Γερμανικά φώτα και φωτιστικά Paulmann Licht | Fotisti kosmos
Levý banner
Pravý banner
Μενού


0 0,00
Αγοράστε 70 περισσότερα και λάβετε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή .
Κατηγορία

Φιλτράρισμα

Φόρτωση φίλτρου...

Paulmann

Vendor 7
  • Κορυφαία σε πωλήσεις
  • Καλύτερες προσφορές της εβδομάδας
  • Περισσότερες προβολές
Ένας άλλος μπεστ σέλερ

Περιγραφή της κατηγορίας

Γερμανικά φώτα και φωτιστικά Paulmann Licht


Η Paulmann Licht είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που εδρεύει στο Springe της Γερμανίας με υποκαταστήματα σε 40 χώρες. Για περισσότερα από 35 χρόνια, η εταιρεία, που ιδρύθηκε από τον κ. Rüdiger Paulmann, ασχολείται με την παραγωγή και πώληση λαμπτήρων και φωτιστικών κάθε είδους. Προς το παρόν, το χαρτοφυλάκιο προσφέρει πάνω από το 60% των φωτιστικών Paulmann με τεχνολογία LED. Η υψηλή έμφαση στην ασφάλεια και την ποιότητα αποδεικνύεται από πιστοποιητικά όπως VDE, ENEC, TÜV και Intertek.


Paulmann - ποιότητα φωτός


Το κύριο σύνθημα της εταιρείας είναι "Φωτιστικά  από ανθρώπους για ανθρώπους". Αυτό αντικατοπτρίζεται στην αρχική ιδέα του νέου φωτισμού Paulmann, που δίνει έμφαση στην καλύτερη δυνατή εργονομία για τον τελικό χρήστη, την άνεση και την ασφάλειά του.

Στην προσφορά μας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από σποτάκια Paulmann, φώτα οροφής, ταινίες LED και ηλεκτρικά υλικά. Εάν θέλετε να δείτε τα φώτα Paulmann με περισσότερες λεπτομέρειες, ο επίσημος ιστότοπος του κατασκευαστή είναι http://www.paulmann.com/en/all.

Banner patička

Πνευματικά Δικαιώματα © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o., Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατο. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. i