

Περιγραφή της κατηγορίας

Ανεμιστήρες οροφής Matthews


Η αμερικανική εταιρία Matthews Fan Company ιδρύθηκε το 1992. Από την αρχή, η βασική φιλοσοφία της εταιρείας είναι να δημιουργήσει ανεμιστήρες οροφής σε ένα πρωτότυπο σχέδιο, με την πιο αποτελεσματική τεχνολογία λειτουργίας και παραγωγής, όπως αποδεικνύεται από τη χρήση της τεχνολογίας LED και των κινητήρων για τη μείωση κατανάλωση ενέργειας.

Η εταιρία Matthews είναι συνώνυμος με την ποιότητα και πρωτοπόρη στην παραγωγή καινοτόμων ανεμιστήρων οροφής. Είναι γνωστή για τη χρήση υλικών υψηλής ποιότητας και έμφαση στην πρωτοτυπία του σχεδιασμού. Η Matthews κατασκευάζει ανεμιστήρες οροφής εσωτερικού και εξωτερικού χώρου με μοντέρνα και παραδοσιακή εμφάνιση. Αν ψάχνετε για πραγματικά αυθεντικούς ανεμιστήρες οροφής με φωτισμό υψηλής ποιότητας, αυτοί από τους Matthews είναι για εσάς.

Πνευματικά Δικαιώματα © 1990 – 2022 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων.